29 Ağustos 2024 Perşembe

Siyonistler ve Demokrasi

 Siyonistler ve Demokrasi

Veysi ERKEN Dr.

“Soykırım Dini”ni oluşturan Siyonist haçlı şeytanları insanları aldatmak, zihinleri bulandırmak ve yönlendirmek için her mel’aneti işlerler, sistemler uydururlar, yaldızlı sözlerle bazılarını parlatırlar ve dünyayı yakarlar. Ayette “Böylece biz, her peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman kıldık. Bunlar, aldatmak için birbirlerine yaldızlı sözler fısıldarlar. Rabbin dileseydi bunu yapamazlardı. Artık onları uydurdukları şeylerle baş başa bırak da âhirete inanmayanların kalpleri ona (o yaldızlı sözlere) kansın, ondan hoşlansınlar ve işledikleri kötülüğü bundan böyle de işlemeye devam etsinler. En’am 112-113”

İşte o yaldızladıkları ve fısıldaştıkları kelimelerden birisi.

Demokrasi.

“Soykırım Dini”nin mensupları Siyonist haçlılar coğrafyamızda demokratik devletin İsrail olduğunu ileri sürerler. Atzmon* bunu şu şekilde belirtir.

“Yahudi devleti, ‘Orta Doğu’daki  tek ‘demokrasi’ olduğunu iddia etmektedir. Dünyadaki İsrail destekçileri de ‘demokrasi’ adına çatışmaları desteklemektedirler.

Oldukça trajik olansa, ‘demokrasi’ adına öldürmek, Neocon’ların ‘ahlaki müdahalecilik’ dedikleri şeydir. Aslında, demokrasi Siyonist nüfuz tacirleri için ideal siyasi platformdur. Bugün demokrasi, özellikle İngilizce konuşan dünyada, liderlik mevkilerine yetersiz, vasıfsız ve müphem tipleri yerleştirmede uzmanlaşan siyasi bir sistemdir. Böyle demokratik bir şekilde seçilmiş iki lider (Bush, Blair), Irak’taki yasal olmayan bir savaş başlattı ve batıyı maddi felakete sürükledi” ….

“Defalarca, oyumuzu, şu veya bu acınası genç zavallıya vermek için ‘demokratik seçimle’ baş başa bırakıldık: Bir devleti yönetmek için vasıfsız, hayatlarında kayda değer bir başarı elde etmemiş yükselen siyasi ‘yıldızlar’.  ‘Özgür  seçimimizi’ yansıtıyormuş gibi görünen, yıkıcı siyasi bir sistem tarafından esir alındık.” S.205

Siyonist haçlı zihniyeti bu senaryoyu her ülkede oyunlaştırmaya ve demokrasi dedikleri sistem içinde kifayetsiz, köle ruhlu ve uşakları “lider” diye milletlere yutturarak dünyayı vahşice yakıp yıkıyorlar. Kifayetsiz ve kullanışlıları lider diye seçtirmek için de;

“Siyasi partilere bağış yap,

Düşünce kuruluşları kur

Ve Medya pazarını kontrol et” s.204 ilkelerini vazgeçilmez bir şekilde uygularlar.

Gazze’de ve dünyanın muhtelif yerlerinde devam eden katliam ve vahşetler Siyonist haçlılar tarafından bunun için kolayca işlenebilmektedir.

İnsanların huzuru için aldatıcı sözlerden ve düzenlerden kurtulmak ve Rabbul âleminin vaz ettiği düzeni, kuralları uygulamak ve yönetim emanetini ehil ellere teslim etmek gerekir.

Selam ve Sabırla… 29.08.2024

 

*Gılad Atzmon, Göçebe Kimlik Yahudi kimlik Siyaseti üzerine bir inceleme, Mana Yayınları, İstanbul-2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?