16 Ağustos 2024 Cuma

“Şimon Peres Hakka Yürüdü” diyen Fetöitler Türkiye’ye Zarar Veriyor

 “Şimon Peres Hakka Yürüdü” diyen Fetöitler Türkiye’ye Zarar Veriyor

Veysi ERKEN Dr.

Gazze yanıyor, yakılıyor, harabeye çevriliyor, vahşet, soykırım ve işgal devam ediyor. İsrail Terör örgütünün kışlasındaki teröristler sahipleri olan ABD, İngiltere Siyonistleri tarafından besleniyor ve katliamları seyrediliyor.

Bu arada Türkiye’deki fetöitler de boş durmuyor. Dün “Şimon Peres hakka yürüdü” diyen fetöitler bugün de efendilerini memnun etmek için ellerinden geleni yapıyor, algı operasyonu ile Türkiye’ye zarar vermeye devam ediyor.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu  “Ben emzikli bebekleri öldürenlerin konuşmasını dinlemem” diyerek, israil kasabı Şimon Perez’in konuştuğu TBMM genel kuruluna girmeyen tek milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu’dur! “kahrolsun zulüm, kahrolsun İsrail YAŞASIN FİLİSTİNİN ÖZGÜNLÜĞÜ İNSANCA YAŞAMA HAKKI. diyorum.”  https://www.facebook.com/muhsinitavir1/videos/ben-emzikli-bebekleri-%C3%B6ld%C3%BCrenlerin-konu%C5%9Fmas%C4%B1n%C4%B1-dinlemem-diyerek-israil-kasab%C4%B1-%C5%9Fi/5441791002562351/ derken fetöistler kahroluyordu Şimon Peres için.

Dün neyse bugün de aynı durum devam ediyor. Mehtap yılmaz yıllar önce fetöitleri şöyle tanımlıyordu. “Pensilvanya Şeytanı için Ariel Şaron, çığır açan liderdir...

İsrail otorite...

“Bomba” tehdidi altında tedirgin olan Yahudi çocukları için, yüreğinin yağları erir. 

Lakiiin...

Plajda oynayan çocukları katleden İsrail vahşetini görmezden gelir. Zira İsrail’in katlettiği Filistinli çocuklar, Pensilvanya şeytanının umurunda bile değildir.

Dikkat edin!

İsrail’e tek bir eleştiri getirdiği vaki değildir.

Çünkü İsrail, bitli Feto’nun “kırmızı çizgisi”dir.

O kadar ki...

İsrail’i eleştirmeye cüret eden Haşhaşilerin ağzına biber sürer...

İsrail’i övenleri ise ananaslara boğar.

Sümüklü Locaefendi İsrail’e yaranma iştiyakıyla o kadar çıldırmıştır ki, miletten dilendiği sadaka paralarından oluşan 25 bin doları, İsrail’e “yanaşma” avantası olarak bağışladı...

E karşılığını da aldı tabii...

The Times of İsrael gazetesinden Alon Goshen-Gottstein, Gülen’in Mavi Marmara katliamında İsrail’e arka çıktığını, “İsrail’in, Fetullah Gülen’e çok şey borçlu olduğunu” yazdı. 

Hatta Goshen-Gottstein, 25 bin dolar bağışın kafasıyla, FETÖ ile dostluğunun 20 yılına dayandığını, eli kanlı Gülen’in ise “Teröre ve şiddete karşı, insan hakları konusunda saygılı dini lider” olduğunu zırvaladı!

Eh yani Goshen denilen herif, bunu anıra anıra ilan etmese de, sonuçta terör örgütü lideri Feto’nun ABD’ye İsrail kontenjanından yerleştiğini cümle alem biliyor.

Yahu boşuna mı her seferinde Feto için, “Ağlama duvarının dibine kadar yolu var” diyorum? https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/mehtap-yilmaz/pensilvanya-seytani-icin-malikanede-ters-donup-debelenme-vakti-simon-peres-geberdi-16615.html

Hasılı kelam içte fetöitlere dikkat edilmesi gerekir. Gazze, Filistin, Doğu Türkistan için ülkemizde en çok zararlı faaliyetleri yürüten fetöit teröristlerdir.

Tedbir şart.

Selam ve Sabırla… 16.08.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?