22 Ağustos 2024 Perşembe

Fareler Gibi Her şeyimizi kemirmeye çalışan “Müfsit/Münafıklar”

 Fareler Gibi Her şeyimizi  kemirmeye çalışan “Müfsit/Münafıklar”

Veysi ERKEN Dr.

Daha önce “fare yürekli”ler ve “yamyam Fare” kılıklılarla alakalı yazılar yazmıştım. İçimize binlerce/ yüz binlerce “fare” yerleştirilmiştir.

Bilindiği üzere “Memeli hayvan sınıfında olmalarına rağmen haşereler gibi yuvalandıkları alanları istila eden fareler, doğanın en zararlı canlıları arasında yer alırlar. Hızlı üreme ve çabuk gelişme özelliklerine ek olarak toplu yaşadıkları için, yuvalandıkları bölgedeki besin kaynaklarını tüketene kadar yaşamaya devam ederler. Bölgelerindeki besin kaynaklarının fazlalığı ve iklimin sıcak olması durumunda ise, daha hızlı ve çok üreyerek popülasyonlarını arttırırlar. Fare Kemirgenler arasında en güçlü dişlere sahip olan fareler, bunu bir silah olarak kullanma konusunda da oldukça yeteneklidirler. Mermeri bile kemirebilecek kadar güçlü dişleri ile önlerine çıkan her şeyi kemirip ısırabildikleri gibi, bu işlemlerin ardından aşınan dişleri de kendini yenileme özelliğine sahiptir. Yani kemirdikçe aşınan dişler zamanla kendini yeniler ve tekrar eski keskin şekline kavuşur. Bu da farelerin her şeyi yiyebilmelerine olanak tanır.”
 https://teknikturk.com.tr/TR/bilgi-merkezi/4194/fare-kulak-yer-mi

Fareler bir yeri kemirirken farkına bile varmayabiliriz. Zira “Aslında saldırı demek çok doğru değil, çünkü bu saldırı esnasında bizim haberimiz olmuyor çoğu zaman. Fare ısırması ya da fare kemirmesi gibi durumlarda, salgılanan tükürük benzeri bir sıvı ile ısırılan bölgeyi uyuştururlar. https://onedio.com/haber/caktirmadan-bi-bakin-siz-bu-basligi-okurken-kulak-memenizi-bir-fare-kemiriyor-olabilir-751456

Evet, milletimizi İslam’dan koparmak, Müslümanları yok etmek ve vahyi (kur’an ve uygulanışı olan Sünnet) tahrip etmek için içimize milyonlarca “fare” salınmıştır.

Kur’an-ı Kerimin ifadesiyle münafık, müfsit, facir seciyelidirler.

İnsana huzur veren her şeyi tahrip etmeye çalışırlar, salgıladıklarıyla toplumları uyuştururlar ve granit gibi sağlam zannettiklerimizi bile kemirirler/kemirebilirler.

Münafıklar fareler gibi en küçük yerlere sızabilir, şekle şemaile girebilir özelliktedir. Ahlaki olmayan her şeyi salgılayarak toplumu uyuştururlar.

Müslüman ve ahlaklı olanlar bunları kendilerinden zanneder, tedbir almaz ve zehirlenir, kemirilir, bazen de yok olur.

Her yere ve her kılıkla sızarlar.

Kimler yok ki? Her meslekten, meşrepten, mezhepten kemirgen fare kılıklı münafık, müfsit, facirler var.

Gazeteci

Akademisyen

Bürokrat

Sanatçı

Milletvekili

Sanayici

Tüccar

Dini görünümlü tarikat erbabı, cemaat lideri

Sporcu kılıklı “kemirgen fareler” var.

Fare kılıklı münafıklar, fasıklar, müfsitler, facirlerlerin hepsi tek merkezden teşkilatlandırılıyor ve memleket sathına salınıyor.

Gayeleri ve hedefleri açıktır.

Hedefleri İslam ve mazlum coğrafyaların Kalbi ve Beynini uyuşturarak kemirmek, dumura uğratmaktır. Kalp ve beyin olan Türkiye’yi yok etmektir.

Bütün coğrafyaları ve insanları etmektir.

Türkiye’nin, Gazze’nin ve dünyanın bütün mazlum coğrafyaları üzerine bunun için “kemirgen fare”ler, münafıklar, müfsitler, fasıklar salınıyor, Türkiye bunun için kuşatılıyor ve her karış toprağı talan edilmeye çalışılıyor.

Mantar gibi her gün bir yerden pıtrak gibi “kemirgen fare”ler, maşalar ve piyonlar, münafıklar, fasıklar, müfsitler fışkırıyor

İhanet şebekesi “kemirgen fareler”, münafıklar, fasıklar, müfsitler zil takıp oynuyor.

Oyun büyük, “kemirgen fareler” çok

Türkiye kemirgenlerden, münafıklardan, müfsitlerden, fasıklardan temizlenmelidir ki dimdik durabilmeli ve dünyaya nizamat verebilmelidir.

Türkiye’nin çekildiği coğrafyanın durumu malum. “kemirgen Fareler”in istilasına uğramış vaziyettedir.

Her yer kan revan içinde, her yer işgal altındadır. Türkiye de özellikle zihin bağlamında, maneviyat sahasında uyuşturulmuş ve kemirilmiş vaziyettedir.

Şimdi “yamyam ve kemirgen fareler”den ve sahiplerinden kurtulma zamanıdır.

Selam ve Sabırla… 22.08.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?