1 Ağustos 2024 Perşembe

Söz Bitmiştir: ABD, İngiltere, İsrail Terörü Bitirilmedikçe

 Söz Bitmiştir: ABD, İngiltere, İsrail Terörü Bitirilmedikçe

Veysi ERKEN Dr.

GAZZE.

Mazlum Gazze ve Gazzeliler.

GAZZE’deki ve Gazzelilere karşı işlenen suçlar, soykırım, vahşet, şiddet ABD, İngiltere ve kışlaları olan İsrail terör örgütleri bitirilmedikçe bitmez.

Bilinmelidir ki, terör örgütlerinin merkezleri ve sahipleri ABD, İngiltere ve diğer Siyonist merkezlerdir.

Suç ortakları onlara uşaklık edenlerdir. Merhum İsmail Haniye’yi korumayanlardır, sessiz kalanlardır, harekete geçmeyenlerdir.

ABD, İngiltere, İsrail terör örgütlerine karşı çıkmak için “insan” olmak yeterlidir. İnsan olanlar bunu başarabilir. Tıpkı Rachel corie  "Zulüm bizdense, ben bizden değilim ve "acı veriyor dünyanın korkunç bir yere dönüşmesine sessizce tanıklık etmek"  dediği gibi diyebilmek ve yapabilmek önemlidir.

Evet.

Gazze için gerçekten söz bitmiştir. ABD, İngiltere, kışlaları olan İsrail terör örgütlerinin terörü ve vahşeti bitirilmedikçe dünyaya ve insanlara huzur yoktur.

Türkiye’nin ve dünyanın güvenliği tehlikededir.

Sayın Bahçeli şunu dile getirmişti. “Kudüs güvende değilse, Gazze güvende değilse, Halep güvende değilse, Kerkük güvende değilse; soydaşlarımız ve kardeşlerimiz güvende değilse Ankara'nın güvenliğinden hiçbir akıl ve vicdan sahibi bahsedemeyecektir. Kadim devlet aklımız ve irademizle devrede olamazsak, siyasi ve diplomatik temasları, askeri caydırıcılıkla desteklemezsek Anadolu'da da benzer şeylerle karşılaşmamız mümkündür.

Sosyal medyadan yaptığım paylaşımda 'MHP olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse milletimle açık açık paylaşıyorum ki Türkiye süratle devreye girmeli, sorumluluğu gereği her neyse yapılmalıdır. Gazze'ye koruma misyonu bize ecdadımızın mirasıdır' demiştim. Bazıları önden siz buyurun diye alaycı karalama kampanyasına başvurdular.

Devletim istesin, milletim destek versin, Gazze'deki çocuklara kol kanat germek, füzeye karşı sapanla insanlık mevzisine girmek için yola revan olmazsam namerdim.

Gazze'yi ecdat mirası olarak göremezmişiz. İsrail-Filistin çatışması bizim meselemiz değilmiş. Bu ifade sahiplerinin hepsi vicdanen ve kalben yanmış ve küle dönmüş bir avuç çapulcudur. Zulmün karşısında tarafsızlık, namussuzluktur. Biz haklının, mazlumun, insan onurunun, kardeşlerimizin tarafıyız.

Türkiye Cumhuriyeti barış ve çözüm iklimini yeşertmek adına her türlü müdahale ve mücadeleye hazır ve kararlı olmalıdır. Bizde geri adım yoktur. https://www.haber7.com/siyaset/haber/3361965-bahceliden-gazze-icin-muthis-cikis-safak-sokmeden-orada-olmasini-biliriz

Gerçekten söz bitmiştir. Sayın Devlet Bahçelinin teklifi icra edilmelidir.

ABD, İngiltere ve İsrail terör örgütlerinin vahşetlerini bitirmek için Türkiye müdahale etmelidir. İnsan olan diğer devletlerin yöneticileri de katılacaktır. İnsan olmayanlardan zaten bir şey beklenmez.

Ve Türkiye hiçbir devleti, ülkeyi kale almadan, onlardan destek beklemeden ABD ve İngiltere’nin kışlası olan İsrail’i işgal piyonlarıyla, terör örgütleriye birlikte aziz vatanımız olan Filistin topraklarından çıkarmalıdır.

Başka çare kalmamıştır. Genetiği bozuk insan görünümlü şeytanlar ve ABD, İngiltere, İsrail terör örgütlerini durdurulmalıdır.

Söz bitmiştir.

Selam ve Sabırla… 01.08.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?