4 Ağustos 2024 Pazar

Soykırımcı İsrail Terör Örgütü İçin İran-ABD İşbirliği halinde

 Soykırımcı İsrail Terör Örgütü İçin İran-ABD İşbirliği halinde

Veysi ERKEN Dr.

Tarihi süreç içinde haşhaşiler ile tapınakçılar iç içe olmuşlardır. Dün olduğu gibi bugün de aynı ortak eylemleri devam ediyor.

Fetöitler ve İran’daki hâkim yönetim daim olarak Siyonist örgütlerle bir ve beraber olmuşlardır.

Günümüzün Siyonist örgütleri olan ABD, İngiltere ve kışlaları olan İsrail fetöist ve İran yönetimleri iç içedir.

Yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisindeki bir sahnede bu gerçek işleniş idi.  O konuşmalarda geçen söz konusu sahnede; “Polat Alemdar karakterinin ve karşısındakinin "Bölgede İsrail ile İran'ın adı konmamış bir işbirliği var aslında. İkisi de varlıklarını, birbirlerine olan karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. Tansiyonun düştüğünü hissettikleri an yapay bir kriz yaratıyorlar" diyalogu yer alıyor.  O sahneyi seyretmenizi isterim. https://www.youtube.com/watch?v=_FOZd-8FR7g

Evet.

İran ve ABD ve iltisaklıları fitne, fücur ve fesat çuvalını beraber sallıyor. Fare çuvalı teorisini hatırlayalım.

“Mısır’ın bir köyünde tarım mühendisi olarak çalışan bir adam, Kahire’ye gitmek üzere trene bindi. Yanına, köyün yaşlı çiftçilerinden biri oturdu. Mühendis, çiftçinin ayakları arasında bir çuval olduğunu fark etti ve yol boyunca çiftçi, her çeyrek saatte bir çuvalı çevirip içindekileri karıştırıyor, sonra tekrar ayakları arasına yerleştiriyordu.

Bu durum yolculuk boyunca devam etti. Mühendis çiftçinin bu hareketini garipseyerek çuvalın hikâyesini sordu. Çiftçi, “Fareleri ve sıçanları yakalayıp bunları Kahire’deki Ulusal Araştırma Merkezi’ne satıyorum; orada laboratuar deneylerinde kullanılıyorlar” dedi.

Mühendis, “Peki bu çuvalı neden sürekli çevirip sallıyorsun?” diye sordu. Çiftçi, “Bu çuval fareler ve sıçanlarla dolu, eğer çuvalı çeyrek saatten fazla sallamaz ve çevirmezsem fareler ve sıçanlar rahatlayacak ve yerleşecekler. Bu durumda, onların gerginlikleri azalacak ve çuvalı kemirip delmeye başlayacaklar.

Bu yüzden onların korku ve gerginliklerini artırmak için her çeyrek saatte bir çuvalı sallıyorum. Böylece birbirleriyle çatışırlar, içgüdülerine kapılırlar ve çuvalı unuturlar, ta ki Araştırma Merkezi’ne varana kadar” dedi.

Bu teoriyi maalesef her gün uyguluyorlar.

Ne zaman olumlu bir gelişme olursa şer ittifaklar harekete geçiyor fitne, fücur ve fesat çuvalını birlikte sallıyor, soykırım, vahşet, işgal, katliam, sürgünlerin devamını sağlıyor.

Bu durumdan kurtulmak için çuvalı ellerinde tutanların ellerini kırmak gerekir. Dünyanın rahatı ve huzuru bunu gerektirmektedir.

Bir LEŞ miş M illetler çuvalı sallayan ellerin maşasıdır.

Artık birlik zamanıdır diyoruz. İyi insanlar ve yönetimler bir araya gelip bu illetlerden, fitne, fücur ve fesattan kurtulmalıdır.

Çuvalı delme ve çuvalı tutan elleri kırma vaktidir.

Selam ve Sabırla… 04.08.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?