25 Ağustos 2024 Pazar

Siyonizm “Soykırım Dini”dir

 Siyonizm “Soykırım Dini”dir

Veysi ERKEN Dr.

Başta Gazze, Filistin olmak üzere devam eden katliam, soykırım, vahşet “soykırım dini”nin müntesipleri tarafından icra edilmektedir ve dünya susarak seyretmektedir.

Susmak “soykırım dini”nin mensuplarına yardım etme, katliamına iştirak etme ve sıranın kendilerine gelmesini beklemedir.

Gazze’deki katliam, soygun, talan Lübnan’a, Suriye’ye, Mısır’a sıçratılıyor, daha önce Irak ve Afganistan’da icra edilmiş idi.

Asıl hedef Türkiye’dir.

Bu gerçek asla unutulmamalı ve Türkiye susmamalıdır, sustukça sıranın kendisine geleceğini ifade ediyoruz.

Evet.

Soykırım dini”nin müntesipleri insan değil, iki ayaklı şeytanlardır.

“Soykırım dini”nin kendisi Yahudi olan Gılad Atzmon şöyle tanımlar.

“Soykırım dini, apaçık bir biçimde, iliklerine kadar Yahudi merkezcidir. Yahudiliğin varlık nedenini  (raison d’etre) tanımlar. Siyonist Yahudiler için, Diaspora’nın toptan helakini ifade eder ve Yahudi olmayan ulusları (goy) akıldışı potansiyel katiller olarak görür. Bu yeni Yahudi dini, intikam almayı vaz eder. İnsanoğlunun tanıdığı en netameli din olmalıdır; zira Yahudilerin çektiği acılar namına, öldürmek için, yerle bir etmek için, nükleer silahlarla saldırmak için, varlık sahasından silmek için, talan etmek için, etnik temizlik yapmak için ruhsatlar çıkarmaktadır.”

“Kendini beğenmeyi, sadık müridin kendi kendine tapındığı dogmatik bir inanca dönüştürerek yeni bir tapınma biçimi sunmaktadır. Yeni dinde, eski Yehova’nın yerine, Yahudiler;  küllerinden doğmuş ve yeni bir başlangıç için ileri atılmış, nihai soykırımdan cesaret ve zekâyla kurtulmuş olan ‘Yahudi’ye tapınırlar.”

Belli bir ölçüde Soykırım dini, Yahudilerin tektanrıcılıktan nihai vaz geçişlerini işaret eder, çünkü her Yahudi, potansiyel olarak küçük bir Tanrı veya Tanrıça’dır. Abe Foxman, hoşgörüsüzlük ve hakaretle mücadele Tanrısı’dır. Alan Greenspan, ‘iyi ekonomi’ Tanrısı’dır; Milton Friedman, ‘serbest piyasalar’ Tanrısı’dır; Lord Goldmith, ‘yeşil ışık’ Tanrısı’dır; Lord Levy, yardım toplama Tanrısı; Paul Wolfowitz, ‘vicdani müdahalecilik’ Tanrısıdır. AIPAC (Amerika-İsrail Halkla İlişkiler Komitesi), Amerikan Olimposu’dur ki ABD’de seçilmiş ölümlüler, merhamet dilenmek, Goyim (Yahudi olmayan bir ulustan) oldukları için af dilemek ve biraz da para dilenmek için buraya gelirler.

Soykırım dini, Yahudi diyalektiğinde kesin ve nihai aşamadır; o, Yahudi tarihinin sonudur, zira ‘kendini sevme’nin en derin ve en içten biçimidir. Yahudileri seçilmiş Halk olarak belirlemesi için soyut bir Tanrı^ya gereksinim duymak yerine, Soykırım dininde Yahudiler bu kutsal aracıyı aradan çıkarmışlar ve doğrudan kendilerini seçmişlerdir. Yahudi kimlik siyaseti tarih kavramını aşıp geçer-Tanrı protokol görevlisidir-. Yeni Yahudi Tanrısı, yani  ‘yahudi’, herhangi bir insana dayalı durumla malul olamaz. Bu yüzden, diğer bütün tarihi anlatılar; tarihçiler, entelektüeller ve sıradan insanlar tarafından açık bir şekilde tartışılırken, Soykırım dini kanunlarla korunmuştur. Soykırım kendisini, eleştirel söylemi aşan ezeli ve ebedi bir gerçek olarak konumlandırır.” Gılad Atzmon, Göçebe Kimlik Yahudi kimlik Siyaseti üzerine bir inceleme, Mana Yayınları, İstanbul-2014, S.182-183

Hâsılı kelam yeryüzündeki vahşeti, soykırımı, işgali ve talanı bitirmenin yolu “soykırım dini”nin müntesiplerini hayattan tecrit etmedir. Tecrit teşhis ve bilgilendirme ile başlar ve tedbirle devam eder.

Tabii ki, öncelikle bu gerçeği herkese kabul ettirmek gerekir.

Selam ve Sabırla… 25.08.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?