28 Ağustos 2024 Çarşamba

Soykırım Dininin mensupları seçtirdikleri elemanlarıyla Dünyayı Yakıyorlar

 "Soykırım Dini"nin mensupları seçtirdikleri elemanlarıyla Dünyayı Yakıyorlar

Veysi ERKEN Dr.

“Soykırım dini”ni oluşturan Siyonistler tarafından asırlardır aynı senaryo sahneleniyor, oyunlaştırılıyor topraklar, imkânlar işgal ediliyor, şehirler talan ediliyor, vahşice insanlar öldürülüyor.

Senaryo uygulanırken öncelikle kullanışlı olan elemanlarını parlatırlar, piyasaya sürerler ve onların marifetiyle uygulamaya koyarlar.

Bunun en tipik misallerinden birisi Ukrayna’dır.

Öncelikle Ukrayna’nın başına “soykırım dini”ne mensup Siyonist Zelenskiy geçirildi.  “Zelenskiy devlet başkanlığına alışılmadık bir kariyer geçmişinden geldi. Vladimir Zelenskiy, 1978 yılında Ukrayna'nın Krivoy Rog kentinde Yahudi bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Kiev İktisat Fakültesi'nde hukuk eğitimi gördü ama çocukluğundan itibaren tiyatroya tutkuluydu ve daha ortaokul yıllarında ünlü komedi televizyon programı KVN'de rol almaya başladı. Hukuk fakültesinde öğrenci olduğu yıllarda bir grup arkadaşıyla birlikte "95 Kvartal" adlı komedi grubunu kurmuştu. ……….. Zelenskiy'in siyasi sahnedeki sürpriz yükselişi 2014'te bölgede yaşanan çalkantıları izledi. O sırada devlet başkanı olan Rusya yanlısı Viktor Yanukoviç aylar süren protesto gösterilerinden sonra devrilmişti. Bunu Rusya'nın Kırım'ı ilhak etmesi ve Ukrayna'nın doğusundaki bölgelerde ayrılıkçılara destek vermesi izlemişti. Bir yıl sonra 2015 yılı Ekim ayında 1+1 televizyonunda yayınlanan Halkın Hizmetkârı dizisinde Zelenskiy, kendisi gibi yıldırım hızıyla siyasetin zirvesine yükselen Vasiliy Goloborodko adında bir karakteri canlandırıyordu. Kendisi de birkaç yıl sonra, onun tecrübesizliğini öne çıkaran rakibi Devlet Başkanı Petro Poroşenko'yu koltuğundan etti. Ukrayna halkı Zelenskiy'in politika sahnesindeki tecrübesizliğini artı hanesine yazmıştı.  2019 yılının 20 Mayıs'ında yüzde 73,2'lik ezici bir seçim zaferiyle Ukrayna devlet başkanı oldu. https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-60521754

Ülkelerde senaryo oyunlaştırılırken şöyle bir yol izleniyor.

Etkili bir Siyonist olan Haim Saban “Amerikan siyasetinde başarılı olmanın ‘üç yolu şunlar,’ demişti:

Siyasi partilere bağış yap,

Düşünce kuruluşları kur

Ve Medya pazarını kontrol et. Göçebe Kimlik, s.204

Tabii ki, bu yol ve yöntemler sadece ABD, İngiltere, diğer batılı denilen ülkelerde değil bütün dünyada uygulanmaya, piyonlar satın alınmaya, uşak yetiştirilmeye ve iktidar ele geçirilmeye çalışılıyor.

Kan gölüne çevrilen Ukrayna’da takip edilen yol ve uygulanan yöntem budur. Filistin’de de aynı senaryo uygulanmış “Hamas” bunu kırmıştır.

Türkiye’de bu senaryo kırılmaya çalışılıyor. Bilinmelidir ve unutulmamalıdır ki, Türkiye’de “soykırım dini”nin müntesibi Siyonist haçlı kölesi eleman çoktur. Umulmadık kişiler onların elemanı çıkabiliyor. Yüzyıllardır devam ettirilen bir yöntemle köleleştirilen, mankurtlaştırılan ve “soykırım dini”ne mensup kılınan elemanlar çoktur.

Ukrayna bir misaldir dedik.

Ukrayna ile ilgili daha önce şunu yazmıştım.

“Ukrayna’da İnsanlık ölüyor deniliyor. İnsanlığın öldürülmediği, katledilmediği bir yer mi var?

Türkistan’da, Arakan’da, Bosna’da, Filistin’de, Suriye’de, Sudan’da, Libya’da, Gana’da, Mali’de ve adlarını sayamadığımız bütün coğrafyalarda insanlık ölmüyor mu?

Vahşet ve katliam devam etmiyor mu?

Katliam ve vahşet Siyonist haçlıların temel zihniyetidir.

Bu böyle biline.

Evet, Ukrayna topraklarında insanlık ölüyor doğru da insanlık tarih boyunca savaşlar ve katliamlarla imha edilmeye çalışılmıştır.

Bilhassa Müslüman Türklerin haçlı zihniyetiyle mülaki olmalarından sonra savaş ve katliamlar artmıştır. Siyonist haçlı zihniyetinin tek gayesi olmuş ve olmaya devam etmektedir.

İnsanları katletmek ve insanlığı yok etmek.

Bunun temel sebebi hayata, insanlığa ve insana bakış tarzında yatmaktadır.

İslam anlayışında Varın(Allah) var ettiği( halk ettiği) değerlidir ve fıtratına uygun kullanılmalıdır.

Siyonist haçlı anlayışı ise yıkıcılığa, talana, katliama dayalıdır.

Zihniyet farklılığını iki kelime ile özetleyebiliriz.

İslam anlayışı “merhamet”e, Siyonist haçlı anlayışı “vahşet”e istinat eder.

Bu sebeple haçlılar İslam ve mazlum coğrafyalara karşı “vahşet” tarzıyla yaklaşmış, mal, mülk, toprak, insan ne varsa talan etmeye çalışmıştır.

Bu yıkım hareketi farklı şekillerde tezahür etmekle birlikte hiç değişmemiş, azalmamış ve gittikçe azgınlaşmıştır.

Ukrayna’da devam eden savaşın temel mantığı budur.

Güçle dünyayı yakmak ve yıkmak.

İnsanları ve insanlığı yok etmek.

Bugün Suriye’de, Libya’da, Filistin’de, Bosna’da, Afrika’nın her yerinde, Türkistan’da, Arakan’da gördüğümüz vahşet aynıdır.

Bu vahşet mazlum ve mağdur topraklardan uzaklaştırılmalıdır.

Vahşet Amerika ve batının diğer coğrafyalarına sirayet etmelidir ki, batının insanı uyanabilsin.

Başka bir yolla insanların uyanması mümkün görünmemektedir.

Batı uyanmalıdır ki, vahşet ve zulüm bitsin.

Küresel haydutların haydutlukları bitirilsin.

Silah ve ilaç(!) tüccarları tükensin.

Bizim anlayışımız merhamete dayalıdır.

Her işimize rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla başlamak burumundayız. Bir nefsi haksızca katletmenin insanlığı katletme ile eşdeğer olduğuna inanırız.

Bu inanç gönüllere ve zihinlere hâkim olmalıdır ki, Ukrayna’da ve yeryüzünün her yerinde katliam ve vahşet bitirilebilsin.

Bu anlayış gönüllere hâkim olmadıkça vahşet ve katliam devam eder.

Geliniz ey insanlar.

Doğulu, batılı, Kuzeyli, Güneyli, İngiliz, Alman, Arap, Kürt, Türk fark etmez. Ne olursanız olun.

Merhamet medeniyetini inşa edelim.

Vahşeti her yerde sonlandıralım.

Sadece Ukrayna’da insanlık ölüyor demeyelim, insanlık hiçbir yerde ölmemelidir diyelim. Beraber haykıralım insanlık için. Beraber çare üretelim insanlık için.”

Yazı bu idi. 2022’den beri değişen bir durum var mı?

Var Ukrayna’ya Gazze ilave edildi.

Selam ve Sabırla…28.08.2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?