20 Ağustos 2024 Salı

Arab düşmanlığı propagandasının temelinde İslâm düşmanlığı vardır

 Arab düşmanlığı propagandasının temelinde İslâm düşmanlığı vardır*

 Veysi ERKEN Dr.

Merhum Erol Güngör hocanın “Arab düşmanlığı propagandasının temelinde İslâm düşmanlığı vardır” tespitinin üzerinden 49 yıl geçmiştir.

Bize milliyetçi, milli görüşçü, ülkücü diye yutturulan bir kısım zerzevat Filistin, Gazze, Kudüs bizi ilgilendirmez diyerek aramıza fitneyi, fücuru ve fesadı yaymaya çalışıyor.

Bunların bir kısmı gaflet içinde ekseriyeti ise ihanet içindedir. Dedeleri, babaları Moiz Cohenlerin, Kirkorların torunlarıdır, evlatlarıdır.

Merhum Abdurrahim Karakoç ağabeyimizin ifadesiyle

“İlim adamıyım der, araştır mason çıkar

Dört makale yazmışsa dördü de fason çıkar

Hele bir araştır bak aslını-astarını

 Büyük dedesi Yorgi, babası Mişon çıkar.”

Evet.

Parti başkanı, gazeteci, sanayici, sanatçı, bürokrat kimlikli olup Türkiye’nin gelişmesini dünyada söz sahibi olmasını istemeyen ihanet şebekesinin elemanları bilhassa Arap düşmanlığı yapıyor, insanları küçümsemeye, dışlamaya, düşmanlaştırmaya çalışıyorlar.

Bu adi mahlûklar bilerek yapıyorlar bunu.

Moiz Cohen’lerin, mişonların torunları olarak yapıyorlar.

Türkiye’nin İslam coğrafyasında, bütün dünyada olmasını engellemek için yapıyorlar.

Türkiye’nin dünyanın merkezi olmasını engellemek için yapıyorlar.

Merhum Erol Güngör hocamız bu ahmakları ve hainleri yıllar önce deşifre etmiştir ve bunu şu şekilde ifade etmiştir.

 “Bu arada Türkiye ile öbür Ortadoğu memleketleri arasındaki kültürel temasların kurulması ve artırılması şarttır. Unutmayalım ki, Batılı devletlerin Birinci Dünya Harbinden sonra Ortadoğu’ya ekmiş oldukları nifâk tohumları bize de çok tesir etmiştir.

Arap denince, yeni Türk nesillerinin aklına daima Türk ordularını arkadan vuran İngiliz maşası bedevî kabileleri gelir; Araplar da Türk deyince en çok İttihatçı Cemal Paşa’nın Suriye’de yaptıklarını hatırlarlar.

Her iki tasavvur da yanlıştır, iki tarafı birbirine düşman etmek için İngilizler tarafından uydurulmuştur. Arapların bu yanlış tasavvurdan kurtulmalarını istiyorsak, biz de memleketimizdeki Batı kuklası münevverlerin sistemli bir şekilde yerleştirmeye çalıştığı Arap düşmanlığının bütün izlerini silmeliyiz.

Unutmayalım ki, Arap düşmanlığı propagandasının temelinde İslâm düşmanlığı vardır; İslâm dünyasının yan yana yaşayan iki büyük kitlesini birbirine düşman etmek, böylece her birini tek tek Batılılara esir etmek gayreti vardır. Ortadoğu devletleri arasında ilim, kültür ve sanat münasebetleri dost ile düşmanı ayırt etmekte hepimize yardımcı olacaktır. Bu sahada da Türkiye’nin inisiyatif kullanması sağlam bir dış politikanın gereği sayılmalıdır.

Avrupa Ortak Pazarının kuyruğu mu, yoksa Ortadoğu’nun başı mı olacağız? Bize düşman olan ve düşman kalacak olan bir medeniyetin çöpçülük hizmetini mi, yoksa kendi medeniyetimizin öncülüğünü mü yapacağız? Türk münevveri bu konuda derhal bir karar vermelidir.” Türk Kültürü ve Milliyetçilik Ötüken Yayınları, s.272, İstanbul-1975”

Merhum Erol Güngör hocanın ifadesiyle Batının/Batılın, Siyonist haçlı zihniyetinin çöpçüleri, uşakları, köleleri olan Moizlerin torunları zihnimize fitneyi, fesadı, münafıklığı hâkim kılarak Arap düşmanılığını, hakikatte “İslam Düşmanlığı”nı yerleştiriyorlar, yerleştirmeye çalışıyorlar.

Ülke olarak tedbir almak ve Moizlerin torunlarının oyunlarını bozmak durumundayız.

Ülkemizin ve İslam coğrafyasının kurtuluşu, felahı, refahı ve huzuru buna bağlıdır.

Selam ve Sabırla… 20.08.2024

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?