14 Kasım 2010 Pazar

Kılıçdaroğlu’na Sesleniş

Kılıçdaroğlu’na Sesleniş:

Veysi ERKEN

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e seslenmiş. Aynı cümlelerle kendisi ve şahsında bütün yasakçılara sesleniyorum:

Sayın Kılıçdaroğlu. Sıkılmayınız lütfen. Başta İlkokulda olmak üzere kız çocuklarımızın başörtüsü ya da türban bağlaması hayatın tüm alanlarında serbest olacak mı?

Olmayacak mı?

Böyle bir yasak söz konusu bile olamaz. Çünkü bütün bayanlar toplumun vazgeçilmez unsurudur ve kendi özgür iradeleriyle başlarını bağlarlar deyin. Örtünmek hem inancın hem de özgürlüğün gereğidir deyin. Hem siz rahatlarsınız hem de halk. Bunu diyemiyorsanız, bu konuda daha çok sıkılmaya devam eder ve özgürlük düşmanı olarak bilinirsiniz."

İşte Kılıçdaroğlunun ilham kaynağı olan seslenişi:

"Sayın Cumhurbaşkanım. Sıkılmayınız lütfen. İlkokulda kız çocuklarımızın başörtüsü ya da türban bağlaması serbest olacak mı? Olmayacak mı? Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Çünkü rüştünü bile ispat etmemiş bu çocuklar, kendi özgür iradeleriyle başlarını bağlamazlar deyin. Hem siz rahatlarsınız hem de halk. Bunu diyemiyorsanız, bu konuda daha çok sıkılmaya devam edersiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?