5 Mart 2011 Cumartesi

TÜRBANLI MÜDÜR ve DANIŞTAY SALDIRISI

Darbeciler Yargılanmalı “Türbanlı Müdür*”ler Rahatlamalı

Veysi ERKEN

Bundan önceki yazımı darbecilerin yargılanması konusuna ayırmayı düşünüyordum. Araya Erbakan hocanın rahmeti rahmana kavuşması girdi. Malumumuz üzere 28 Şubat hostların yapmış olduğu post darbenin tarihidir.

Aradan o kadar yıl geçmesine rağmen darbenin tahribatı bitmiş değil. Bunun bariz delili “kimliğindeki başörtülü fotoğraf” yüzünden okuluna yaklaştırılmayan bir müdirenin yaşadıkları.

Okundukça insan olanın kanını donduran yaşanmış bir olay. Kitap konusu olmuş. Aytaç hocanın dramını anlattığı kitabı geniş bir işleyeceğim inşallah.

Şimdilik sadece kitabın adından bahsedeceğim. İnsaf sahibi olan bütün okuyucularımın bu kitabı almalarını, okumalarını, başkalarına tavsiye ve hediye etmelerini istiyorum. Ki darbecilerin tahribatı anlaşılsın.

TÜRBANLI MÜDÜR ve DANIŞTAY SALDIRISI* darbecilerin vahşetini anlatan kitap.Korkakların, efendimci kesilenlerin, omurgasızların, kamet ve istikamet sahibi olmayanların ortaya konulduğu bir kitap.

Evet, kitap darbecilerin ve şakşakçıların tanınmasını sağlıyor. Ama bugünkü konumuz darbecilerin yargılanması ile ilgilidir.

Ben bunları düşünürken BBP İstanbul il başkanı Sayın Bayram Karacanın 28 Şubat darbecileri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu öğrendim.

Güzel gelişme.

Ben, sembolik de olsa 1960 darbesinden itibaren bütün darbecilerin ve darbecilerin hukuksuz ve kanunsuz isteklerini yerine getirenlerin yargılanmasını istiyorum. Bütün siyasi partilerin yöneticilerine sesleniyorum.

Hemen kanuni düzenlemeleri yapın ve darbecilerin yargılanmasını sağlayın. Hiç biri kurtulmasın. 60 darbesinden balyozculara, 12 Eylülden 28 Şubat ve 27 Nisancılara kadar herkesin yargılanması gerekir.

Darbecilerin oluşturdukları kırılmalar, mağduriyetler ve mazlumiyetler ancak bu şekilde hafifleyebilir.

Darbecilerin yok etmeye çalıştığı Taraf Gazetesi Yazarı ve Gazeteci Mehmet Baransu da güncel konular, derin ilişkiler, planlı eylemler ve 28 Şubat süreci hakkında aşağıdaki çarpıcı açıklamaları yaptı. “ 28 Şubat sürecinin yargılanması gerektiğini, o dönemde yapılan yolsuzlukların araştırılması gerektiğini ve o dönemde verilen ihalelerde büyük olayların ortaya çıkartılabileceğini söyleyen Baransu, “28 Şubat’ı sembolik de olarak yargılamak gerekir. 12 Eylül de yargılanmalıdır. 28 Şubat’la ilgili savcılar herhangi bir belgeye sahip değildir. Bundan dolayı yargılama şuan için söz konusu değildir. Bu ülkenin sendikaları, sermayesi, medyası, iş adamı, yargısı, siyasetçisi suça ortak olduğundan bu yüzden yargılanmadan korkuluyor. Bu süreç mutlaka işletilmelidir” dedi.

YAŞAR BÜYÜKANIT YARGILANMALIDIR

Genelkurmay Eski Başkanı Yaşar Büyükanıt’ın döneminde internette yayınlanan e-muhtıradan dolayı da yargılanabileceğini ve yapılan işlemin suç içerdiğini açıklayan Baransu, bu tür davranışların sergilenmesinin önüne ancak bu işlemlerin yargılanmasıyla geçilebileceğine dikkat çekti.

Genelkurmay Başkanlığı’nın yayınlandığı taziye mesajının sembolik olarak doğru olduğunu fakat 28 Şubat’ta mağdur olan kişilerin mağduriyeti giderilmeden bu sürecin tam olarak bittiğini söylemenin doğru olmadığını da sözlerine ekledi. Necmettin Erbakan’ın cenazesinde bazı kişilerin askerlere “hoş geldiniz sizi aramızda görmek bize mutluluk verir” dediklerini duyduğunu söyleyen Baransu, yapılan eylemlerin emir komuta sürecinde yapıldığını işaret etti.

SÜLEYMAN DEMİREL YARGILANMALIDIR

28 Şubat’ta Cumhurbaşkanı’nın Süleyman Demirel olduğunu, Demirel’in sağ kesimdeki bütün itibarını bu süreçte kaybettiğini belirten Baransu, hukuksuzluğa izin verdiği için Demirel’in mutlaka yargılanması gerektiğine değindi. http://www.aktifhaber.com/baransudan-carpici-aciklamalar-405172h.htm

Cesur gazeteci Mehmet Baransu’nun dediklerine katılıyorum. Bütün darbeciler, kaosçular ve insanımıza kast edenlerin melanetleri ortaya çıkarılsın ki, Türbanlı Müdürler Danıştaylarda sürünmesin.

Selam ve Sabırla.

· Türbanlı Müdür ve Danıştay Saldırısı, Aytaç Kılınç Çaman,

İsteme adresi: Nilüfer Yayıncılık, Tuncer Sokak, No. 2/1 Maltepe/Ankara

Tel: 0312 2305623, e-posta: niluferyayincilik@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?