1 Haziran 2018 Cuma

Siyonist Haçlı Zihniyetinin Daileri (propagandist) İş Başında


Siyonist Haçlı Zihniyetinin Daileri (propagandist) İş Başında

Veysi ERKEN

            Özellikle haçlı seferlerinin başlangıcından beri Siyonist haçlı zihniyetinin elemanları olan tapınakçılarla haşhaşiler daimi bir surette işbirliği halinde olmuşlardır.
            Yüzyıllar öncesinden başlayan işbirliği bugün de muhtelif adlar altında devam etmektedir.
            Günümüzün Türkiye’sinde fetö denilen şeytani yapı ile her türlü masonik örgütlenmeler işbirliği içindedir.
            Bu yapılarda dini anlamda ilke ve ahlak olmadığından her kılığa rahatlıkla girebilmekte ve faaliyet alanlarını çeşitlendirebilmektedirler.
            Bu durumu kendi elemanları da ifşa etmişlerdi. Uğur Kömeçoğlu yapılarını şu şekilde tanımlıyordu:
“Uluslararası boyutuyla Hizmet hareketi ise etki ve intikal hatları bakımından birbirlerini tanımaları gerekli olmayan, milliyet, din, statü, kültür gibi temellerde aynılık taşımaları gerekmeyen, çok farklı sektörlerden ve sınıfsal kökenlerden gelebilen; tavır, tutum, sempati, mizaç, meşreb, adanmışlık ve gönül vermişlik düzeyleri çok farklı olabilen; buna bağlı olarak “katılım frekansları” ve “katkı yoğunlukları” sabit olmayan, neticede çok-biçimli (polymorphous) destek ve dayanışma türevleri sağlayabilen; bu katkı ve köken farklılıklarına rağmen çeşitli evrensel ilkelerde, ideallerde, prensiplerde uzlaşabilen, ulus-üstü bir “aktif düşünme ve davranma” biçimidir. Bu yüzden Hizmet hareketi bir örgüt değildir. Kökeni itibarıyla referansını irfanî neo-sufi değerlerden alıyor olsa da mutlak manada dinsel bir hareket olarak da tasnif edilemez. Herhangi bir mezhebin, tarikatın ya da kültün şubesi ve devamı da değildir.
Hizmet hareketi artık dindarlarla dindar olmayanların, Müslümanlarla Müslüman olmayanların eğitimsizlik ve yoksullukla mücadele gibi pek çok konuda (insanlığa hizmet etme ortak idealinde) buluşup birlikte çalışabilecekleri, örneklerini kendinden çıkaran yeni bir imkân sahası ve fırsat haritası sunmaktadır. 17.01.2015”
            Bu ifadelere rağmen şeytani yapıyı dini bir yapı olarak telkin etmeye çalışanların sayısı az değildi.
            15 Temmuz ihaneti bile bazılarını uyandırmış değildir. Üzülerek belirmeliyim ki, toplumda mankurtlaşmış kişi sayısı az değildir.
            15 Temmuz ihaneti başarısız olmuş ve fetönün hain fedaileri cenabı Allah’ın nusretiyle bertaraf edildi. Ama hain fetö dailerinin faaliyeti hız kesmeden devam ediyor.
            Dailer o kadar lanetli bir şekilde hareket ediyorlar ki, sızmadıkları yer, kullanmadıkları yöntem yoktur desek abartmış olmayız.
            Genel karakteristik özellikleri itibarıyla her türlü, yalanı, iftirayı, ahlaksızlığı, şantajı mubah gördüklerinden her pisliği rahatlıkla yapabilmektedirler.
            Seçim gündeme geldiğinden beri hedef haline getirdikleri Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçelinin şahıslarıyla ilgili tezviratları had safhaya ulaşmış durumdadır.
            Özellikle yerli ve milli düşünceye sahip olan herkese sesleniyorum. Bu pislikleri aranızda barındırmayın. Sözlerine kanmayın.
            Che Guvera “düşmanınız sizi övüyorsa sizde bir puştluk vardır” der. Bugün Siyonist haçlı zihniyetine sahip yönetimler (İsrail, A.B.D., Almanya, Fransa, İngiltere, ve diğerleri) Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeliye düşman kesilip diğerlerini övüyorlarsa sorunu rahatlıkla anlamış oluruz.
            Bugün fetö haşhaşileri, diğer ifade ile dailer -tıpkı efendileri ve ortakları gibi- Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’ye saldırıyorlarsa durum anlaşılıyordur.
            Umarım ki, yazdıklarım anlaşılır ve fetönün daileri de fedaileri gibi her yerden, kurumdan, mekandan bertaraf edilir.
            Türkiye huzur bulur ve yer yüzüne ilayı Kelimetullah doğrultusunda adaleti, nızam-ı alemi sağlar.
            Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?