1 Mayıs 2024 Çarşamba

Şimdi değilse ne zaman?

 “Şimdi değilse ne zaman?”

Veysi ERKEN Dr.

Kudüs’ün Bozkurtları Hemen Sahaya İnmeli diye yazmıştım aylar öncesinden. http://veysierken.blogspot.com/2023/12/kudusun-bozkurtlar-hemen-sahaya-inmeli.html

Ferman Karaçam haklı bir şekilde soruyor. Üniversiteler, Şimdi Değilse Ne Zaman?

Ve soruyor?

“Pekâlâ, Türkiye’deki üniversiteler nerede?

Bu gezegende insan soyunun en büyük ve en kanlı cinayetleri işlenirken, her fırsatta devrimlerin, laikliğin omurgası olduğunu hançeresi yırtılıncaya kadar haykıran ODTÜ nerede?

Bilimselliği ile övünen Hacettepe! Bilim, sanat, kültür ve tarih bir milletle birlikte tarihten siliniyor, sen neredesin?

Bir rektör ataması için kıyametler koparan, Batı’nın seküler bilimine sınır bekçiliği yapan, katedral gölgelerini ve çan seslerini minarelerden yükselen seslere tercih eden, mumyalanmış bilim zihniyetini, felç olmuş beynindeki kapkara zindanlara hapsetmiş olan Boğaziçi sen neredesin? Bir kıtada senin soyun, tarihin en soysuz katilleri tarafından hunharca yok ediliyor, neredesin?

Harç ve kayıt ücretleri, YÖK’ün kaldırılması, yemek ve yurt ihtiyacı ve toplumsal birçok konuya duyarlı İÜ, İTÜ, Yıldız, Dil-Tarih sizler neredesiniz?

Bilgi ve bilim Türkiye'nin en ücra köşesine kadar yayılsın, öğrenci kendi evinde okusun, büyük şehirlerde zelil olmasın diye Anadolu’nun ilçelerine kadar götürülen üniversiteler; Gazze’de, insanlığın literatüründe kayıtlı olan kelimelerin anlatmak için çaresiz kaldığı bir vahşet yaşanıyor, siz neredesiniz?

Protesto kültürünün beşiği olan üniversitelerde genç beyinlerin ve duyarlı yüreklerin kampüslerinden, amfilerinden, dershanelerinden, kütüphanelerinden dalga dalga yükselen dünyadaki erdemli, inançlı ve dirençli haykırışlar Türkiye üniversitelerine ulaşmadı mı?

İnsan soyuna karşı işlenen Gazze’deki hunharlığı hangi ideoloji köreltebilir, hangi ideoloji görmezden gelebilir, hangi ideoloji susturabilir ki siz susuyorsunuz?” https://www.haber7.com/yazarlar/ferman-karacam/3420099-universiteler-simdi-degilse-ne-zaman

Haklı bir soru.

Daha önce yazdığım gibi.

Sahi Kudüs’ün Bozkurtları nerede? Üniversiteler nerede, insan olan ve insan kalanlar nerede?

“MHP Lideri Devlet Bahçeli;

“Kudüs Bozkurtları” Göreve hazır!

İsrail’in nihai hedefi Türkiye’dir!

Meselenin can alıcı noktası büyük İsrail devletinin kurulma projesidir.

Nil’den Fırat’a kadar sözde vaat edilmiş topraklara hâkimiyet kurmak, İsrail’in inanç bazlı ve tarihi arka planı olan bir hedefidir.

Bu hedefin nihai aşaması da Türkiye’dir.

Adına ister Gönüllü Kudüs Sevdalıları densin, isterse de Gönüllü Kudüs Bozkurtları, zulmün karşısındadır.

Nitekim kahramanlar ihtiyaç hâsıl olursa Zeytin Dağı’ndan Kudüs’e bakmasını, Gazze’deki bebekleri cesaretleriyle muhafaza etmesini bileceklerdir.

 Bu sözlerimden kim ne anlamak istiyorsa onu anlasın.

 İlk kıblemizin şerefini korumak yeri gelirse görevimizdir.

 Buna da hazırız."

https://twitter.com/ibrahimkaragul/status/1732346620040122867

Sayın Devlet Bahçeli’nin açıklaması çok önemlidir.

Gereği yapılmalıdır.

Üniversiteler harekete geçmelidir.

Kudüs Bozkurtları sevdalıdırlar Kudüs’e, Gazze’ye, Türkistan’a. Ümmetin birliğine ve Turan’a

“Zalime karşı Yavuz mazluma Yunus”tur Kudüs’ün sevdalı Bozkurtları.

Kurt bakışlıdırlar it soylulara.

Kudüs’ün Bozkurtları bir ordu olarak Siyonist haçlı zihniyetini paramparça etmelidir.

Gecikmeden.

Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan; Gazze'de soykırım gerçekleştiren İsrail'in ağır bedel ödeyeceğini söyledi. Erdoğan, "Gazze'deki bir avuç sivil karşısında yüreği titreyen İsrail'in, gerçek bir güçle karşı karşıya geldiğinde paramparça olacak" dedi. https://www.haber7.com/siyaset/haber/3373110-cumhurbaskani-erdogandan-israile-uyari-agir-bedel-odeyecekler” ifadesi söylemde kalmamalıdır. Üniversiteliler, fikriyatı ne olursa olsun insan olan, insan kalabilen harekete geçmelidir.

Unutmayın aziz gençler.

Gazze’de ve pek çok yerde mazlumların gücü tükeniyor, kırım ve soykırım toprakları insansızlaştırıyor, bıçak kemiği kesmiş bulunuyor ve insan görünümlü olan şeytanlar katliamı seyrediyor.

Vicdanı, ahlakı, insaniyeti olan herkes bu soykırıma dur demekle mükelleftir. Dini, dili, ırkı, cinsiyeti ne olursa olsun insan olan gücü nispetine dur demekle mükelleftir. Chris Hedges İsrail Terör örgütünü savaş makinası olarak görüyor ve ekliyor.  İ”srail savaş makinasının, toptan insan öldürme kampanyasını derhal durdurması gerekiyor’  şeklinde konuştu https://video.haber7.com/video-galeri/257034-amerikali-papazdan-israil-icin-sok-ifadeler

Chris Hedges açıklamasında tüm dünyaya seslenerek ‘Hepimiz, Filistin halkı için ayağa kalkmalıyız’ diyor.

İnsan olan herkes aynı şekilde haykırıyor. Üniversiteler, rektörler, dekanlar, öğretim elemanları ve öğrenciler ne zaman ayağa kalkacaksınız.

Evet.

Vahşetin ortadan kaldırılması için Kudüs Bozkurtları ve bütün üniversiteler hemen sahaya inmelidir.

Yarın değil.

Bugün.

Genç kalındı esasında.

Gazze’deki kuşatma “Kudüs Bozkurtları” marifetiyle ortadan kaldırılmalıdır.

Nihai hedefleri Türkiye olan Siyonist haçlı katilleri durdurulmalıdır.

Sayın Devlet Bahçelinin sözünün ve açıklamasının gereği hemen yapılmalıdır. Katılmayan namerttir diyordu Sayın Bahçeli.

Gitmeyen namerttir.

Selam ve Sabırla… 01.05.2024

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?