20 Nisan 2011 Çarşamba

Başbakana Çağrı

Başbakana Çağrı

Veysi ERKEN

Sayın Başbakan

12 Haziran seçimlerine az bir zaman kaldı. Halkı düşman gören zihniyet meşru olmayan yollarla iktidarın el değiştirmesi için maşalarını ve piyonlarını faaliyete geçirmiş durumda. Zaten hiç boş durmadılar, durmuyorlar.

Her şeye rağmen size bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Bu çağrım size ulaşır mı?

Bilemem.

Umarım ki, basın danışmanlarınız size ulaştırır.

Ve gereğini yaparsınız.

Sayın Başbakan. Biliyorsunuz ki, ülkemizi karıştırmak ve aramıza nifak sokmak isteyen eller boş durmuyor. Her şeyi devreye sokuyorlar, istismar edebilecek olayları tezgahlıyorlar. Bedri Baykam’a saldırı ve YSK kararları ortada.

Size sesleniyorum

Kanun Hükmünde Kararname çıkarma yetkisini aldınız.

İstismar konusu yapılabilecek bütün konularda hızlı bir şekilde kanun hükmünde kararnameler çıkarınız ve istismarları engelleyiniz.

Seçim meydanlarında istismar edilecek konular bellidir. Askerlik süresinin kısaltılması, bedelli askerlik, Genel Kurmayın Milli savunma bakanlığına bağlanması, bunların başında yer almaktadır. Seçim Kanunu, Siyasi Partiler kanunu, kamu yardımlarının yapılandırılması, askerlik süresinin kısaltılması, başörtüsü sorununun her alanda sorun olmaktan çıkarılması, bedelli askerlik, Genel Kurmayın Milli savunma bakanlığına bağlanması, gibi konular kanun hükmünde kararnamelerle bir günde çözülebilecek sorunlardır.

Sayın Başbakan altı ayın sonunu beklemeyin.

Dilimizde güzel bir deyim var.

“Önemli olan bayrağı zamanında ve yerinde dikmektir”

Evet…

Sayın başbakan önemli olan kararnameleri zamanında çıkarmak ve beceriksizlerin, art niyetlilerin ve darbecilerin istismarlarını önlemektir.

Sizin de malumunuzdur ki, kangrenleşmiş sorunları kısa ve pratik kararnamelerle çözmek mümkündür.

Yetki çerçevesinde bakanlıkların teşkilat şemalarını ve işlevlerini gelişmelere uygun bir hale getirmek ve vatandaşı rahatlatmak insani vazifenizdir.

Kültürümüz insanı önceleyen tarzdadır.

Tekraren ifade ediyorum.

Seçim meydanlarında istismar malzemesi yapılacak konularla ilgili kararnameleri hemen çıkarınız ve istismarları engelleyiniz.

Aksi takdirde derin çeteler boş durmayacak.

Her mekânda karşınıza bedelli askerlik, kısa süreli askerlik, aile yardımları gibi dillerine pelesenk ettikleri konuları gündeme getirecek ve ortamı gereceklerdir.

İnsanımızın ihtiyacı olan konuları istismar ettirmeyin, çetecilere, balyozcu ve Ergenekoncuları kucaklayanlara fırsat vermeyiniz.

Biliniz ki, bunların bir tek görevi vardır.

İstismar etmek. Zira onlar halkı düşman gören bir geleneğin devamıdır.

Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?