23 Eylül 2016 Cuma

Küresel Haydutların Aygıtı “FETÖ” Dünya İçin Tehdittir



Küresel Haydutların Aygıtı “FETÖ” Dünya İçin Tehdittir

Veysi ERKEN

FETÖ bir aygıttır, aparattır, cihazdır.
Evet, bu cihaz Siyonist haçlı ittifakının bir ürünüdür. Bu cihaz muhtelif parçalardan oluşturulmuştur.
Türkiye’deki bütün yıkıcı, bölücü, parçalayıcı örgütler bu aparatın parçasıdırlar.
Ülkemiz için büyük bir tehlike olduğu doğrudur. Zira bu aygıtı kurgulayan, destekleyen, finanse eden Küresel haydutlardır.
FETÖ küresel haydutların Yeni nesil bir işgal ve imha aygıtı olduğu bir gerçektir.
Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan “Bu yeni nesil terör örgütü sadece Türkiye'nin değil varlık gösterdiği 170 ülkenin tamamı için bir milli güvenlik tehdididir. Bu kürsüden tüm dostlarımıza kendi güvenlikleri için ülkelerinin geleceği için Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı gerekli önlemleri süratle almaları çağrısında bulunuyorum. Bizim yaşadığımız tecrübeyle sabittir ki FETÖ ile bu aşamada mücadele etmezseniz yarın çok geç olabilir" http://www.yenisafak.com/dunya/amacimiz-fiili-guvenli-bolge-2534545 “ derken bir gerçeği dile getirmiştir.
FETÖ dünya için bir tehdittir. Bir maymuncuk gibi tanzim edilmiş, bukalemun gibi tavır sergileyen haşhaşiler gibi sinsi davranan bir aygıttır.
Yıllardır kurgulanıp büyütülen FETÖ aygıtı “one minute”den sonra kendini kurgulayan “otorite” tarafından bütün unsurlarıyla devreye sokulmuştur.
Gezi olaylarında bu aygıt kendini oluşturan diğer parçalarla birlikte sahaya sürülmüştür.
Gezinin akabindeki bütün olaylarda FETÖ bütün parçalarıyla birlikte işgal ve imha eylemlerinin içindedir.
Küresel haydutlar özellikle 15 Temmuzdan sonra gizlemeden FETÖ ve onun parçaları olan daiş, pyd, boko haram vb. unsurları açıktan desteklemeye, silahlandırmaya ve İslam coğrafyasının kalbine hançer gibi saplamaya başlamışlardır.
            Onun için Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın çağrısı yerindedir. Erdoğan: "Bugün temsil edilen ülkelerin büyük bölümü bu yapılanmanın tehdidi altındadır. Türkiye'nin ötesinde tüm dünyayı boyunduruğu altına almak gibi derin sapkınlık içerisindedir. Devlet kurumlarına sızmak, toplumu etkilemek ve ekonomik kaynaklara hâkim olma hedefindeler. FETÖ’ YE süratle önlem alınması çağrısında bulunuyorum. FETÖ ile mücadele etmezseniz yarın çok geç olabilir. Bu örgütün kurumları ve örgütle bağlantılı kişiler tarafından kullanılan Türkiye gibi ifadelerin kesinlikle ülkemizle ilgisinin bulunmadığını belirtmek isterim." http://www.timeturk.com/erdogan-bm-de-konustu/haber-295484
            Bütün ülkeler bu gerçeği öğrenmek ve ona göre tedbir almak durumundadırlar.
            Bu gerçek anlaşıldığı ve uygun tedbirler alındığı gün dünyanın Siyonist haçlıların oluşumu olan küresel haydutlardan kurtuluşu olacaktır.
            Malumdur ki, küresel haydutlar dünyada yaygın olan örgütleri vasıtasıyla ülkeleri oyalamaktadırlar. Bu örgütler birleşmiş milletler, NATO, dünya bankası, İMF, derecelendirme kuruluşları, bankalardır.
            Bu örgütler ülkeleri oyalarken FETÖ tipi aygıtlarıyla ülkeleri işgal etmeye ve imhaya çalışmaktadırlar.
            Ülkemizin yaşadığı gerçeklik budur.
            Cenabı Allah bizi 15 Temmuzda muhafaza etmiştir.
            Vazifemiz adaletle FETÖ denilen aygıtı parçalarıyla birlikte ( gezide rol alan holdingler, 28 Şubatta hayatları karartan zalimler, gazeteci kılıklı casuslar, medya sahipleri uşaklar) hayattan temizlemektir.
            Adaletle.
            Hani şehit Ömer Halisdemir’in babası oğlumun katilleri asılsın demişti ya, işte böyle bir adalet.
            Mağdur ve mazlum insanların hak ve hukukunu koruyan bir adalet anlayışıyla FETÖ denilen aygıt dünya hayatından çıkarılsın ki, küresel haydutluk bitsin, merhamet hâkim olusun.
            Zira insanlık “KÜRESEL MERHAMET”E muhtaç
            Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?