15 Temmuz 2017 Cumartesi

15 Temmuz: Evet Hüküm Allah’ındır



15 Temmuz: Evet Hüküm Allah’ındır

Veysi ERKEN

            Evet,
            Şeksiz şüphesiz hüküm Allah’ındır.
Bilinmelidir ki, kâinatta hüküm; "Yalnız Allah'ındır" (Yûsuf, 12/40, 67); ''Hüküm O'nundur" (el-Kasas; 28/70, 88); ''Artık hüküm yüce ve büyük Allah'ındır" (el-Mü 'min, 40/12); "Hüküm vermek Allah'a âittir" (es-Sûrâ, 47/10), "Hüküm veren Allah'tır"(er-Ra'd, 17/41); "Hüküm vermek yalnız Allah'a âittir'' (el-En'âm, 6/57); "Doğrusu hüküm yalnız O'nundur" (el-En'âm, 6/62) ve daha birçok âyette de belirtildiği gibi Allah'ındır.
            Galip mutlak olarak cenabı Allah’tır.
            Cenabı Allah’ın vahyi, Hz. Peygamberin tebliği ilan Kur’an-ı Kerim hayatımızdan o kadar uzaklaştırılmıştır ki, Müslüman olduğunu ifade edenlerin bir kısmı her şeyi ters yüz eder durumdadır.
            Elbette ki, iblislerden ve iblislerin yolundan gidenlerden bir şey beklemiyoruz. Onlar her şeyi ters yüz etmekle meşguller.
            Yolları sapıklık olduğundan inkâr, yalan, hırsızlık, iftira, şerefsizlik, alçaklık vs. hasletler onların ayrılmaz hasletleridir.
            Ya kendini hala Müslüman olanlar?
            İşte onlara şaşıyorum ve acıyorum.
            Hükmün ve galibiyetin Allah’a ait olduğunu bilemeyecek kadar gaflettedir.
            Onun için 15 Temmuz’daki ilahi kudretin tecellisini, galibiyetini ve milletin direncini anlayamazlar.
            O meşum gecede Türkistan’dan, Afrika’ya, Şili’den Sibirya’ya kadar İslam coğrafyasında ümmetin duasını, yakarışını ve cenabı Allah’a dua için havaya kalkan elleri anlayamazlar.
            Evet,
            Cenabı Allah hükmünü vermiş ve millet direnmiştir.
            15 Temmuz’da sokağa çıkış tamamen ilahi kudretin tecellisidir.
            İlahi kudretle sokaklar, caddeler ve meydanlar tekbir sesleri ile inlemiş, Ya Allah, bismillah, Allah'u ekber nidalarıyla insanlar tankları durdurmuş ve asker kılıklı şeytanları durdurmuştur.
            15 Temmuz direnci, direnişi ve dirilişi bu anlayışla okunmak ve millete anlatılmak durumundadır.
            Zihinleri işgal altında olanlar bu zaferi anlayamaz.
            İnananlar ve cenabı Allah’a teslim olanlar biliyorlar ki, “sefer inananların zafer Allah’ındır”.
            Bireylerimiz bu şuurla yetiştirilebilirse 15 Temmuz zaferlerin bir başlangıcı olur, Siyonist haçlı zihniyetinin tapınakçıları, haşhaşileri ve her türlü örgütlenmeleri yerle yeksan olur.
            Bilinmelidir ki, hezimetler adaletten, atalete, gayeden, emelsizliğe, heyecandan tembelliğe, güvenden itimatsızlığa geçişle oluşur.
            Dirilişler de cenabı Allah’ın emirleri ve hükümleri doğrultusundan adaletin, gayenin, davanın, heyecanın ve itimadın tesisi ile kaim olur.
            15 Temmuz yeryüzünde küresel haydutların bitişi için bir başlangıç kabul edilmelidir.
            15 Temmuz Siyonist haçlı zihniyetinin alçaklığının tescili ve zihinlere kazınması olmalıdır.
            Ve bilinmelidir ki, 15 Temmuz Çanakkale’deki, Malazgirt’teki, Kosova’daki ümmetin zaferi gibi bir zaferdir ve ilahi hükümle tecelli etmiştir.
            15 Temmuz direnişini ve zaferini anlamak için Çanakkale’yi, Kut’ul-Amare’yi, Çaldıranı, Malazgirt’i, Niğbolu’yu, Kosova’yı anlamak, bilmek ve yaşamak gerekir.
            O ruhu yaşamak gerekir.
            O ruh ilahi hükmün tecellisidir.
            O ruh tuz ruhu değildir.
            Tuz ruhlular ilahi hükmü ve galibiyeti bilemez ve anlayamaz. Anlamayan veya anlamak istemeyenlere: 'Sizin Allah’ı bırakıp, kulu durumundakilerden taptıklarınız, sizin ve atalarınızın uydurduğu hayal mahsulü isimlerden ibaret. Bu konuda, Allah size bir ferman indirmiş de değildir. Hükümranlık, yargı ve icra kesinlikle Allah’a aittir. O size, kendisinden başkasını ilâh tanımamanızı, candan bağlanarak teslim olmamanızı, başkasına kulluk ve ibadet etmemenizi, yalnızca kendi şeriatına bağlanmanızı, kendisine boyun eğmenizi emretti. İşte doğru ve insanlığı, insanî değerleri ayakta tutan din, medeniyet, zamanla değişmeyen tabii hukuk kurallarını içeren şeriat, düzen budur. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler.' Ahmet Tekin’in meali. Yusuf-40
            15 Temmuz zaferi ümmete mübarek olsun, daim olsun.
            Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?