3 Temmuz 2017 Pazartesi

hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek



15 Temmuz Yaklaşırken hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek*

Veysi ERKEN

            Cumhuriyet döneminin en büyük ihanet kalkışmasının sene-i devriyesi yaklaşıyor. Hainlerle ilgili yapılan işlemler yetersizdir. Bir idam kararı bile alınamamıştır. Amaçları ve faaliyetleri millete anlatılamamıştır. Milletin bir kısmı hala bunları İslami olarak görüyor. Hata mevcut iktidarın ve özellikle Cumhurbaşkanının bu ihanet şebekesine karşı haksızlık ve adaletsizlik yaptığı duygusu oluşturuluyor. Yaygınlaştırılıyor.
Bize göre bu ihaneti yapanların amacı, niyeti ve yöntemleri kitlelere iyi anlatılmalıdır.
            Zira Siyonist haçlı zihniyeti asırlardır milletimizi zaafa uğratmak ve İslam ümmetini dağıtarak yok etmek için her kılığa, her renge ve her eyleme başvurmuştur. hoCİAlar bu amacı hizmet için var olmuşlardır. Bu gerçek amaç halka anlatılabilmelidir.
            Ve bu gerçek unutulmamalıdır, unutturulmamalıdır.
            Bilindiği üzere hoCİAların atası İttihat ve terakki çetesi ile daha iyi organize edilmiş çete Osmanlı coğrafyasının dağıtılmasında kullanılmış ve bu şekilde Siyonist haçlı zihniyeti bir başarı kazanmıştır.
            Maalesef bu parçalamada kullanılan baltanın sapı hep Müslüman kılıklı olmuştur. Bu gerçeği anlamak için yok edilmiş Osmanlı coğrafyasında kaç devletin türetildiğine bakmak yeterlidir.
            HoCİAlar o tarihlerden beri değişik kılıklarla her daim faaliyetini devam ettirmiştir.
            1960, 71,80, 18 Şubat 1997, Gezi, 7 Şubat, 17/25 Aralık ihanetlerinin tamamı da bu Siyonist haçlı zihniyetinin darbeleridir. İhanetleridir.
            Bu böyle bilinmedik ve hoCİAların amacı tam olarak millete anlatılamadıkça benzer ihanetler olabilir, olmaya devam eder ve beklenmelidir.
            hoCİAlar ile ilgili epey çalışma yapılmıştır.
            Mehmet Bayraktar beyin “Dinler arası diyalog ve Başkalaştırılan İslam” başlıklı makalesi amacı ortaya koyma bakımından kayda değerdir.
            Bir diğer çalışma Selim Çoraklı Bey tarafından ortaya konulmuştur. hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek
            hoCİAların amacını bilmek ve ona göre tedbir almak için bu ve benzer çalışmaların desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum.
            Sebebi gayet açıktır. Bu çalışma hoCİAnın amacını net bir şekilde ortaya koyuyor.   Selim Çoraklı bu lanetli yapının amacını iyi bilen ve fark ettiği anda onları terk eden biridir.
            Bilinmelidir ki, bugün FETÖ denilen yapı İslami değildir ve hiç olmamıştır. Amacı Siyonist haçlı zihniyetine hizmettir. Kullandığı yöntemler bu amaca yönelik olmuştur. Yalan, dolan, iftira, inkâr, hırsızlık başlıca yöntemleridir. Her türlü ahlaksızlık bunlar için mubahtır.
            Milletimize bu yapının İslami olmadığı behemehâl anlatılmalıdır ki, 15 Temmuz kalkışmaları, Gezi ihanetleri, 28 Şubatlar bitirilebilsin.
            15 Temmuz ilahi irade ile başarıldığına inanıyorum. Millet kendiliğinden sokağa çıkmış ve Siyonist haçlı zihniyetinin piyonlarına, maşalarına, payandalarına direnmiştir. 15 Temmuz direnişi sembolik olarak bir hafta süreyle tekrar düzenlenmeli ve Türkiye’nin en küçük birimleri dahil edilmelidir. Hatta bütün dünyada mümkünse ihanet anlatılmalı ve izah edilmelidir.
            Bilinmelidir ki, halka ihanet eden hiçbir yapı ve örgüt İslami ve yerli değildir. DeAŞ nasıl bir Siyonist haçlı ürünü ise Türkiye’deki gizli örgütlenmelerin her çeşidi ve FETÖ’de bir Siyonist haçlı örgütlenmesidir.
            FETÖ amacını şu şekilde deklere etmiştir. Papalık konseyinin parçası olmak ve bunun tahakkuku için çalışmak. (hoCİA, s.53).
            Sayın Cumhurbaşkanı 15 Temmuz yaklaşıyor ve millete hala bu ihanet şebekesinin Müslüman olduğu telkini yapılıyor.
            Dolayısıyla bir mağduriyet ve mazlumiyet edebiyatı oluşturuluyor.
            Adalet adına her türlü adaletsizliğin içinde olanları yürümesi, şeref adına onursuzların piyasaya çıkarılması bu örgütlenmenin işidir.
            Dolayısıyla amaçları gereği her yolu ve her türlü ahlaksızlığı mubah görüyorlar. Efendilerine ve onları kurgulayanlara böylece hizmete devam ediyorlar.
            Sayın Cumhurbaşkanı “hoCİA”ların amacını ve çalışma yöntemlerini ortaya koyan bu çalışmaları millete ulaştırınız ki, hoCİAlar amaçlarını gerçekleştiremezsin ve ülkemiz âleme nizam veren bir ülkeye dönüşsün.
            Aksi takdirde BARIŞ’I sağlamak adına “Barışa Son Veren Barış” anlaşmalarını dayatanlar bizi uyutmaya ve yutmaya devam eder.
            Hem Türkiye’de hem de dünya genelinde FETÖ gibi gayrı İslami örgütlenmelerle mücadelenin birinci adımı amaçlarını ve çalışma yöntemlerini deşifre etmekten geçtiği unutulmamalıdır.
            “hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek” bunu sağlayacak niteliktedir.
            Siyonist haçlı zihniyetinin amacını bilmek ve anlamak için okumak gerekir.
İyi okumalar.
Selam ve Sabırla…

*hoCİA İstihbarat Ağındaki Köstebek, Selim Çoraklı, Eftelya Yayınları, İstanbul-2016.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?