3 Ocak 2020 Cuma

Tapınak Şövalyelerinin (fetö/ pensilvanya şeytanları) Yardımlaşması


Tapınak Şövalyelerinin (fetö/ pensilvanya şeytanları) Yardımlaşması

            Veysi ERKEN

             “Aşkın en büyük düşmanı sırdır” demiş atalarımız. Bu tespitten hareketle hür ortamın ve bireysel hak ve özgürlüklerin en büyük düşmanı “sır”dır desek abartmış olmayız.
            Ülkemizde sistem adına estirilen fırtınaların ortaya çıkardığı gerçek de bu yöndedir. Ülkemizi “talanya”ya çeviren Tapınak şövalyelerinin (fetö/ pensilvanya şeytanları) en büyük korkusu “sır”lı hayatlarının üzerindeki “sır” perdesinin kalkması ve kirli ilişkilerinin ortaya çıkmasıdır.
            Bir avuç “dönme” ve “boğazdaki aşiret” mensubundan oluşan tapınak şövalyeleri(fetö/ pensilvanya şeytanları) resmi ve gayrı resmi organizasyonların içinde kurdukları ağlarla soygun düzenlerini devam ettirmekte olduklarını hep birlikte seyretmekteyiz.
            Cambaza bak misali “irtica” paranoyası ile milleti korkutan, sindiren ve oyalayan şövalyeler talanlarını büyük bir iştahla sürdürmekteler.
            Tapınak şövalyelerinin (fetö/ pensilvanya şeytanları) en önemli özelliklerinden birisi soygunlarını hempalarına kurdurdukları ilişkiler vasıtasıyla gerçekleştirmeleridir. Derneklerinde, şirketlerinde, vakıflarında ve holdinglerinde siyasette ve bürokraside bulunan “hempa”lara yer verilerek ilişkiler ağı oluşturulur ve bu ağ vasıtasıyla soygunlar gerçekleştirilir.
            Bürokrasi ve siyasetteki ilişkiler ağı incelendiğinde “hempa”ların varlığı hemen fark edilir. Esasında bürokrasi ve siyaset şövalyeler için sadece kuralları tanzim ettirme vasıtalarıdır.
Genel olarak “sır”ları ortaya çıkmasın diye kendileri bürokrasi ve siyasette yer almaz; hempalarını görevlendirirler. Falan holdingin, feşmekân derneğin adamı olan siyasetçiler ve bürokratlar hempalığın göstergeleridir. Bu hempalar emekliliklerinde ilgili oldukları holdinglerde görev alırlar.
            Bu yaklaşım tapınakların “sır”lı kalmasını sağlamanın yoludur. Siyaset- bürokrasi ve holdingler arasında ortaya çıkan ilişkiler, pislik çarkının nasıl işlediğini göstermektedir. İlişkiler ağının siyaset ayağını oluşturanlar kuralları soyguna elverişli hale getirirler. Arazileri ve millete ait diğer servetleri soymanın kuralları hazırlandıktan sonra, bürokrasiyi oluşturan ayak devreye girer ve kuralları işleterek soygunun ve talanın gerçekleşmesini sağlar.
            Bu usulle yıllardır kamunun malları yağmalanmış tapınak şövalyelerinin (fetö/ pensilvanya şeytanları) servetlerine servet katılmış ve millet fakirleştirilmiştir. Yağma düzenine karşı çıkanlara hemen bir kulp takılarak hayat zindana çevrilmiştir.
             Tapınak şövalyelerinin (fetö/ pensilvanya şeytanları) soygun düzeni yıllardır aynı tarzda işlemektedir. Düzenlerinde ortaya çıkan arızaları hemen telafi etmeye çalışırlar. Çünkü arızalar giderilmezse sistemleri çöker. Şövalyeler arasındaki ahbap çavuş alış- verişleri ve eleman transferleri bu düzenin işleyişini göstermektedir.
            Bankaların şövalyelere peşkeş çekilmesinde imzası bulunanların “kurtarıcı” ilan edilmesi veya yıllardır tapınak şövalyelerinin (fetö/ pensilvanya şeytanları) holdinglerinde çalışan birisinin batırılan bankaların başına getirilmesi düzenin devamı için sarf edilen yardımlaşma çabalarını göstermeye yeterlidir.
             Bütün yardımlaşmalar “sır” perdesinin aralanmasına engel olmak içindir. Zira “sır” perdesi aralanırsa  “iç” ve “dış” bağlantıları yüksek olan bir soygun düzeni iflas edecek ve bunun altında alkışlanan birçok “baş”  kalacaktır.
             Ülkeyi “korku” mekânı haline çevirenlerin bir tek amacı vardır. O da kirli bağlantılarını ve kötü emellerini örten “sır” perdesinin aralanmasını engellemektir.
             Sır perdesi aralanabilir mi?
            Elbette...
             Yeter ki, bu ülkeyi ve insanını seven her birey vazifesini kâmilen yapmaya çalışsın.
            Her bireyin vazifesi Tapınak şövalyelerini (fetö/ pensilvanya şeytanları), hempalarını ve kurdukları ilişkiler ağını deşifre etmek ve onları hayatından çıkarmaktır.
            Selam ve Sabırla...  28.08.2001 Not: Yazıya sadece açıklayıcı olsun diye fetö/ pensilvanya şeytanları ifadesi eklenmiştir.
                                                                     
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?