22 Temmuz 2020 Çarşamba

Olgu yerine Algı yönetimi etkili. Nesil Her şeyden Habersiz.


Olgu yerine Algı yönetimi etkili. Nesil Her şeyden Habersiz.

Veysi Erken

            Çağımız algı olsa gerek. İnsanları veya iktidarları yıpratmak için yaptıklarıyla, iş ve işlemleriyle değil, olumsuz kayramlar ile değerlendiriliyor. Mümkünse olumlu bütün icraatları yok sayılıyor veya kötüleniyor.
            "Olgu" ve "Algı" çok kullanılan kelimelerin sınıfına sokuldu.
             Herkesin dilinde.
             "Olgu" bir hakikati, gerçekliği ve olanı biteni ifade ederken "algı" idraki, kavrayış tarzlarını anlatır.
             Ülkeleri karıştırmak isteyen Siyonist haçlı zihniyeti, piyonları vasıtasıyla "algı"ları yöneterek olguları unutturmaya, yok saymaya, ehemmiyetsizleştirmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışır.
            Siyonist haçlı zihniyetinin haşhaşin uşakları özellikle olgularla ilgili geçmişi bilmeyen gençlerin algılarını daha kolay yönetir.
             Sadece son yılların olgularını tahlil edecek olursak Siyonist haçlı zihniyetinin piyonlarının algıları nasıl yönetmeye çalıştıklarını görürüz.
             Yapılanlar önemsizleştirilir yok sayılır.
            Mesela salgın döneminde sadece İstanbul'da beş büyük hasta hane devreye girdi hiç yapılmamış gibi tavır sergileniyor. Becerilemeyen zamanlarda israf oldu, pahalıya mal oldu, millet borçlandırırdı yaveleri okunuyor.
Salgın döneminde sergilenen yönetim tarzı, hızlı karar alma ve sağlanan imkânlara bütün ülkeler gıpta ile bakarken ülkemizde itibar suikastı yapılıyor.
Otomobil fabrikasının temeli atılırken görmezlikten geliniyor.
            Kanal İstanbul projesi engelleniyor.
             Kısaca bütün olguları ve sergilenen tutumları yazarsak ciltler olur. Sayıları çoğaltmak mümkündür.
             Yapılanları hiçe sayan Siyonist haçlı zihniyetinin haşhaşin uşakları algıyı yönetirken iktidarın özellikle tayin ve bürokratik atamalardaki hatalarından ve gençliğin cehaletinden aşırı derecede faydalanıyor.
            Türkiye'de yirmi birinci asrın çocukları, iki bin yılı ve sonrasında doğanlar farklı bir İktidar görmediği için yapılanların farkına varamıyor, olgular arasında geçmişle mukayese yapamıyor veya yanlış yorumluyor. Doğrusu anlatıldığı zaman bunu idrak edemiyor.
             Zira algıları ve idrakleri bloke edilmiş durumdadır.
             Özellikle  Türkiye'nin muhalifleri ve onların piyonları bundan faydalanıyor. Her türlü iletişim vasıtası ve sosyal medya ile iktidarı kötülemeye çalışıyor, yalan, itham, iftira, inkâr gibi yöntemlerle propagandalarını anlık yapıyor.
            Artık İktidar bunun farkına varmalıdır. Siyonist haçlı zihniyetinin piyonları olan haşhaşin taifesinin algı yönetimine engel olmalıdır.
            Farkına varamazsa veya varmazsa, algıları yönetmeleriyle mücadele edilmezse  hüsran kaçınılmazdır.
             Özellikle yapılan yanlış tayin ve tercihler yüzünden olgular, olumlu icraatlar iktidarın kaybını engelleyemez. Bunun bilinmesi gerekir. 
            Maalesef eğitim ve kültürdeki tahribat Siyonist haçlı zihniyetinin haşhaşin uşaklarının algı yönetimini kolaylaştırmaktadır.
            Yazdığım Rıza-i barinin dışında beklentisi olmayan bir dostun uyarısıdır.
             Selâm ve sabırla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?