12 Kasım 2021 Cuma

CHP ve iyi parti Yönetimi ülkemiz İçin partilerini fesh etmelidir

CHP ve iyi parti Yönetimi ülkemiz İçin partilerini fesh etmelidir

Veysi ERKEN

Dilimizde “kırk yıllık Yani, olur mu Kani” diye bir darbı mesel vardır. Kitap ve belgelerden değil de yaşım gereği CHP’yi yönetenlerin kırk yıllık icraatlarını bilirim. Bunlara bir de Meralin partisindekiler katıldı.

Bugüne kadar ülkenin yararına olabilecek hiçbir icraatlarına bu millet şahit olmamıştır.

Deniz Baykal’ın bakanlığı dönemindeki kıtlık ve kuyrukları, Kılıçdaroğlu’nun genel müdürlüğü dönemindeki SSK iflaslarını, Ecevit döneminde yazarkasa fırlatmalarını unutmak mümkün mü?

Ya bunların iltisaklıları. Kurdurulan partiler.

 Onlarda aynı yolun yolcusu.

 Bu millet unutur mu?

 Bu millet bilir ki, unutmak ve unutturmak pusudur.

Bir partiyi anlamak için bir iki icraatını görmek yeterlidir. Tabiidir ki, bu durum CHP ve iltisaklıları için de geçerlidir.

CHP yönetimi ve iltisaklılarının son dönemlerdeki icraatlarına bakalım. Bütün eylem ve söylemleri Türkiye’yi kuşatmak isteyen zihniyetle örtüştüğünü görmekteyiz.

Fetö ve benzer Siyonist haçlı zihniyetinin türevleri olan örgütlerin adeta sözcüleri durumundadır. Her türlü yıkımı, küfre ve tecavüze sessiz kalma ve Türkiye’yi yok etmek isteyen haçlı zihniyetini savunmaları zihniyetteki birliği görmemiz için yeterlidir. Bu zihniyet kabul edilebilir bir şey değildir.

CHP ve iltisaklılarının yönetimlerinin yaptığı muhalefet değildir. Yapılan ancak Mustafa Kemal’in şu ifadesiyle anlatılır ve anlaşılır.

Mustafa Kemal gençliğe hitabesinde “emellerini müstevlilerle tehvid edenlerin” iyi bilinmesini tavsiye eder.

CHP’yi ve iltisaklıları olan partileri yönetenlerin kendilerini ve emellerini moda tabirle çek etmeleri ve bu anlamda CHP’yi fesh etmeleri gerekir.

Çünkü icraatlarıyla ilgili sorulanlara cevap veremiyorlar? Birkaç misal onları anlamak için yeter de artar.

Türkiye’nin Katar’da, Somali’de veya dünyanın başka coğrafyalarında “askeri üs” kurmaktan neden rahatsız oluyorsunuz diye sorduğumuzda “tıs” yok.

Türkiye’nin bölgenin ve bütün coğrafyalarda “etkin” olmaya çalışmaya çalışmasını neden hazmedemiyorsunuz dediğimizde “ses” yok.

Ya ülkedeki yatırımların önünde set çekmenizi nasıl izah edersiniz dediğimizde “lal” kesilmeler.

Sayın Devlet Bahçeli bu konuda çok haklıdır. Mealen CHP yönetimine ve iltisaklılarına dediği şudur. Türkiye’nin Katar’da, Libya’da, Suriye’de ne işi var diyeceğinize “Amerika’nın ve diğer haydut işgal kuvvetlerinin bu coğrafyada ne işi var” diyebiliyor musunuz?

Diyemezsiniz çünkü iradeniz yok.

İradenizin olmadığını hep gösterdiniz.

CHP’nin yönetimine ve iltisaklılarına tavsiyem şudur. Bu tavsiyeyi Baykal başkan iken de defalarca yapmıştım. İltisaklıları olmadan önce de çağrıda bulunmuştum.

Kılıçdaroğlu’nun dönemin de yaptım.

Şimdi CHP yönetimi ile birlikte Meral’e de tavsiye ediyorum.

Sokakta değil, adaletin peşinde olunuz, CHP’yi ve İYİ partiyi feshediniz ve bu milletin hayatından çıkınız ki, ülke biraz huzur bulsun.

Selam ve Sabırla…

 

       

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?