20 Nisan 2022 Çarşamba

Vatanseverler(Ülkücüler, milli görüşçüler) Dikkat: Naziler İçinize Sızıyor

 Vatanseverler(Ülkücüler, milli görüşçüler) Dikkat: Naziler İçinize Sızıyor

Veysi ERKEN

Türk-İslam coğrafyasının gelişmesini, kalkınmasını ve birliğini düşünen, bunun için çabalayan şahsiyetler tarih boyunca var olmuş ve olmaya devam edecektir.

Meseleyi Türkiye açısından düşündüğümüzde İ’layı Kelimetullah için nizamı âlem davasını güdenler hep dernek, dergi, gazete gibi oluşumlar etrafında kümelendiklerini görüyoruz.

Sistemli bir şekilde “siyaset Sahnesi”ne çıkış meşhur “Adana kongresi” ile başladığını söylesek yeridir diyebiliriz.

1969 yılında Adana’da gerçekleşen kongre ile CKMP’si MHP adını almış, amblemi değişmiş ve “Hira dağı kadar Müslüman'ız” denilerek siyasi hareketin amaç, hedef ve yöntemleri ortaya konulmuştur.

Bu tarihten sonra da yerli ve milli unsurları istemeyen mihraklar faaliyetlerini devam ettirmiş ve muhtelif adlarla milliyetçileri İslam dışında tutmaya çalışmıştır.

“Çağrımız İslam’da dirilişedir” anlayışını akamete uğratmaya çalışan “şer mihraklar”  her daim yıkıcı faaliyetlerini sürdürmüştür.

Buna tipi bir misal verecek olursak İzmir’de oluşturulmak istenen NAZİ ve İstanbul’da DAS grublarıdır. Açılımı “Nasyonal Aktivite Zinde İnkişaf” olan bu grup “Komandolar” olarak da bilinen “ülkücüler”i sapkın emellerine hizmet etmeyeceklerini bildiklerinden değişik yöntemleri kullanmaya çalışıyorlardı. Sabetayist Gündüz Kapani öncülüğündeki oluşum Alparslan Türkeş’i Türk ırkına ihanetle suçluyordu.(1)

Gündüz Kapani’nin NAZİ cemiyetini kurması tesadüfî bir hareket değildir. Gaye siyasi sahada varlık göstermek isteyen milliyetçileri peşinen toplumun gözünde mahkûm etmek ve faaliyetlerini akamete uğratmaktır.(2)

Dünün Gündüz Kapanilerinin faaliyetlerini anlamak bugünü yorumlamak için gereklidir. Dün olduğu gibi bugün de NAZİ’ler ülkücülerin, milliyetçilerin, kısaca Müslümanların içine sızmış durumdadır.

Ümmet ve mülteci/muhacir düşmanlığı yapanları ve İslam’ı reddeden, Allah’ı inkâr eden, Hz. Peygamber Muhammed Mustafa’ya s.a.v. hakaretlerle dolu müsveddeleri ders kitabı olarak okutacağını, yapılan yatırımları durduracağını ilan edenlerin yapısını, karakterlerini ve cibilliyetlerini inceleyiniz, karşınıza Gündüz Kapani’nin NAZİ anlayışı ve teşkilatlanmasını görürsünüz.

Yüzünü güneşe çeviren”, amr bin hişam( Ebu cehil)’in yolundan gidenlerin zihniyeti bilinmelidir ki, felaha erelim.

 Ve bilinmelidir ki, içimize fitne sokmaya çalışan Gündüz Kapani zihniyetlilerdir.

Gayemiz dünü anlatmak değil, dünden ibret almak ve tuzağa düşmemektir.

Bilinmelidir ki, milliyetçilerin, ülkücülerin, milli görüşçülerin, kısaca kendini Müslüman olarak hisseden ve yaşamaya çalışanların içine NAZİ karakterli bölücü, yıkıcı, dağıtıcı ve yok edici zihniyetli iblisler dün olduğu gibi bugün de sızmaya çalışıyorlar.

Bu sızıntı NAZİ’lerin maalesef başarılı olduklarını da görüyoruz.

Bilhassa medye ve sosyal medya denilen mecralarda mebzul miktarda NAZİ karakterli iblisler türetilmiştir.

Tabii ki, bu iblisler faaliyetlerini partilerde, derneklerde, vakıflarda, sendikalarda, kısaca her yerde sürdürüyorlar.

Şu an en çok kullandıkları şey.

Sığınmacı lafıdır.

Bu sığınmacılar bizim her şeyimizi bozuyorlarmış.

İblisin çocukları olan bu tiplerin neredeyse tamamı ya kendileri ya da baba ve dedeleri dışarıdan gelme olanlardır.

Yerli olmadıkları halde sığınmacılara ve onlara sahip çıkan yerli, milli ve Müslüman olanlara saldırıyorlar.

İ’layı Kelimetullah için Nizamı âlem ülküsünü gaye edinen herkese Cumhur ittifakını destekleyenlere(3) sesleniyorum.  Tuzağa düşmeyiniz ve NAZİ’lerin sızmalarına göz yummayınız.

Bunlara göz yumma gafletinde olanların yapılarını bu şeytanlar bozarlar. Tahribatlarını görüyoruz.

Bu alçaklar tahribat yaptıktan ve zihinleri iğfal ettikten sonra tam iblisçe tavırla biz sizden uzağız derler.

Bilindiği üzere şeytan(insan ve cin) onlara yaptıkları işi süslemiş: "Bugün insanlardan sizi yenecek kimse yoktur, (korkmayın), ben sizin yanınızdayım!" demişti. Fakat iki topluluk birbirini görünce iki ökçesi üzerine (geriye) dönüp: "Ben sizden uzağım, ben sizin görmediğinizi görüyorum, ben Allah'tan korkarım, zira Allah'ın cezası çetindir!" demişti. Enfal-48

Gayemiz İ’layı Kelimetullah ise şeytanların tuzağını bozmak zorundayız.

Haydi, tuzakları bozmaya.

Selam ve Sabırla…

1-2 İnsan Gelecekte Yaşar, Turan Güven, Ankara, 2006, s.322-325.

3- 2018 Cumhur ittifakı seçim bildirgesine bakınız.

Not: İbret almak isteyenler, merhum Turan Güven ağabeyin kitabını okusun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?