3 Aralık 2022 Cumartesi

Fetöist Teröristlerinin Algı Operasyonları Neden Etkili Oluyor

 Fetöist Teröristlerinin Algı Operasyonları Neden Etkili Oluyor

Veysi Erken

Medine döneminde nasıl ki, münafıklar “etki ajan”ları idiyse, günümüzde fetöizmin mensupları da  “etki ajanlarıdır.

Sözlükte münafık “tükenme, saklanma, köstebeğin veya Arap tav­şanının deliğine girmesi veya çıkması” gibi anlamlar taşıyan “nfk” kökünden türetilmiş olup Kur’an’da “gerçekte iman etmediği halde öyle görünen, inanç ve davranışlarında ikiyüzlü olan” kişiler için kullanılır. Bu durumda olmaya nifak denir. “Çıkar ve itibar sağlama amacıyla kendisine dindar süsü verme” anlamına gelen riyâ ise hem bazı müminlerin ahlâkî bir zaafını hem de gerçekte iman etmemiş olan münafıkların Müslüman hatta dindar görünmek için sergiledikleri sahte davranışları ifade etmek üzere kullanılabilen bir kavramdır. Münafıklar Müslüman kabul edilmelerinin avantajlarını kullandık­larından, Müslümanlar için açıktan düşmanlık edenlere göre daha tehlikeli olmuşlardır. Bu sebeple Kur’an-ı Kerîm’de ve hadislerde müna­fıkların özellikleri ve verebilecekleri zararlar üzerinde geniş olarak durulmuş, bu konuda daha dikkatli olmaları için müminler uyarılmıştır (özellikle bk. Bakara 2/8-20; Nisâ 4/138-147; Tevbe 9/38 vd., özellikle 61-70; Ahzâb 33/4-5, 12-20). https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/M%C3%BCn%C3%A2fik%C3%BBn-suresi/5189/1-8-ayet-tefsiri

Siyonizm dininin aparatı münafıklar topluluğu olan fetöistler aynı zamanda “etki ajanları”dır. “Etki ajanı: fikri, kariyeri, pozisyonu ve kişiliği itibarıyla kişi ve toplumları etkileme, mevcut görüşlerinin güçlendirilmesi veya değiştirilmesini sağlayabilecek, tehkik-tahkiki yapılarak psikolojik harekâtta kendisinden yararlanmak amacıyla seçilen, angaje edilen, sevk ve idaresi servisçe yürütülen ajanlardır. https://eksisozluk.com/etki-ajani--1575224 “ 

Münafıkların niteliklerinden anlaşılacağı üzere her türlü şer fiili işleyecek durumdadırlar ve dün olduğu gibi içlerinde yer aldıkları Müslüman topluluklara değil, şeytani topluluklara hizmet etmektedir. Aynı şekilde  “Etki ajanları” içinde yer aldıkları kurum, kuruluş, devlet vs. için değil onları yetiştiren, yerleştiren ve besleyen “sahipleri” için çalışır.

Dolayısıyla dün münafık tapınakçı haşhaşi anlayışı nasıl ki “etki ajan”lığı görevini ifa etmişse günümüzde Siyonizm dininin mensupları olan münafık “Fetöist”ler de aynı tarz faaliyeti ve ihaneti paralel yapılar oluşturarak yürütmüş ve yürütmeye devam etmektedir.

Peki, bu münafık çete neden “algı Operasyonları”nda etkili oluyor.

Bu soruyu sormamız ve doğru cevaplamamız gerekir ki, etkilerini kırabilelim. En önemli sebeplerden birisi ailelerden çalınan ve mankurtlaştırılan kişilerdir.

Bilindiği üzere fetö yapılanması neredeyse her aileden ve sülaleden en az bir kişiyi çalmış ve ikna ederek mankurtlaştırmıştır.

Mankurtlaştırılan bu mahlûkların son eylemleriyle- hırsızlıkları, bomba yağdırmaları, casusluk yapmaları vs-  “faş” olmalarını yakınları tarafından bir türlü kabullenilmek istenmedi.

Hala onları saf, mağdur ve temiz zannedenlerin sayısı küçümsenmeyecek kadar çoktur.

Esasında bunların katiller, hırsızlar, casuslar topluluğu olduğunu bizim “ehlimiz”den olmadıkları gerçeğini çalınan ve mankurtlaştırılanların yakınlarına anlatmamız ve onları ikna etmemiz gerekir.

Nitekim Allah, Hz. Nuh’a as oğlun ailenden değildir diye misal verir. Zira oğlu azmış ve yoldan çıkmış biriydi. Ayette. “Ey Nuh, oğlun ailenden, iman edenlerden, kurtarılacaklardan değildi. İtirazın yerinde olmadığı gibi, doğru bir davranış da değil. O, sâlih amel işleyen biri de değil. O halde, hakkında bilgin olmayan bir konuda benden bir şey isteme. Ben sana, bilgiden muhakemeden uzak, tutarsız davranan cahillerden olmamanı tavsiye ediyorum, seni uyarıyorum. dedi. Hud-46”

https://www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php?sure=11&ayet=46” buyrulmaktadır.

Ne zaman ki, bu münafık çeteye kapılanların bizim ehlimizden olmadığı gerçeğini anlatabilirsek “etki ajan”lıklarını sonlandırabiliriz.

Hala uyanıp Kur’anı Kerime uyma zamanı gelmedi mi?

Bence gelmiş ve geçmiştir.

Bu gerçeği kavrayamazsak bunların zararı daha yıllarca devam eder.

Dua, Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?