12 Ocak 2023 Perşembe

 Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına

 Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına

Veysi ERKEN

Keçiören-Batıkent dolmuş güzergâhı hastanenin içinden geçmesi için karar alınmalıdır.

Bilindiği üzere Etlik Şehir Hasta hanesi 2022 Eylül ayında faaliyete geçti.

Hastaneye ulaşım hem hasta hem de hasta yakınları için çok önemlidir. Bu baptan 09.01.2023 tarihinde 153 marifetiyle bir talepte bulundum.

Özellikle Keçiören- Batıkent hattında çalışan dolmuşların hastane içinde dolaşarak yollarına devam etmesi için karar alınmalıdır.

Ulaşım ile ilgili güzergâh düzenlemeleri UKOME kararı ile gerçekleştiğinden başkanlığınızın bunu gündeme getirmesi gerekir.

Bilindiği üzere Etlik Şehir hastanesi tek bir yapıdan oluşmamaktadır. Geniş bir alana yayılmış olan hastanenin yerleşim dağınıklığı sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanmaktadır. Hasta ve hasta yakını akışının yüzde ellisine yakın kısmı bu güzergâhta olmaktadır.

Bunun aşılması hasta ve hasta yakınlarının tedavileri için kolaylıkla hastaneye ulaşabilmesi için Keçiören- Batıkent dolmuş güzergâhının hastanenin içinden geçirilmesi elzemdir.

Büyükşehir belediyesi meclis üyelerinin tamamı bu konuyu gündeme getirmeleri ve sorunun UKOME kararıyla bir an önce hayata geçirilmesi gerekmektedir. İlave olarak AŞTİ Etlik şehir hastanesi için bir hat açılmalıdır.

Bu bir taleptir ve vatandaşın ulaşımının kolaylaştırılmasını umuyor ve bekliyoruz.

Selam ve Sabırla…12.01.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?