17 Ocak 2023 Salı

 Dini İnanç ve Aile Düzenlemesine Karşı Çıkanlar Ya Hain Ya Ajan

 Dini İnanç ve Aile Düzenlemesine Karşı Çıkanlar Ya Hain Ya Ajan

Veysi ERKEN

Geçenlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İHA ve SİHALARA karşı çıkanlara “Hele Bayraktar İHA, dünyanın önünde selam durduğu oyun değiştirici bir mucizedir. Saldıranlar, ya ajandır, ya haindir, ya embesildir… Ordumuza kimyasal silah iftirası atan bir kişiye ‘Geçmiş olsun’ diyebilen, bu sıfatların hepsini üzerinde taşır. Amerika’nın çocukları, çaresiz zübükler.” https://www.ngazete.com/soylu-ya-ajandir-ya-haindir-ya-embesildir-148475h.htm demişti.

Bu ifadeler ve nitelendirmeler doğrudur.

Aynen katılıyorum.

Bir farkla.

Sadece İHA ve SİHA’lara karşı çıkanlar değil her türlü büyük projeye ve kültürel yozlaşmayı azaltacak düzenlemeye karşı çıkanlar da aynı niteliktedirler. Mustafa Kemal bu türler için “iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.” Demiştir.

İktidar denilirken akla güç sahipleri gelir. Her parti, dernek, vakıf, sendika, sanayici, tüccar vs. kılıkta olabilir.

Bunlar ihanet içinde olabilirler.

Ki bugün haçlı zihniyetinin organize ettiği bu tür ihanet ve ajan şebekeleri yapılar ve kişiler mevcuttur.

Buradan şunu açık bir şekilde ifade edebiliriz ki, Türkiye’nin yeryüzünde güç ve kudret sahibi olmasına katkı sağlayacak her projeye veya kültürel düzenlemeye karşı çıkanlar hain, ajan ve enbesil sınıfına girer.

Bilindiği üzere Anayasa’nın 24. Ve 41 maddelerinde değişiklik gündeme getirildi. Bu değişiklik ülkemizdeki kültürel yozlaşmayı azaltacak evsaftadır.

Elbette tam bir düzenleme olmayabilir.

Ama açıktır ki, mevcut durumdan daha iyidir.

Bu düzenlemeye ancak İHA, SİHA gibi Türkiye’nin gücüne güç kazandıran projelere karşı çıkan hainler ve ajanlar gibi olanlar karşı çıkar.

Anayasa değişikliğini meclise sunanların yapması gereken işlem şudur.

Tasarı hemen komisyonlarda görüşülmesini ve genel kurula gelmesini sağlamadır.

Böylece kimin tasarıya karşı olduğu kimin bu ülkenin sevdalısı olduğu anlaşılmış olur. Bilinmelidir ki, bu tasarı bir parti konusu değildir. Milletin tamamını ilgilendiriyor. Hatta belki başka ülkelere de örnek olacak ve sıkıntılar hafifleyecek.

Herkes bu tasarıyı;

Amasız,

Fakatsız,

Lakinsiz,

Ancaksız vs. desteklemelidir.

Bu tasarı hemen, hiç vakit kaybetmeden yasalaştırılmalı ve yürürlüğe girmelidir ki, aile düzenimiz ve dini inancını özgürce yaşamak isteyenler bir nebze de olsa düzelsin ve rahatlasın.

Görelim kim Süleyman Soylu’nun tavsifine giriyor, kim girmiyor.

Kim millet sevdalısı, kim millet düşmanı.

Hemen şimdi.

Selam ve Sabırla… 17.01.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?