19 Ocak 2023 Perşembe

“İngiliz Doğu Hindistan Şirketi”* ve Şirketlerimize Yapılan Saldırılar

 “İngiliz Doğu Hindistan Şirketi”* ve Şirketlerimize Yapılan Saldırılar

Veysi ERKEN

Okumak gerek. Öğrenmek için okumak gerekir. İlk emir. Yaradan’ın ismiyle okudur. Tabii ki hayatı, etrafı ve yaratılışı anlamak için.

Bu anlamda okuduğum kitaplardan biri de “İngiliz Doğu Hindistan Şirketi” isimli çalışmadır.

Güzel bir çalışma.

Siyonist haçlı zihniyetinin iç yüzünü ortaya koyan bir çalışma.

Haçlı seferlerinin deniz yoluna kayması ve Afrika ile Asya kıtalarının istilasını anlatan bir çalışma.

İspanya’dan, Portekiz’den, İngiltere’den, Fransa’dan kısaca haçlı zihniyetinin hem güney Amerika'yı hem de Afrika ve Asya’yı yağmalama, katletme ve sömürme tarzını anlatan bir çalışma.

Aynı zihniyet günümüzün dünyasında da devam ediyor.

Hindistan denilen bölgenin şirket marifetiyle yağmalanmasının hikâyesi anlatılır kitapta.

Sömürü için insanların nasıl katledildiği, ellerinin kesildiği, nüfusunun afyonla nasıl zehirlendiğini, üretimlerinin nasıl çalındığının ortaya konulduğu bir çalışmadır İngiliz Doğu Hindistan Şirketi.

Kitapta en çok dikkatimi çeken hususlardan biri de “yerli görünümlü” uşakların edinilme sürecini anlatan kısımlardır.

Satın alınan ve köleleştirilenlerin eliyle kitlelerin ve ekonominin nasıl imha edildiğinin anlatımını okumak gerek.

Zira bugünün dünyasında da aynı oyun oynanıyor. Haçlı zihniyeti devşirdiği elemanlarıyla ülkelerin ve bilhassa ülkemizin gelişmesini durdurma ve ülkemizi imha peşindedir. Bu gerçeği kavramak için “çok ağızlı maşa”yı incelemek veya Soros’un, Rubin’in, boltonun, biden’in demeçlerini okumak yeterlidir.

“İngiliz Doğu Hindistan şirketi”nin sömürme, imha etme ve köleleştirme yöntemleri günümüzde de devam ettiriliyor. Uyanan ülkeleri ve liderleri imha etmeye çalışılıyor.

Türkiye’den birkaç örnek verelim. “Türkiye’deki mürettebatsız hava araçlarının önüne nasıl set çekildiğini ortaya çıkarıyor. Milli Savunma Bakanlığı ile Elektrik Elektronik Sistemleri Sanayii ve Ticaret A.Ş. (EES) arasında 1998 yılında imzalanan sözleşme ile İHA araştırma ve üretiminin gerçekleştirilmesi için tarihi bir adım atıldığı, ancak tuhaf gerekçelerle bu hamlenin sümenaltı edildiği öğrenildi. AVANS BULAMADIK, PROJE İPTAL! Türkiye’nin insansız hava aracı piyasasına erken dönemde girmesini sağlayabilecek 29 Temmuz 1998 tarihli “Uzun Mevzili İHA Sistemi prototipinin yurt içinde geliştirilmesi” projesinin uzun süre akim bırakıldığı, daha sonra “avans için gerekli kaynak bulunamadığı” gerekçesiyle rafa kaldırıldığı tespit edildi. https://www.haber7.com/guncel/haber/3295003-25-yil-once-siha-projesine-boyle-dokunmuslar-yok-edilen-proje-tbmm-arsivinden-cikti

Bir örnek de cep telefonları ile ilgili olsun. 1994’te aselsan’ın ürettiği cep telefonu projesi engellendi. https://www.youtube.com/watch?v=7NE9zs-jIF0 Yetmedi Raks firmasının cep telefonu imalatı da engellendi. https://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/247-raks-urettigi-cep-telefonlarini-sergiledi

Demek ki, Siyonist haçlı oyunu dün olduğu gibi bugün de devam ediyor. Dün Amerika’yı, Afrika’yı, Asya’yı sömüren, ekonomisini imha eden ve insanını katleden zihniyet bu yöntemlerini zamanımızda da bütün dünyada sürdürüyor. “Dünyayı ve yüzde beşini istiyor. https://dunyalilar.org/dunyayi-ve-yuzde-5ini-istiyorum.html/

Umarım ki ülkemiz uyanır ve bütün dünyayı uyandırır. Belirtileri vardır. “Dünya beşten büyüktür” ve “one minute” bunun işaretleridir.

Türkiye küresel yatırımlarını engellemeye çalışan Siyonist haçlı zihniyetini ve içerideki piyonlarını yok edecektir inşallah.

Sadece savunma sanayide değil, bütün alanlarda dünyada adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlayacak bir düzeni ihya ve inşa edecektir biiznillah.

Engellenmeye çalışılan bütün yatırımlar ve Kanal İstanbul’un yapımı bitirilecektir inşallah.

İngiliz Doğu Hindistan Şirketi isimli çalışmayı ve benzerlerini hakikatleri anlamak için okumak gerek. Geçmişe takılmadan ileriye bakabilmek ve geleceği inşa etmek için okumak gerek.

Geçmişten geleceğe yolculuk yapmak isteyenlere tavsiye ediyorum.

Selam ve Sabırla… 19.01.2023

*İngiliz Doğu Hindistan Şirketi, Taha İ. Özel, Vadi Yayınları, İstanbul-2021.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?