8 Haziran 2021 Salı

Kaosçular ve Merhum Turgut Özal’ın Ölçüsü

 Kaosçular ve Merhum Turgut Özal’ın Ölçüsü

Veysi Erken

“Tarih tekerrürden ibarettir, ibret alınsaydı tekerrür eder miydi?” diye meşhur bir söz vardır.

Bu bağlamda diyorum ki, bazı ölçülere dikkat edilseydi muhalefet o kadar Türkiye’ye muhalefet eder miydi?

Hani bir söz vardı. Sol ne derse tersini yapın. Merhum Özal bunu şu şekilde formüle etmiş ve ölçü olarak ittihaz etmiş idi. Ben bir icraat yapacağım zaman sol kafaların yazdıklarına bakarım.

Eğer hiç sesleri çıkmıyorsa o projeyi yapmam, rafa kaldırırım.

Yarısının sesi çıkmıyor, yarısının sesi çıkıyorsa o projeyi yeniler, öyle yaparım.

Eğer bütün solcular projeyi engellemek için yaygara yapıyorsa hiç kimseyi dinlemem, o projeyi aynen yapar ve bitiririm. Çünkü o proje memleket için hayırlara vesiledir."

Ne kadar doğru bir tespit, zira ittihatçı zihniyetin içinde neş-u nema bulan sol her güzel ve olumlu olan şeye karşıdır.

Maddi anlamda gerçekleştirilen büyük yatırımları incelediğimizde bunun ne kadar doğru olduğunu görüyoruz.

Keşke bu ölçü “kültürel” hayatın düzenlenmesinde de kullanılabilseydi.

Bu ölçü kullanılabilse ne mi olurdu?

Cevap gayet basittir.

Ailemiz, iktisadî hayatımız, eğitimimiz ve topyekun toplumumuz bu kadar bozulmaz ve yıkıma doğru gitmezdi.

Unutulmamalıdır ki, sol diye yutturulan zihniyet tamamen batı/batıl zihniyeti ve yaşayışı dayatan, halkı hiçe sayan bir anlayıştır. İflah olmaz bir Türkiye’ye muhalefettir.

Buna eklemlenenler veya eklemlendirilenler de iflah olmazlar.

İttihatçı zihniyetin merkezi olan CHP’ye eklemlendirilenleri bu gözle inceleyiniz yeter. Merhum Necip Fazıl CHP’yi bir yıkım hareketi olarak tavsif ediyordu ki, doğru ve değişmez bir gerçek..

Yıkım muhalefeti için Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç, muhalefetin derin Amerika vagonuna bindiğini, yeni stratejilerle Türkiye'de kontrollü kaos ortamı yaratmaya çalıştığını ifade etti.

Yüzde 50+1 üzerinden dizayn edilen muhalefete son halka olarak organize suç örgütlerinin eklendiğini ifade eden Erandaç, 'omerta' kuralını hatırlattı.” https://m.sabah.com.tr/gundem/2021/06/01/takvim-gazetesi-yazari-bulent-erandactan-dikkat-ceken-aciklama-derin-amerika-lokomotifi-genisliyor-hedef-kontrollu-kaos

Bu gerçeği sadece Bülent Erandaç tespit etmiş değildir. Bugün Siyonist haçlı zihniyetinin piyonu olan fetö efendilerinin emriyle muhalefeti kaos ortamını oluşturmada kullanmak ve her türlü olumlu gelişmeyi durdurmak istiyor. Nedim Şener “FETÖ üyeleri her suçun içindedirler ama suçüstü ele geçseler bile inkâr ederler. Her yalanı söyler, her iftirayı atar, her kumpası kurar, her türlü cinayeti işler, üzerini örterler ama en “dürüst” onlardır.” diye toplumu uyarıyor. https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/nedim-sener/kaos-plani-devrede-41823158

Özetle muhalefete diyorum ki, merhum Özal’ın ölçüsünü kabul ediniz ve Türkiye’ye muhalif olanların yanında saf tutmayınız.

İktidarın özellikle kültürel kodlarımızı tahribatına arttıran konuların düzeltilmesine katkı sağlayınız.

Maddi gelişmeleri tahfif etmeyiniz.

Yatırımlara batı/batıl olanların karşı çıktığını unutmayınız ve onlardan beri olunuz, ülkemize katkı sağlayınız. Aksi takdirde onlarla haşr olursunuz.

Kaostan uzak güçlü, huzurlu ve dünyaya ilayı kelimetullah doğrultusunda nizamat veren bir Türkiye hayaliyle.

Selam ve Sabırla…



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?