14 Nisan 2023 Cuma

Bütün Fetöcüler Gayrı Müslim’dir

Bütün Fetöcüler Gayrı Müslim’dir

Veysi ERKEN

Algı operasyonları ile zihnimizi ve hayatımızı allak bullak etmek ve Türkiye’yi çıkmaza sokarak yok etmeye çalışan Siyonist haçlı zihniyeti pek çok örgütü, derneği, partiyi, vs. araç olarak kullanıyor.

Bu araçların en tehlikelisi İslami görünümlü olanlarıdır. Esasında bunları İslam ve Müslümanlıkla bir ilgileri yoktur. Bu yapıların başında fetöist teröristlerin yapıları gelmektedir.

Geçmişten günümüze kadar masonik örgütlenme biçiminde olan bu yapılar dün olduğu gibi haçlı zihniyetinin bir aparatı olarak görev yapmış ve yapıyorlar.

Daha önce yazdım. Kendi gazetelerindeki tanımlarından hareket ettim.

Ve bunları gayrı Müslim olduklarını anladım. Bakınız kendilerini nasıl tanımlamışlardı

Uğur Kömeçoğlu'nun tavsifi ile hizmet hareketiHizmet hareketi artık dindarlarla dindar olmayanların, Müslümanlarla Müslüman olmayanların eğitimsizlik ve yoksullukla mücadele gibi pek çok konuda (insanlığa hizmet etme ortak idealinde) buluşup birlikte çalışabilecekleri, örneklerini kendinden çıkaran yeni bir imkân sahası ve fırsat haritası sunmaktadır. Farklı milletlerden insanları buluşturan sırlı anahtar ise yapılan işlerin mâkûliyeti ve mantıkıyetidir. Sosyal hareketler literatürüne hâkim olanlar bilirler ki bütün ulus-üstü hareketlerde çeşitli meslek gruplarından, muhtelif ulus, kimlik ve etnisite yapılarından gelenler farklı gönüllülük derecelerine göre bu hareketlere destek verir ya da katılımda bulunur. İnsanların katkı ve katılım düzeylerinin azlığı, çokluğu sabit değil değişken olduğu için tek bir organizasyonel modelle de açıklanamazlar.  Uğur Kömeçoğlu, 17.01.2015 http://www.zaman.com.tr/yorum_sosyolojik-bir-duzeltme-cemaat-degil-

Bu tarif biçimi fetöistlerin İslam’la ilgisinin olmadığını göstermeye yetmektedir.

Hâsılı kelam bilinmelidir ki, algı operasyonlarında maşa olarak kullanılan bütün gayrı Müslimler fetöisttir denemenz ama fetöist yapıların elemanları gayrı Müslim'dir.

Ve.

Bu gayrı Müslimler sadede efendilerine hizmet eden bir çete ve şebekedir.

Selam ve Sabırla… 14.04.2023

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?