7 Eylül 2022 Çarşamba

FETÖİZM

 FETÖİZM

Veysi ERKEN

Evet.

Tapınakçı, Haşhaşi, Deylemilik vs anlayışların devamı FETÖİZMDİR.

Ve FETÖİSM Siyonizm dininin bir tarikatı, mezhebi ve meşrebidir. Bunun böyle bilinmesi, anlaşılması ve onunla mücadele edilmesi gerekir.

Daha önce de ifade ettim.

Siyonizm Dininin Tarikatları, Mezhepleri ve Meşrepleri Birlikte Türkiye’ye ve İslam’a saldırıyorlar.

Bilinmelidir ki, Siyonizm beşeri ve uyduruk bir din anlayışıdır ve efendileri tarikatları, mezhepleri, meşrepler ve yapılarıyla Türkiye’ye ve İslam’a topyekûn savaş açmış vaziyettedirler.

Siyonizm anlayışının tarikatları, mezhepleri ve meşrepleri FETÖİZM, Masonluk, Kapitalizm, Sosyalizm, Kominizim, Deaşizim, Haşhaşilik ve diğer türevleri olarak sayılabilir.

Siyonizm dininin hangi tarikat veya mezhebine mensup olursa olsun fark etmiyor. Bunlar topyekûn İslam’a, Müslüman’a ve Türkiye’ye savaş açmış vaziyettedirler. Müslüman kılığına girmiş münafık karakterli ve meşrepli elemanları fazla.

Tabii ki, bu savaş ve saldırı yeni başlamış değildir.

Her dönemde ve asırda olagelmiştir. Günümüzde daha sistemli ve bütün tarikat ve mezhepler cem ettirilerek yürütülmektedir.

Bu saldırıların ön safında birkaç kelimelik İslam sosuyla saldıran FETÖİZM’dir. FETÖİZM dünyanın başına sarılmış bir beladır. Zira Fetöizim bir ahtapot ve bukalemun gibi her renge, şekle, kalıba ve gruba kollarını sızdırmakta ve saldırılarını gerçekleştirmektedir.

Fetöizm efendilerinin emirlerini yerine getirmek için Siyonizmlin bütün tarikat ve mezheplerinin mensuplarını da kullanır, beraber hareket eder.

Gazeteci, Sanatçı, Tüccar, Sanayici, Bürokrat, Sporcu vs kılıklara sürekli kötülük yayar, olan güzel hizmetleri karalar.

Her türlü melanetini işlerken İslamî kavram ve kelimeleri kullanır, istismar eder.

Teşkilatlanma tarzında İmam, Abi, Abla kelimelerini kullanarak zihinleri bulandırır. Tanınmış şahsiyet ve ulemanın adını kullanarak okullar, yurtlar ve benzer fesat mekânları açar.

Kısaca FETÖİZM dünyanın başına ahtapotvari biçimde sarmalanmış bir ihanet şebekesidir.

Türkiye’de sadece son birkaç yılı değerlendirecek olursak siyonizmin bütün tarikat ve mezheplerinin mensupları FETÖİZM şemsiyesi altında ülkemize ve İslam’a nasıl ve hangi şiddette saldırdıklarını açık bir şekilde görürüz.

FETÖİZM bir delikte kırk bin yılan mesabesindedir.

Müslüman aynı delikten iki defa ısırılmamalıdır.

Artık insanımız Siyonizm dininin bütün tarikat, mezhep ve meşreplerinin aynı merkezden emir aldıklarını bilmeli, görmeli, anlamalı ve İslam’la İslamlaşmalıdır ki, kurtulsun, büyüsün, ümmet ve Turan olsun, âleme nizam versin.

Lider ve usve olsun.

Ne diyor merhum Abdurrahim Karakoç

''Ya İslam’la yükselir, ya inkârla çürürsün.

Bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün.''

Evet, yükselmek için İslam’la Müslümanlaşmak ve Siyonizm dininin tarikatları olan FETÖİZM, Masonluk, Kapitalizm, Kominizim, Sosyalizm ve bütün türevlerine galebe çalmak mecburiyetindeyiz.

Ve asla Siyonist dinlilerin bizimle savaştıklarını unutmamalıyız.

Yapılması gereken en önemli işlerden birisi ve başta geleni istismar ettikleri kavramları toplumun zihninden temizlemek ve bunlara gerçek sıfatlarıyla hitap etmektir.

Ben böyle yapıyorum.

İmam değil, şeytan.

Pensilvanya İblisinin uşakları.

Unutulmamalıdır ki, Mücadele kelime ve kavramlarla başlar.

Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?