10 Eylül 2022 Cumartesi

İslam Tahripçisi (Aile) Tahripçisi: Fetöizm

 İslam Tahripçisi (Aile) Tahripçisi: Fetöizm

Veysi ERKEN

Bir yaşayış, anlayış ve duruşu bozmanın en kestirme yolu “aile” ve “terbiye” yapısını bozmaktan geçer. Tarih boyunca bu yöntemler kullanılmıştır ve kullanılmaya devam edilmektedir.

Siyonizm dininin emir erleri durumunda olan mezhepler, tarikatlar ve meşrepler bu yöntemleri sürekli kullanmaktadır. İşte Siyonizm dininin daileri olan fetöistler de bunu yapa gelmektedir.

Eğitim (talim ve terbiye) konusunda “cizvitler”i model alıp mankurt yetiştiren FETÖİZM mensupları “aile”yi de muhtelif tarzlarla “azar” “azar” ve kalıcı bir şekilde tahrip etmişler ve etmeye devam ediyorlar.

Hani meşhur dörtlük var ya:

“Bize bir nazar oldu

Cumamız Pazar oldu

Bize ne oldu ise

Hep azar azar oldu.

Evet, FETÖİZM’in daileri (şeytanları) azar azar ailemizi ve değerlerini tahrif ettiler. İslam anlayışını tuğlaları tek tek çekerek tahrip ettiler.

Çok eskiye gitmeye gerek yok.

Malum 28 Şubat zulüm döneminde Siyonizm dininin elemanı olan pensilvanya iblisi “Başörtüsü furuattır” diye fetva vererek “Başörtüsü”nü çözdürmüş ve direnişin kırılmasına vesile olmuş ve mağduriyetin oluşmasına katkı sağlamıştı.

Tahribat sadece “başörtüsü” ile sınırlı değildir elbette.

Hepimiz biliyoruz ki, katalog evlilikler ve boşanmalarla gençler ailelerinde koparılmış, göz imasıyla namaz kılma uydurmasıyla ibadet tahrip edilmiş, takiye tavsiyesiyle içki, kumar, dans vb yollarla kişiler zıvanadan çıkarılmış, kısaca İslam adına ne varsa yok edilmiş, aile tahrip edilmiştir, edilmeye devam ediliyor.

Bugünlerde de FETÖİSTLERİN tahribatı Watsapp, Twiter, İnstegram, Facebook gibi mecralarda devam ediyor.

Dai şeytanlar asla vazgeçmiyor tahribattan. Aileyi yok eden, dağıtan, zayıflatan ne kadar mevzuat varsa onları kutsuyor. Süresiz nafaka, LGBT, hayvanilik, nikâhsız birliktelik, erkeklerin evden uzaklaştırılması konuları başlıca kutsalları olmuş.

Ailemizi İslam hukuku ile yeniden ihya ve inşa edelim dediğimizde fersah fersah kaçıyorlar, zira İSLAM düşmanlarıdırlar.

Bilinmelidir ki, iflahı mümkün olmayan bir yapıdır FETÖİZM.

Dolayısıyla melanetlerini herkese ve her fırsatta anlatmalıyız ki, şerlerinden emin olalım.

O günleri ve Fetöistlerin yöntemlerini bilenler o tahribatı unutmaz.

Müslüman olan unutmaz.

Müslümanlar olarak bizler unutursak geçmişimizde debelenip dururuz.

Bilindiği üzere mazide milletimiz şöyle ahlaklı, karakterli, cesur, diğerkâm, böyle becerikli, faziletli ve namusluydu kabilinden kelam edilir.

Gerçekten geçmişte vasıfların en güzeli ile vasıflanmış,  Allah’ın boyasıyla boyanmış olabiliriz.

Milletimiz en güzel vasıflarıyla âleme nizamat vermiş olabilir.

Ya mevcut halimiz.

Geçmişin nitelikleri bizi kurtaracak mı?

Geçmişle iftihar işe yarar mı?

Elbette ki hayır.

Önemli olan şimdiki durumumuz.

Kur’an-ı Kerim’de ifade edildiği gibi biz iyi vasıflarımızı kötülerle değiştirdik. Adeta FETÖİZM şeytanlarının icraatlarını esas alarak kötü nitelikleri kutsar olduk.

Kötülükler yetkili, etkili kurumlar olarak görülen fetöistlerin teşkilatlarıyla ve marifetiyle nesillere enjekte edilmiş ve edilmekte. Medya ile toplumun bütün kesimlerine yaygınlaştırılmakta.

Evet, bize bir nazar oldu.

Doğrudur.

Cumamız Pazar oldu.

Ve…

Biliyoruz ki, hayatımızı İslam’la inşa etmediğimizden elbisemiz mini, aklımız kısa, gönlümüz dar, ailemiz dağınık, soframız içkili, gönlümüz bitik ve Cuma’mız Pazar oldu.

Kabahat başkalarında değil.

Kabahat ve kusur varsa şüphesiz ki FETÖİZM ve benzeri kurum ve kuruluşları kutsayanlarda ve onlara iltisaklı olanlarda. Elbette ki, her şeyi ile bize yabancı olan Fetöizmin mensupları bizi zayıflatmaya çalışacak, Kabil nefisliler bizi yok etmeye ve zehirlerini azar azar zerk etmeye çalışacaklardır.

İnsan ve cin şeytanlarının işidir bizi bozmak ve azdırmaktır.

Peki, biz ne yaptık ve ne yapıyoruz.

Zehirlerini azar azar akıtmaya ve bizi İslamî yaşayışımızdan koparmaya çalışan insan kılıklı şeytanlara karşı ne yaptık ve ne yapıyoruz.

Onları desteklemeye, ürünlerini satın almaya, onları mağdur görmeye, cenaze namazlarını kılmaya, müsveddelerini satın almaya ve kanalizasyonlarını seyretmeye devam ediyor isek ifsad ve tahribattan kurtulamayacağız ve yok olmaya devam edeceğiz.

Selam ve Sabırla…10.09.2022

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?