4 Eylül 2022 Pazar

Siyonizm Dininin Elemanları hep Birlikte Türkiye’ye ve İslam’a Saldırıyorlar

 Siyonizm Dininin Tarikatlarının, Mezheplerinin ve Meşreplerinin Elemanları hep Birlikte Türkiye’ye ve İslam’a Saldırıyorlar

Veysi ERKEN

 

“Sizinle Savaşmaya Devam Ediyorlar” ifadesi bir gerçeği yansıtıyor.

Peki, kim Müslümanlarla savaşmaya devam ediyor. Fahrettin Kabave gayrı İslami bütün düşünceleri kastederek söylüyor. Bununla ilgili tespitlerini kısaca şu şekilde izah etmeye çalışmıştım.

“Esasında savaş yeni başlamış değil. Savaş daim olarak Allah’ı birleyenlerle Şeytanın yolundan gidenler arasında var olmuştur. Habil ve Kabil zihniyetleri arasında devam ede gelmiştir. “Sizinle Savaşmaya Devam Ediyorlar” kitabı zihniyetlerin savaşını izah ediyor esasında. Eğitimde, ilmî araştırmalarda ve dil’de devam eden bir savaş. Müslümanların eğitimini, ilmi araştırmalarını ve dillerini tahrip etmek için başlatılan ve devam ettirilen bir savaş. Bu savaş İslam coğrafyalarının tamamında devam ediyor. İslam’ın safiyetini bozmak için içimizden misyoner devşirdiler, misyoner saldılar. (s.31) Eğitimin amacını, ilkelerini, kurallarını ve programlarını bozdular içimizden devşirdikleri ve misyonerleştirdikleriyle Maarif sahasını ellerine geçirdiler. (s.52) Tabii ki, azar azar oldu bu işgal. Zihinle başladı imha. (s.53) Bilginin elde edilme yöntemlerini ve amacını bozdular. Herkesin bilme hakkını kısıtladılar. Hâlbuki İslam bilenin bilmeyenden üstün olduğunu kabul ediyor ve bunu vazgeçilmez bir hak olarak görüyordu. Bu hakikati örtmek için devşirdiklerine işe yaramaz tezler hazırlattılar, unvan ve paye verdiler, araştırma ve geliştirme kurumlarını işgal ederek onları cılızlaştırdılar. (s.88-89) Ya dil. Dili, lisanı dilim dilim ettiler. Baba oğlun konuşmasını anlamaz oldu. Ne terkip ne tahlil bırakmadılar, sarf ve nahiv yok edildi dilimizden. Kelime türetemez olduk. Dilimiz kısırlaştırıldı.” http://veysierken.blogspot.com/2021/09/sizinle-savasmaya-devam-ediyorlar.html

Konuyu daha belirgin hale getirmek için şunu rahatlıkla şöyle ifade edebilirim.  Siyonizm Dininin Tarikatları, Mezhepleri ve Meşrepleri Birlikte Türkiye’ye ve İslam’a saldırıyorlar.

Bilinmelidir ki, Siyonizm beşeri ve uyduruk bir din anlayışıdır ve efendileri tarikatları, mezhepleri, meşrepler ve yapılarıyla Türkiye’ye ve İslam’a topyekûn savaş açmış vaziyettedirler.

Siyonizm anlayışının tarikatları, mezhepleri ve meşrepleri FETÖİZM, Masonluk, Kapitalizm, Sosyalizm, Kominizim, Deaşizim, Haşhaşilik ve diğer türevleri olarak sayılabilir.

Siyonizm dininin hangi tarikat veya mezhebine mensup olursa olsun fark etmiyor. Bunlar topyekûn İslam’a, Müslüman’a ve Türkiye’ye savaş açmış vaziyettedirler. Müslüman kılığına girmiş münafık karakterli ve meşrepli elemanları fazla.

Tabii ki, bu savaş ve saldırı yeni başlamış değildir.

Her dönemde ve asırda olagelmiştir. Günümüzde daha sistemli ve bütün tarikat ve mezhepler cem ettirilerek yürütülmektedir.

Bu saldırıların ön safında birkaç kelimelik İslam sosuyla saldıran FETÖİZM’dir.

Fetöizim bir ahtapot ve bukalemun gibi her renge, şekle, kalıba ve gruba kollarını sızdırmakta ve saldırılarını gerçekleştirmektedir.

Fetöizim efendilerinin emirlerini yerine getirmek için Siyonizmlin bütün tarikat ve mezheplerinin mensuplarını da kullanır. Gazeteci, Sanatçı, Tüccar, Sanayici, Bürokrat, Sporcu vs kılıklara sürekli kötülük yayar, olan güzel hizmetleri karalar.

Sadece son bir yılı değerlendirecek olursak siyonizmin bütün tarikat ve mezheplerinin mensupları fetöizim şemsiyesi altında Türkiye’ye ve İslam’a nasıl ve hangi şiddette saldırdıklarını açık bir şekilde görürüz.

Bunlar bir delikte kırk bin yılan mesabesindedir.

Müslüman aynı delikten iki defa ısırılmamalıdır.

Artık Siyonizm dininin bütün tarikat, mezhep ve meşreplerinin aynı merkezden emir aldıklarını bilmeli, görmeli, anlamalı ve İslam’la İslamlaşmalıdır ki, kurtulsun, büyüsün, ümmet ve Turan olsun, âleme nizam versin.

Lider ve usve olsun.

Ne diyor merhum Abdurrahim Karakoç

''Ya İslam’la yükselir, ya inkârla çürürsün.

Bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün.''

Evet, yükselmek için İslam’la Müslümanlaşmak ve Siyonizm dininin tarikatları olan FETÖİZM, Masonluk, Kapitalizm, Kominizim, Sosyalizm ve bütün türevlerine galebe çalmak mecburiyetindeyiz.

Ve asla Siyonist dinlilerin bizimle savaştıklarını unutmamalıyız.

Selam ve Sabırla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?