18 Mayıs 2023 Perşembe

ACİL, ACİL, Acil Sandıklara Sahip Çıkılmalı ve Müşahid Atanmalı

 ACİL, ACİL, Acil Sandıklara Sahip Çıkılmalı ve Müşahid Atanmalı

Veysi ERKEN

 Cumhur İttifakının Bütün Yetkililerine ve Adil olanlara çağrımdır.

28 Mayıs 2028 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine hile ve fesadın karışmaması ve adaletin sağlanması için bütün sandıklara “MÜŞAHİT” görevlendirilmelidir.

Çağrım bütün yetkililere, etkililere ve adaletten yana olanlarıdır. Genel Başkanlara, Merkez Yönetimlerine, İl ve İlçe yönetimlerine sesleniyorum.

Zaman dar. Üyelerinizden ve gönüllülerinizden acilen, çok acilen Müşahit görevlendiriniz. AK Partililer, MHP’liler, BBP’liler, YRP’liler, Hudapar’lılar olabildiğince hızlı bir şekilde Türkiye'deki bütün sandıklara "Müşahit" görevlendiriniz ve Sandıklara sahip çıkınız. Seçilen ve seçilmeyen adaylar ilk günün heyecanını ve Allah rızası aşkıyla görev başına. Seçimin sandıkta kazanıldığını ve Şeytanların hilelerinin çok olduğunu unutmayınız.

Acil, acil, acil bir şekilde sandıklardaki eksiklikler giderilmelidir. Müşahitsiz, avukatsız sandık bırakılmamalıdır ki, açık ara ile Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığı tescil edilsin. Unutmayın ki sandıklarda oluşacak her hile ve desisede tedbir almayan, müşahit atamayan yetkililerin mesuliyeti vardır ve hesabını ahrette de verecektir.

Bunu niye yazıyorum. Tarafıma bir mesaj geldi. Sadece birkaç pasajı alıntılıyorum.

14 Mayıs gününde sandık görevlisi olan bir hanımefendinin yaşadıkları zorlukları anlatan mesajından pasajlar.

 “Arkadaşlar sizden rica ediyorum ikinci turda çok müşahit eksikliğimiz var  sandıklarda çok az kişiydik lütfen gençlerden gelmek isteyen olursa 2/3saatliğine bizlere yardıma gelsinler kim yardım etmek isterse parti teşkilatlarına uğrasın ve Müşahit olsun. İlk seçimde chp'nin, HDP’nin  gençlerini görseydiniz canla başla gözetleme yapıyorlardı maalesef biz çok az kişiyiz  rica ediyorum. Tanıdıklarınıza kızlarınıza konuşun.

14 Mayıs seni unutursam kanım kurusun!..

Devletimizin resen ataması sonucu sandık görevlisi oldum dün, hayatımın en zor görevi idi.…..

Sandıkların etrafında oynan oyunları anlatmaya kelamım yetmeyecek.

Ak parti ve MHP teşkilatı neredeydiniz siz nerede?

Sandıkları yetim bıraktınız, hepinize kırgınız!

Sandıkları yapa yalnız bıraktınız.

Mühendislik siyasetini artık istemiyoruz.

Mühendislik siyasetin mimarları sandık başında

Komünist partisi, yeşil sol (hdp) partili gençler bize nefes aldırmadılar.

Avukat'larından gönüllü gençlerine kadar mobing uyguladılar, iş yaptırmadılar.

Sandıkların başına her okulda chp’nin avukatları, yüzlerce görevlileri yüzlerce komünist partili gençleri çoğu odtü’den gelme, yüzlerce hdp'li gençleri yerleştirmişler bize iş yaptırmadılar "sizi şikâyet edeceğiz savcılığa, geçersiz oy çıkamaz oy" diyerek 7 saat mobing uyguladılar, geçersiz oyları geçersiz saydırmadılar.

Uygulanan psikolojik şiddetinin hangisini yazayım.  Allah bize uyanışı, direnişi ve birlikteliği nasip etsin.”

Ankara Çankaya’dan gelen mesajdır. Aynı olayların ve şiddetin yaşanmaması için acil bir şekilde müşahit eksikliği giderilmeli ve gönül verenler sandıkların başından ayrılmaması gerekir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Haydi, AK partililer, MHP’liler, BBP’liler, YRP’liler, Hudapar’lılar görev başına.

Selam ve Sabırla…18.05.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?