15 Mayıs 2023 Pazartesi

Türkiye’de Yüzyılın/ Kumar Masasının Tasfiyesi Başladı

 Türkiye’de Yüzyılın/ Kumar Masasının Tasfiyesi Başladı

Veysi ERKEN

Evet.

Allah’ın izni, lütfü ve keremiyle Türkiye tarih yazdı ve tasfiyeler başladı.

Gençlik,

Esnaf,

Âlim,

Fazıl

Kısaca ahlaklı ve insan olanlar tarih yazdı “kumar” masasını tarihe gömdü. Batı/ batıl zihniyetlilere galebe çalarak tarih yazdı.

Türkiye’yi “yedi”rmedi Türkiye’nin muhaliflerine.

Türkiye İslam ve mazlum coğrafyaların “Beyni” ve “Kalbi” olarak Bidenlerin, Sorosların, Menendezlerin piyonlarını, uşaklarını ve iltisaklılarını “Tarihe Gömerek” tarih yazdı.

Gençlik, Teknofest gençliği olduğunu gösterdi ve karanlık elleri ve kumarın masasını tarihe gömdü.

Türkiye’ye muhalefet anlayışıyla hareket ettirilenlerde tasfiyeler hem genel başkanlar hem de partiler bazında gerçekleşmeye başlamış görünmektedir.

Öncelikle genel başkanların hiç biri vekil değildir. Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu, Akşener, Davutoğlu, Babacan, Uysal ve uzantıları mecliste değiller. Buna ilaveten beş parti kimliğini belirleyen amblem ve isimlerini kaybetmiştir.

Adeta CHP kazanında eritilmişlerdir.

Ben bunlara “eritilmişler” ve ademiyete terk edilmişler partileri diyorum.

Bilhassa milli görüş geleneği olduğunu ileri süren partinin hali içler acısı olup kendini ve davasını tamamen terk etmiştir.

Bu manzara hayra vesile oldu inşallah.

Bu seçim Türkiye’ye muhalefet eden, Bidenlerin, Sorosların, boltonların emirleriyle iş tutanların tasfiyesiyle bitti görünüyor biiznillah.

Kesin olmayan sonuçlara göre CUMHUR İTTİFAKI mecliste çoğunluğu elde etti. Cumhurbaşkanlığı ikinci tura kalsa bile milletin zaferiyle bitecek inşallah. Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar başkan seçilecek inşallah.

Bilinmelidir ki, ar ve namusunu kaybetmemiş ve kaybetmek istemeyen gencimiz, ihtiyarımız, kızımız, kızanımız yüzünü Allah’a değil, “Güneş’e çeviren”leri, Ebu Cehillerin yolunu tutanları tarihe gömdü.

Evet.

Esnafımız, Depremzedemiz, sakatımız, kendinden olmayan, en lüks araçlarla gezen, en lüks evlerde oturan Paris’lerde alışveriş yapan, Belediye’lerin imkânlarını çarçur eden, sözünde durmayan, yalan söyleyen ve deprem bölgesine bir konteyneri çok gören yerli görünümlü yabancıları tarihe gömdü. 

Bu millet oylarıyla “yedi”li kumar masasını ve maşalarını bir daha ayağa kalkamayacak şekilde tarihe gömdü tarih yazarak.

Evet.

Artık bu partiler kendilerini tasfiye etmelidir çünkü millet onları tasfiye etti. Başkanlar politika sahnesinden çekilmelidir, milletin hayatından çıkmalıdır.

Tabii ki, azıcık iradeleri varsa.

CHP ve Meralin partilerinden seçilen vekiller içinde milletin değerlerine sahip olanlar varsa hemen partilerini terk etmeliler ve tasfiye sürecine katkı sağlamalılar.

Evet.

Türkiye

"Osmanlı'nın artığısınız dediklerinde kahroluyorum" diyen Kerküklü ninenin,

"Bizi kimlere bırakıp gidiyorsunuz?" diye haykıran Şamlı dedenin,

Türkiye için dua etmeden seccademi kaldırmam" diyen Bosnalı teyzenin,

"İki patik ördüm, köyüme ilk gelen Türk askerlerine vereceğim" diyen Ahıskalı gelinin,

Ordumuza katılmak için ceketini satan Pakistanlı gencin,

Şahadet parmağını İsrailli askerlere uzatarak, "Bir gün gelecekler" diye ağlayan Gazzeli çocuğun, Baykal'ın, Hazar'ın,Tuna'nın, Fırat'ın, Nil'in, Aras Nehrinin, Ağrı Dağının,Türkmen Dağının, Apşeron'un, Elbruz'un, Erciyes'in, Erbil'in, Halep'in, Ahlat'ın, Urumçi'nin, Fergana'nın,Tebriz'in.Velhasıl-ı kelam, yürek bohçasında bize dair ağıt ve umut taşıyan her yerin, her sesin, herkesin, "ARAKAN'IN VE TÜRKİSTAN'IN" kanayan yaralıların DUASIYLA “tarih yazdı ve Kılıçdaroğlu’nu ve iltisaklılandırılanları tarihe gömdü.

Evet.

Türkiye ittihatçı zihniyeti tarihe gömdü bir kere daha. Bilindiği üzere  “İttihatçı ittifakının içinde en dinsiz masonlar yanında en şedîd İslâm İttihatçıları; en geniş insaniyetçi ve medeniyetçiler yanında en dar kafalı milliyetçiler bu­lunduğu gibi, en seciyeli tanınmış adamlarla seciye­sizlikleri herkesçe malûm adamlar, maddî menfaatlerden uzak, temiz vatanperverlerle vurguncular ve harb zenginleri yan yana ve biri birini çok sever olarak görülüyordu" Yahya Kemal, Çocukluğum, Gençliğim, Siyasî ve Edebî Hatıralarım, 3. baskı, 1986, s. 171-176. Biçimindeki yapıydı. Bugün de aynı yapı var ve bu tasfiyeye başlandı.

Evet.

Bu seçim tarih yazma seçimi oldu.

Şer odaklarını, şer ittifaklarını, fetöist, haşhaşi, tapınakçı ve her türlü bölücü, yıkıcı ve İslam düşmanını tarihe gömdü.

Allah bizlere Ey iman edenler! Şeytanın adımlarına uymayın. Kim şeytana ayak uydurursa bilsin ki, o edepsizliği ve kötülüğü emreder. Nur-21” diyerek yol gösterir.

Bu seçimde “şeytanın adımlarını takip edenler”i tarihe gömdü bu millet.

Tasfiye seçimi milletimize, vatanımıza, İslam ve Mazlum coğrafyalara hayırlı olsun.

Selam ve Sabırla… 15.05.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?