13 Mayıs 2023 Cumartesi

“SEÇİM DUASI”

 “SEÇİM DUASI”*

Veysi ERKEN

EUZUBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN ESSELATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA RASULÜNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN

Ya Rabb!

Ya Rabbulalemin!

Dualarımızın kabulüne mani günahlarımızı bağışla.

Kamet ve İstikametimizi muhafaza eyle. Müstakim yolunu hidayet eyle

Müslümanlara feraset ihsan eyle.

Milletimizi, memleketimizi her türlü kötülükten muhafaza eyle.

Elinden alınan değerlerden gafil yaşayan, ahiret gününü ve cehennem azabını hafife alan, kadim medeniyetimizden habersiz olan insanlarımıza İslam, tarih ve medeniyet şuuru ihsan eyle Allah’ım!

Tüm söz ve davranışlarını şerefli milletimizin İslamî/ medeni değerleri yerine, haçlının çirkin ve ahlaksız yaşama biçimine göre belirleyen özellikle gençlerimize hidayet ver Allah’ım!

Haçlıların ve onları piyon olarak kullanan Siyonist Yahudilerin tarihsel hesabını bilmeyen, Ceddinin onlara karşı verdiği canhıraş mücadelenin unutturulduğu neslimize hidayet ver Allah’ım!

14 Mayısta yapılacak seçimleri, ülkemiz, milletimiz, yeryüzünün bütünü ve bu şerefli milleti sevenler hakkında hayırlı eyle.

Milletimize basiretle karar vermeyi, kullandığı oyun mahiyetini, kıymetini bilen ve sorumluluğunun farkında olanlardan eyle. 

Allah’ım!

“Oy kullanmak haramdır” diye Müslümanları yanıltan fitnecilerin şerrinden korunacak ilim nasip eyle Bu fitnecilere karşı; İmam-ı Azamın fıkıh tanımını yüzlerine haykıran idrak sahibi Müslümanların sayısını artır.

Allah’ım!

Zira Ebu Hanife (r. Aleyh): “Fıkıh, lehinde ve aleyhinde olanı bilmektir” buyurmuş. Yani, dostunu düşmanını bilmektir mü’mine yakışan. Bizleri hakiki mü’minlerden eyle

Allah’ım!

Uzun yıllardır ülkemizdeki diğer din mensuplarına her türlü kolaylığı gösterirken Müslümanlara kan kusturan, din ve ibadetlerini engelleyip yasaklayan, değiştirmeye çalışan zalimlere fırsat verme.

Allah’ım!

Bu zalimlere yardım eden, kayıtsız kalan ve muhabbet edenleri gafletten ikaz eyle.

Allah’ım!

Müslümanları siyasetten uzak tutmak isteyen münafıkların şerrinden cümlemizi koru Siyasetin ne olduğunu öğrenmeden, İslam hakkında ahkâm kesen tahrifatçılardan Müslümanları muhafaza eyle Ya Rabbi.

Allah’ım!

Bu seçimleri, aziz milletimizin, ümmetimizin ve yeryüzündeki bütün insanların yüzünün güldüğü, hain ve teröristlerin kahrolduğu, huzur ve iki dünya mutluluğumuz için vesile eyle.

Âmin…”

Selam ve Sabırla… 13.05.2023

*Not: Bu duayı kadim dostum Talat Obut göndermiştir. Ufak bir değişiklikle yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?