21 Mayıs 2023 Pazar

Yenilirler, Bir Daha Yenilirler. Nasrun minellah

 Yenilirler, Bir Daha Yenilirler. Nasrun minellah

Veysi ERKEN

Allah’ın yardımı olduğu müddetçe fetih her zaman mümkündür. “Hoşunuza gidecek bir şey daha var: Allah’ın yardımı ve yakın bir fetih! Haydi, müminleri müjdele. Saff-13”

Evet.

Biz kendimizi değiştirmedikçe Allah nimetini kesmez “Kişinin önünde ve arkasında Allah’ın emriyle onu kayıt ve koruma altına alan takipçiler vardır. Bir toplum kendisindekini değiştirmedikçe Allah onlarda bulunanı değiştirmez. Ra’d-11” Kendini değiştirmeyen topluluğa zaferi, her türlü fethi ve gönüllerin fethini müyesser kılar. Yenilmez denilen toplumu mağlup ve yerle yeksan eder.

Yoksa onlar “Biz yenilmez bir topluluğuz” mu diyorlar?  Yakında o topluluk da yenilecek ve arkalarını dönüp kaçacaklar. Kamer, 44-45”

Evet.

Yenilen topluluğun arkalarına dönüp kaçmaları yakındır. Yeter ki, “Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin; eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz. Âl-i İmrân-139” ayetinin gereğini yaşayalım, gevşemeyelim, üzülmeyelim ve inanalım.

Bilindiği üzere Türkiye’de ve bütün İslam/ mazlum coğrafyalarda fitne fücur kazanları daim olarak harlanıyor.

Evet.

Türkiye’de ”muhalefet” diye yutturulmaya çalışılan “Türkiye’ye muhalefet” olan bütün fasıklar, facirler, münafıklar ve kâfirler cem edilmiş. Bir araya getirilmiş tek ayaklı masalar etrafında birbirlerine zamkla yapıştırılmış.

Bunların Türkiye’ye ve İslâm’a muhalefet olduklarını nasıl anlıyoruz.

Gayet kolay.

Hani İmam-ı Şafi'ye atfedilen bir cevap var ya, işte o mantıktan hareketle anlıyoruz fasık ve münafık tıynetlileri anlamak için.

İmam-ı Şafi'ye sormuşlar: “Fitne zamanı hakkı tutanları (ehl-i hakk) nasıl anlarız?” Dedi ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."

İşte biz de bunları bu şekilde anladık ve anlamaya devam anlıyoruz.

 Ehl-i batıl olan Biden’ler, Soroslar, Boltonlar, Menendezler ve Türkiye’de iktidar yapmak istedikleri şürekâ taifesi yenildi ve biiznillah tekrar yenilecek.

İçteki yerli ve milli olmayan şürekâ takımı oklarını, tanklarını, ekonomik ve kültürel yıkım ekiplerini Türkiye’ye yönelten “Bolton”lar, “Soros”lar, “Biden”ler, İsveç’ten, Almanya’dan, İngiliz’den velhasıl bütün Siyonist haçlı dünyasının safında yer aldılar, emirlerini icra etmeye çalıştılar ve yenildiler.

Bir daha yenilecekler biiznillah.

Yeter ki, gevşemeyelim ve inanarak Allah’a ve hükümlerine ram olalım.

Evet.

Bilelim ki, kendini yenilmez zanneden pek çok topluluk Allah’ın yardımı ile yerle yeksan oldular.

Biz kendimizdeki güzel vasıfları yaşadığımız ve Allah’ın vazettiği ve bize Resulü Hz. Muhammed Mustafa sav. marifetiyle vahyettiği doğrultuda olduğumuz müddetçe Bidenlerin topluluğu yenilmeye mahkûm olacaktır inşallah.

Gevşemeyelim, inanalım ve her ferdimizin gönlünü fethetmeye çalışalım. Kalpleri katılaşmamış, granitleşmemiş olanların gönülleri bir şekilde fethedilebilir.

Bilinçsiz ve bilgisiz bir şekilde küresel çetenin emrinde olanların peşine takılanların ve oy verenlerin gönülleri fethedilebilir.

Gaflet uykusunda olanlar uyandırılabilir.

Yeter ki sağlam duralım. Yeter ki, sabitlerimiz Kur’an ve sünnet zemininde olsun.

“Rabbimiz! Bizi doğru yola eriştirdikten sonra kalplerimizi saptırma, bize tarafından bir rahmet bağışla. Hiç kuşku yok, lütfu bol olan yalnız sensin. Âl-i İmrân-8 ve “Onların sözü şunu demekten ibaretti: “Rabbimiz! Günahlarımızdan ve işimizdeki aşırılıklardan ötürü bizi bağışla, sebatımızı arttır, kâfir topluluğa karşı bize yardım et!” Bu yüzden Allah onlara dünya nimetini ve âhiret nimetinin de güzelini verdi. Allah işini güzel yapanları sever. Âl-i İmrân- 147-148” ayetlerini şuurlu bir şekilde yaşayalım.

Küreselcilerin emirlerine amade olanların yenilmeleri ve bizlerin insanımızın gönüllerini fethederek zafere ermemiz yakındır inşallah.

Selam ve Sabırla… 21.05.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?