28 Mayıs 2023 Pazar

Zaferin Sonucu yeni fetihlerin ve tasfiyelerin başlangıcı olur inşallah

 Zaferin Sonucu yeni fetihlerin ve tasfiyelerin başlangıcı olur inşallah

Veysi ERKEN

28 Mayıs 2023  ikinci tur seçimi “yüzyılın seçimi” olmuştur. Yüzyılın seçimi “büyük feth”in  ve fetihlerin müjdesidir inşallah.

Yüzyılın seçimi Türkiye’nin dünya lideri olacağı kutlu bir zaferin başlangıcıdır inşallah.

Evet.

Bu seçim bitti..

Seçim sonucunda dikkat edilmesi gereken hususlar vardır elbette.

Cumhurbaşkanı maddi kalkınmanın yanında manevi boyuta ağırlık vermesi gerekir. Küçük devlet kabul edilen ailedeki çöküntü durdurulmalı, gençlik üzerinde algı operasyonları ile oluşturulan tahribatın giderilmesi için çalışmalar hemen başlatılmalıdır.

Bunun için gerek parti gerekse bürokrasideki tahripkar unsurlar tasfiye edilmelidir. Bu seçim aynı zamanda muhalefet denilen Türkiye’ye muhalefet olan unsurların ve kişilerin tasfiyesini de beraberinde getirecektir inşallah.

Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu ve etrafında kümelendirilen Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ ve diğer iltisaklıları tasfiye edilmeli ve milli bir muhalefet oluşturulmalıdır.

Benim kanaatime göre CHP ve Meral’in partisi kendilerini feshetmelidir. Diğerlerinin zaten esamisi yoktur.

Türkiye’ye muhalefet anlayışıyla hareket ettirilen grupta tasfiyeler hem genel başkanlar hem de partiler bazında olmalıdır.

Yüzyılın seçimi bitmiş ve yeni fethin başlangıcı olacaktır inşallah..

Herkes vazifesini yapmalıdır diye düşünüyorum.

Evet, Yahya Kemal’in "İttihat ve Terakki kadar bin türlü zihniyeti, bin türlü yaratılışı, bin türlü emeli bir araya toplamış ve dağılmamış, bilâkis, zaman geçtikçe daha ziyade top­lanmış ve kuvvetlenmiş siyasî bir cemiyeti Avrupa'­nın ve Asya'nın tarihinde göstermek imkânsızdır.

 İttihatçı ittifakının içinde en dinsiz masonlar yanında en şedîd İslâm İttihatçıları; en geniş insaniyetçi ve medeniyetçiler yanında en dar kafalı milliyetçiler bu­lunduğu gibi, en seciyeli tanınmış adamlarla seciye­sizlikleri herkesçe malûm adamlar, maddî menfaatlerden uzak, temiz vatanperverlerle vurguncular ve harb zenginleri yan yana ve biribirini çok sever olarak görülüyordu. Böyleyken İttihat ve Terakki dağılmadı. Bu terkibi Talat vücuda getirmiştir." Yahya Kemal, Çocukluğum, Gençliğim, Siyasî ve Edebî Hatıralarım, 3. baskı, 1986, s. 171-176. biçiminde tavsif ettiği topluluğun devamı olan anlayış tamamen tasfiye edilmelidir.

Türkiye özüne ve değerlerine daha hızlı dönüş yapmalıdır ve İstanbul nasıl fethedildiyse bütün insanımızın gönlü fethedilmeli ve Türkiye yüzyılında dünyaya damgamızı vurmalıyız.

Evet.

“Öze dönüş” anlayışı Türkiye yüzyılı için kendini şu şekilde tanımlamış idi. “Cumhur İttifakı, Türkiye’yi hedef alan saldırılar karşısında parti çıkarları ve günlük siyaset hesapları yapmaksızın ortak bir duruş ortaya koymaya ve Türkiye’yi zayıflatarak uluslar arası operasyonlara açık hale getirmeye yönelik her türlü faaliyetin karşısında yer almaya kararlıdır. Bu kararlılık ve işbirliği ile ittifakımız Türkiye’yi bölgesel güç ve lider ülke yapacak 2023 hedeflerini gerçekleştirmenin yanı sıra,

İ’la-yı Kelimetullah uğruna asırlarca dünya barışının ve adaletinin teminatı, İslam âleminin ve bütün mazlum milletlerin yegâne ümidi olan Türkiye’yi küresel bir güç haline getirecek, 2053 ve 2071 vizyonun alt yapısını adım adım inşa edecektir.” http://veysierken.blogspot.com/2021/04/turkiyede-cari-olan-iki-zihniyet.html

Türkiye yüzyılı bu tanıma göre işlemeli ve hayat bulmalıdır.

İşte bu nedenlerle seçim yüzyılın seçimiydi ve beraberinde büyük tasfiyeyi getirecektir inşallah.

Milletimiz inşallah ittihatçı ve jöntürk anlayışının devamı olan CHP’yi ve kazanında eritilmiş iltisaklılarını tasfiyeye başladı.

28 Mayıs seçimi ilayı Kelimetullah için yeni zaferlerin muştusu olsun inşallah.

Selam ve Sabırla… 28.05.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?