30 Aralık 2023 Cumartesi

Afganlı Suriyeli mültecileri bahane Müslüman ve Türkiye Düşmanlığı şahane

 Afganlı Suriyeli mültecileri bahane Müslüman ve Türkiye Düşmanlığı şahane

Veysi ERKEN Dr.

Parti başkanı, gazeteci, sanayici, sanatçı, bürokrat kimlikli olup Türkiye’nin gelişmesini dünyada söz sahibi olmasını istemeyen ihanet şebekesinin elemanları bilhassa Afganistanlı, Suriyeli Afrikalı diye insanları küçümsemeye, dışlamaya, düşmanlaştırmaya çalışıyorlar.

Bu adi mahlûklar bilerek yapıyorlar bunu.

Biliyorlar ki, Türkiye Afganistan’da, Suriye’de, Afrika’da Gazze'de ne kadar güçlü olursa dünyada o kadar söz sahibi olacaktır.

Siyonist haçlı zihniyetinin içimizdeki piyonları bundan rahatsıdır.

Moiz Cohen’in veletleri parti başkanı, gazeteci, sanayici, sanatçı, bürokrat kimlikleriyle Afganistan, Suriye, Gazze, Afrika’daki faaliyetlerimizi akamete uğratmakla meşguller.

Bilhassa bürokrasi içindeki bürokratlara ve medyadaki şeytanlara dikkat edilmesi gerekir.

Bürokratların temizlenmesi elzemdir.

Bilindiği üzere İçimizde ve dost olabilecek ülkelerle tefrika ve bölücülüğü arttırmak için Siyonist haçlı zihniyetinin sahaya sürmediği bir şey kalmadı denilebilir.  Suriyeliler, Afganlılar veya başka yerlerden ülkemize iltica etmiş veya göç etmek mecburiyetinde kalmış olanlar bahane edilerek Afganistan’ın meşru yönetimini hesaba katmayarak  “tefrika/bölücülük” tahkim edilmeye çalışılmaktadır.

 Merhum Abdurrahim Karakoç ağabeyimizin ifadesiyle

“İlim adamıyım der, araştır mason çıkar

Dört makale yazmışsa dördü de fason çıkar

Hele bir araştır bak aslını-astarını

 Büyük dedesi Yorgi, babası Mişon çıkar.”

Evet.

Moizlerin, mişonların torunları bilhassa Güney Türkistan olan Afganistan’dan koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Artık yeter.

Türkiye bütün sahalarda oranın yönetimiyle meşru ve doğru zeminlerde işbirliğini kurmak ve geliştirmek mecburiyetindedir ki, Asya’da söz sahibi olsun.

Evet dostlar.

Bugün muhacir mülteci düşmanlığı yapanların bu bahane ile Afganistan, Suriye, Gazze, Afrika ilişkilerimizi bozmaya çalışanların ekseriyetinin dedesi, babası ya agop, ya kirkor veya moiz’dir. Bunlar muhtelif ad ve kılıklarla partilerde, yönetimlerde, derneklerde, vakıflarda, sosyal medyada, basın yayında, kısaca hayatımızın her alanında mebzul miktarda yer alır.

Şimdi dünyanın her yerinde olma zamanıdır.

Afganistan’da, Afrika’da, Filistin’de, Balkanlarda ve her yerde damgamızı vurmakla mükellefiz

Bunu yapabilmek için içimizdeki moizlerin torunlarını, masonları, fetöcüleri deşifre etmek ve temizlemek gerekir.

Selam ve Sabırla… 30.12.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?