18 Aralık 2023 Pazartesi

Zalimlerin ateşini söndürmek için BOYKOT şart

 Zalimlerin ateşini söndürmek için BOYKOT şart

Veysi ERKEN Dr.

Görünen şudur ki, zalimlere meyleden ve adaletten ayrılanlar bir hayli çoğalmıştır. Zalimlerin mekânlarına gidip yiyeceklerini, içeceklerini zıkkımlanan hainler türemiştir.

Siyonist haçlı zihniyetince piyasaya sürülen lider görünümlü hainler had safhadadır. Boykotu kösteklemek, engellemek için sahaya sürülmüştür münafık, müfsid hainler. Müslüman görünümlü iki ayaklı şeytanlardır bunlar.

 Allah insanlara “Zalimlerin yanında olmayın; sonra ateş sizi de yakar. Allah’tan başka dostlarınız olmadığına göre bir yerden yardım da göremezsiniz! Hud-113” diye buyurur.

Zalim her davranışı ile haddi aşar, yakıp yıkar. Siyonist haçlı zihniyetinin temel amacı zalimlik ve dünyayı yakmaktır.

Gazze'de, Filistin’de, Türkistan’da, Afrika’da, Arakan’da ve dünyanın bütün mazlum coğrafyalarında zalimler yakıp yıkmakta

Zulüm her yerde.

Zulüm, Ahlâk alanında ise “haddi aşmak, başkasının hakkını ihlâl etmek, başkasına zarar vermek” anlamını ifade eder. Bu davranışları sergileyene de zalim denir.

Yüce Allah, zulmün her türlüsünü haram kılmış, Müslüman-kâfir ayırımı yapmaksızın zalimlere eğilim gösterilmemesini, yaptıkları kötülüklerin hoş karşılanmamasını ve onların yanında yer alınmamasını emretmiştir. https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/H%C3%BBd-suresi/1586/113-ayet-tefsiri

Zalimlerin ateşini, işgalini, soykırımını ve vahşetini durdurmanın yollarından biri “zalim”in her şeyini “boykot” etmektir. Topyekûn ve daim olarak “boykot”

Bütün üretimlerini, yiyeceklerini, içeceklerini kullanmamak, satın almamak, onlarla konuşmamak, medyalarını, sosyal medyalarını ve mekânlarını terk etmek zulmün ortadan kalkmasının ve kaldırılmasının şartıdır.

Zulüm ateşinin bizleri de yakmaması topyekûn ve daim olarak “BOYKOT” şarttır, mümin Müslümanlar için farzdır.

Zulme meyledenlerden ve zalimlerin yanında duranlardan, onları boykot etmeyenlerden “adalet” ve “insanlık” beklenmez. Zira onlar insan görünümlü şeytanlardır.

Zalimi “boykot” etmeyen münafık, müfsit ve hain durumundadır. Herkes gücü nispetinde “boykot”a katılmalıdır.

Hz. Peygamber “Münafığın üç belirtisi vardır:

Konuştuğunda yalan söyler, söz verdiğinde yerine getirmez, kendisine bir şey emanet edildiğinde hıyanet eder” (Müslim, “Îmân”, 107-109) diye buyurur.Bu ifade “boykot”a katılmayanları tarif eder.

Hâsılı kelam Gazze'de, Türkistan’da ve dünyanın her yerinde zulme dur demek ve zalimlerin ateşini söndürmek için onların her şeylerini, üretimlerini “boykot” etmekle mükellefiz.

Ateşin Hz. İbrahim’e “berden” ve “selamen” olduğu gibi bizlere, mazlumlara, mağdurlara berden ve selamen olması için zalimleri topyekûn boykot etmekle mükellefiz

Ayetlerde Putperestler, “Eğer bir şey yapacaksanız, yakın onu ve böylece tanrılarınıza yardım edin!” dediler. Biz de, “Ey ateş” dedik, “İbrâhim’e serin ve zararsız ol!” Ona bir tuzak kurmak istediler; fakat biz onları daha çok zarar eden taraf yaptık. Enbiyâ 68-70

Evet.

Siyonist haçlı zihniyeti yakın, yıkın, soykırım uygulayın, vahşeti yayın diyorlar ve uyguluyorlar, buna karşılık birler topyekûn “boykot”u daim eylersek Rabbulalemin onları büyük zararlara uğratacak ve dünyamız güllük gülistan olacak inşallah.

Hâsılı kelam; “Boykot”a katılmayan kaçaktır, zalimlerin emir eridir.

Bizler seferle, boykotla sorumluyuz.

“Ey iman edenler! Sizi, elem verici azaptan kurtaracak bir ticareti size göstereyim mi? Allah’a ve resulüne iman edersiniz, Allah yolunda mallarınızla ve canlarınızla cihad edersiniz. Bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır. O sizin günahlarınızı bağışlar, sizi altından ırmaklar akan cennetlere, adn cennetleri içindeki güzel köşklere koyar. İşte büyük kurtuluş budur. Hoşunuza gidecek bir şey daha var: Allah’ın yardımı ve yakın bir fetih! (Nasrun minellah ve fethun karib)

 Haydi, müminleri müjdele. Ey iman edenler! Allah’ın yardımcıları olun. Nitekim Meryem oğlu Îsâ da havârilerine, “Allah’a giden yolda bana yardımcı olacaklar kimlerdir?” diye sorduğunda havâriler, “Allah’ın yardımcıları biziz” demişlerdi. Sonra İsrâiloğulları’ndan bir kısmı iman etmiş, diğer bir kısmı da inkâr etmişti. Biz inananları düşmanlarına karşı destekledik, böylece üstün geldiler. Saff; 10-14

Selam ve Sabırla… 18.12.2023

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?