28 Aralık 2023 Perşembe

“Türkiye'de dinsizlik yok, Türkiye'de İslâm düşmanlığı var”

 “Türkiye'de dinsizlik yok, Türkiye'de İslâm düşmanlığı var”*

Veysi ERKEN Dr.

Yeryüzünün bütün karelerinde gerçekleri tersyüz etmek “Siyonist haçlı Çetesi”nin temel görevi ve işidir. Yaptığı veya yaptırdığı katliamları, soygunları, hırsızlıkları, edepsizlikleri ve fuhşiyatı masumların sırtına yıkma işini iyi becerir. Bu iş ve görev genel olarak münafık, müfsit  “maşa”lar marifetiyle gerçekleştirilir.

Roger Garaudy bu “maşa”ları “kin vaizleri” olarak nitelendirir.

Evet.

Siyonist’in “kin vaizleri” yeryüzünün her yerinde bulunmaktadır.

Ülkemizde, merkezleri Londra’da, Paris’te, Waşington’da, Newyork’ta veya başka yerlerde bulunan şebekelerin “kin vaizleri” olan elemanları cirit atmakta ve hayatı insanımıza zehir etmektedir.

Öğretim üyesi, bürokrat, sanatçı, gazeteci, patron, parti yöneticisi vb. kılıklı bu münafık, müfsit “kin Vaizleri”nin ortak niteliği “İslam ve Müslüman Düşmanı” olmalarıdır.

Özellikle gazeteci, bilim adamı, sanatçı veya parti yöneticisi kılığına girmiş “kin vaiz”lerinin düşmanlığı had safhada olduğu gözden ırak değildir.

Yapılan şerefsizlikleri, hıyaneti ve soygunu örtmek ve gündemden düşürmek için başvurmadıkları yöntem yoktur. Kâh irtica(!), kâh başka bir konuyu kullanarak şerefsiz düzenlerini devam ettirmek isterler. Nasırlarına dokunuldu mu viyaklamaya başlarlar. Medyanın ekseriyetine sahip olduklarından viyaklamalarının tonu yüksek olur.

İmam Hatip, Kur’an Kursları, Diyanet’e bağlı anaokulları konusunu yine manşetlerine taşıyan, İlahiyat Fakültelerinin ve mezunlarının içine düşürüldüğü durumu görmezlikten gelerek kitleleri sahipsiz bırakan hep aynı şerefsiz şebekedir.

Son günlerde bu çete tekrar faaliyetlerini arttırmıştır. Neredeye her gün bir veya birkaç elemanı vasıtasıyla yeryüzünün ve ülkemizin bir yerinde İslam’a ve Müslümanlara saldırmaktadır.

Bu çetenin Türk ve Müslüman kılıklı elemanlarının ortak paydası, İslam’ı hayattan silmektir. Bu şerefsiz çetenin kin vaizleri, ne Siyonist şebekenin misyonerlerini, ne de diğer haçlı misyonerlerini görür. Onların varsa yoksa dertleri İslam’dır. İslam’ı gönüllerden, hayattan ve yeryüzünden silmektir. “MHP'li Yıldırım: Türkiye'de dinsizlik yok, Türkiye’de İslâm düşmanlığı var” https://www.youtube.com/watch?v=Yne8vj2vHXs sözleriyle bu gerçeği dile getirmiştir.

Evet, Gayrı Müslim dinliler İslâm’a ve Müslümanlara saldırıyor. Yüzyıllardır kin ve nefretlerini kusuyorlar.  Milet uyandı artık alışacaklar burası Müslüman Türkiye’dir. Burası Müslüman Türkiye buna alışacaksın https://www.youtube.com/watch?v=e3X7Omih6QQ Şimdi söylem eylemlere dönüşmeli ve gereği yapılmalı. Yapılanlara herkes sahip çıkmalı. “4-6 yaş arası çocuklara yönelik, Kur'an-ı Kerim kurslarına değinen Yıldırım, "Bununla ilgili çok menfi tavırlar koyanlar oldu, infialler oldu. Bunlar devam etsin, devam edecek. En güzel yapılan icraatlardan biri 4-6 yaş arası Kur'an kurslarıdır. İnsan, Kur'an'ı 5 yaşında öğrenmelidir, 85 yaşında değil. Hayata başlarken Allah'ın kelamını, emrini, yasağını ve müsaadesini bilmek lazım." dedi. https://www.barandergisi.net/mhpli-yildirim-kuran-5-yasinda-ogrenilir-85-yasinda-degil

Gayrı Müslim olup kendi kinlerini yaşayan İslam ve Müslüman düşmanlarının sayıları az etkileri çoktur. Etkilerini ve yetkilerini parçalamanın zamanı geldi demiyorum, geçti.

Millet bu şerefsiz Siyonist-sabatayist gayrı Müslim çeteyi hayatımızdan söksün ve atsın diye oy verdikleri geri adım atmamalıdır.       

Mezhebi ve meşrebi ne olursa olsun bu ülkenin sevdalılarına bir uyarımız var. Artık bu şerefsiz çetenin oyununu boşa çıkarınız, çıkarmalıyız.

Bildiklerinizi başkalarıyla paylaşınız. Yetkiniz dâhilinde insanımıza zulüm etmeyiniz ve zulüm ettirmeyiniz.

Bilinmelidir ki, İslam düşmanlığına sessiz kalmanın sonucu çürümedir, yok olmadır. İ

Çürümeyi ve yok oluşa doğru gidişi gayrı İslami, münafık, müfsit olup İslam kisvesiyle faaliyet yürüten ve eylemlerde bulunanların etkisi çoktur.

Bu gerçek asla unutulmamalıdır.

Burası İslam ülkesidir ve bu gerçeğin gereği yapılmalıdır.

Şimdi fare yürekli değil, aslan yürekli olma zamanıdır.

 Selam ve Sabırla... 28.12.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?