29 Aralık 2023 Cuma

Yıl Başı mı? Kazları YOLMAK Başı mı?

 Yıl Başı mı? Kazları YOLMAK Başı mı?

Veysi ERKEN

Siyonist haçlı zihniyeti bireylerin elindekini çalmak, servetlerini heba etmek için çevirmediği ve çevirmeyeceği fırıldak yoktur. “Daim olarak yolunacak kazlar” ve “Gönlümüzü ve Zihnimizi İslam’dan Uzaklaştıran araçlar” uydurulur. Günler ve şans oyunları denilen kumar oyunları  “kaz”ları yolmanın yöntemlerinden biridir.

 Evet.

Yolmak, bir şeyi yerinden çekip çıkarmak, koparmak, hile yoluyla varlıklarına el koymak, parasız ve varlıksız bırakmak anlamlarında kullanılır.

İşte sömürü ve saptırma anlayışını benimsetmek ve yaymak ve İslamsızlaştırma araçları olarak kullanılan günlerden bazıları  

Öğretmenler Günü,

Yılbaşı

Sevgililer Günü,

Anneler Günü,

Babalar Günü

Efsane Cuma Günü vs.

Peki, bu günlerde ne yapılır. İnsanlar çıldırır, Çıldırtılır. Kumar oynanır, varlıklar ve paralar çalınır, sömürgecilere imkânlar aktarılır, İsraf ve rezillik had safhaya çıkarılır.

İşte “yılbaşı” diye “YOLMAK başını bize yutturacaklar. Geliyor geliyor kumar biletleri geliyor diye seslerin yükseltildiği YOLMAK başı geliyor.

Yılbaşı İsraf ve kumarın had sayfaya çıkarıldığı bir zaman dilimidir.

Gazze’in, Türkistan’ın, mazlumları, mağdurların unutturulduğu İsraf ve rezilliğin had safhaya çıkarıldığı zaman dilimi.

İşte İslam’ın gönüllerimizden ve zihinlerimizden kazınmaya çalışıldığı gün.

Siyonist haçlı zihniyetinin pazarladığı ve insanları “kaz” gibi yolduğu zaman dilimi.

Hazırlıklar günlerce, haftalarca sürdürülür. Haramlar ve günahlar günlerce zihinlere ve gönüllere yerleştirilir.

Bu günler insanları İslam'dan uzaklaştırma araçlarıdır.

Birkaç misal vereyim.

“Öğretmenler Günü”nde öğrenciler rüşvet vermeye, öğretmenler rüşvet almaya alıştırılır. O gün rüşvet verecek imkânı olmayan öğrencinin duyguları böylece alt üst edilmiş olur.

Bunu laf olarak söylemiyorum. Lütfen o günlerde sınıf öğretmenine veya diğer öğretmenlere verilmek üzere velilerden toplanan paraları veya katkıda bulunamayan öğrencilerin duygu dünyasını mercek altına alınız, öğrenmeniz için yeter.

Sömürme sadece o gün mü?

Elbette ki, hayır.

Özellikle diğer günlerde de sömürme had sayfaya çıkarılır.

Sevgililer haramların gönüllere, analar, babalar günü israfın arttırılma ve ana babaların sadece bir gün hatırlanması gerektiğinin hafızalara kazındığı günler.

Evet.

Siyonist haçlı zihniyeti dünyanın tamamıyla yetinmeyen, daha fazlası peşinde koşan bir anlayışa sahiptir. Bu sapık zihniyeti anlamak için “Dünyayı ve yüzde beşini istiyorum” başlıklı yazıyı okumak yeterlidir diye düşünüyorum.

https://www.timeturk.com/tr/2008/10/18/dunyayi-ve-yuzde-5-ini-istiyorum.html

           

.

           

“Ayranı yok içmeye, tahterevalli ile gider……..” atasözünün tam olarak yansıtıldığı zamana dönüştürülür günler.

İçmeye ayranı olmayanlar bile plastik paralarla (kart) israfa, çılgınlığa adeta huşu ile katılmaları sağlanır.

“Kazlar” bulundu ya.

“Yoolll babam yooll”

Borç batağındaki insanların “tüketim mabetleri (AVM)”ne nasıl hücum ettiklerine,  kumar oyunları denilen piyango bileti kuyruklarını nasıl girdiklerine şahit oluyoruz bu haram işleme günlerinde.

Bu günlerle zihnimiz ve gönül dünyamız İslam’dan o kadar uzaklaştırılıyor ki, farkında olmadan bize ait olabilecek her şeyi red noktasına dönüştürülmüş vaziyetteyiz.

Bunu bir misalle izah edeyim.

Yukarıda bahsettiğim günleri zevkle, şevkle ve heyecanla kutlayan ve kutsayan Müslümanların bir kısmı “İslam’da gün ve geceler” bidattir, bunlarda fazlaca tefekkür, tezekkür, tedebbür ve taakkule gerek yok demekten gerek duymuyor.

Mevlid yok, gece yok.

Peki, Kadir Gecesi, Beraat Gecesi vs. ne oluyor dediğimiz zaman utanmasalar bize “ Yol Başı, sevgililer günü” yeter diyecek kadar zihin ve duygu dünyaları değiştirilmiş ve iğfal edilmiş          

Hiç düşünmeden İslami olabilecek her şeye karşı çıkarken, papaz veya köleleri ucuza satma gününü adeta bir taabbud iştiyakıyla ihya etmeye çalışıyor.

Bilmeyenler Kara Cuma veya bize yutturulan efsane Cuma günü kavramını merak edip araştırsın. Bu gün adeta ıskartaya çıkmış köleleri ucuza satma için icat edilmiş şükran gününden sonraki satış günüdür. Sevgililer günü papaz valentine günüdür. Bilmeyenler araştırsın https://www.sabah.com.tr/galeri/yasam/sevgililer-gunu-nedir-nereden-geliyor

Aziz dostlar,

Zihni ve gönlü dönüştürülmüş kişiler, Hz. Peygamber’in anılması ve usve/ örnek alınmasına tahammülleri kalmamıştır denilebilir.

Sorsanız hepsi Müslüman’dır

Bir zamanlar etkili olan biri gayrı Müslimliğini ben “sosyolojik Müslüman’ım” diyerek ifşa etmişti.

Sosyolojik Müslümanlar maalesef çoğalmış bu yutturulan günler sayesinde.

En din(i)darların hayatında bu günler o kadar etkili hale geldi ki, birazcık uzak durun denildiğinde hemen yolunacak kazlara ve yırtıcılara dönüşerek dişlerini gösterir.

Ne diyelim.

Münafıklaşan “kazlar”a dönüşen, kazıklanmadan hoşlananlara kazıklanmanız bol olsun diyorum.

Selam ve Sabırla…29.12.2023

 

Not: “Sana bir kaz yollasan yolar mısın” hikâyesini merak edenler bulup okusunlar.

           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?