19 Aralık 2023 Salı

Boykot Hayattır, Zalimlerin Ateşini Söndürür

 Boykot Hayattır, Zalimlerin Ateşini Söndürür

Veysi ERKEN Dr.

Boykot Siyonistlerin ateşlerini söndürmedir.

Boykot fitne ve fesadı bitirmedir.

Boykot hayattır.

Boykot izzettir.

Boykot şereftir.

Boykot namustur.

Boykot kurtuluş yoludur.

Boykot direniştir.

Boykot sabırdır.

Boykot topyekûn Allah’ın ipine sarılmadır.

Boykot zalimlerin ateşini söndürmedir, ondan korunmadır.

Boykot,Bir işi, bir davranışı yapmama kararı alma - Bir kimse, bir topluluk veya bir ülkeyle amaca ulaşmak için her türlü ilişkiyi kesme, direnme, Mukataa”dır.

Boykot Siyonist haçlı zihniyetinin her şeyini terk etmedir. Mallarını almama, kullanmama, ilaç diye yutturulan zehirlerini terk etmedir.

Kısaca Boykot, Siyonist haçlı zihniyetini ademiyete/ yokluğa terk etmedir.

Herkes gücü yettiğince Siyonist haçlı zihniyetini ademiyete terk etme ve ateşini söndürme ile mükelleftir. Mümin Müslüman için farzdır.

Allah insanlara “Zalimlerin yanında olmayın; sonra ateş sizi de yakar. Allah’tan başka dostlarınız olmadığına göre bir yerden yardım da göremezsiniz! Hud-113” diye buyurur.

Görünen şudur ki, zalimlere meyleden ve adaletten ayrılanlar bir hayli çoğalmıştır. Zalimlerin mekânlarına gidip yiyeceklerini, içeceklerini zıkkımlanan hainler türemiştir.

Siyonist haçlı zihniyetince piyasaya sürülen lider görünümlü hainler had safhadadır. Boykotu kösteklemek, engellemek için sahaya sürülmüştür münafık, müfsid hainler. Müslüman görünümlü iki ayaklı şeytanlardır bunlar.

Zalim her davranışı ile haddi aşar, yakıp yıkar. Siyonist haçlı zihniyetinin temel amacı zalimlik ve dünyayı fesatla, sömürüyle yıkmaktır, yakmaktır.

Gazze'de, Filistin’de, Türkistan’da, Afrika’da, Arakan’da ve dünyanın bütün mazlum coğrafyalarında zalimler yakıp yıkmakta

Mümin Müslüman “kamet” ve “istikamet”ini her daim “vahiy”nin ve sünnetin ışığında belirlemesi bir zorunluluktur.

Toplum içindeki, davranışları, eylemleri, ticareti, alışverişi kısaca hayatının her dilimini buna göre düzenlemesi gerekir.

Kısaca şuurlu olmak gerekir. Şuurlu olmak insanın içinde bulunduğu zamanı, mekânı, hadiselerin mekân ve zamanla olan münasebetlerini kavraması, bilinci olması ve eylemlerini ona göre tanzimini ifade eder.

Dolayısıyla Mümin Müslüman olumsuzluğa karşı daim olarak Boykot şuuru”na sahip olması gerekir. Vahiyle bu istenmektedir.

Gerçekten bizde boykot şuuru olsa Gazze’deki, Türkistan’daki, Afrika’daki zulmü, işkenceyi, vahşeti, katliamı, soykırımı durdururuz, salimlerin ateşini söndürürüz, ateşlerinin dumanında boğarız, ademiyete terk ederiz.

Elbette boykotu yönetimlerden talep ederiz ama bireysel olarak da sorumluluğunuz vardır ve yerine getirmeliyiz. İlişkilerimizi kesmek durumundayız.

Boykot etmeliyiz Siyonist haçlıyı.

Hem de topyekûn ve daim olarak.

Allah birbirimize kenetlenmemizi ve ayrılığa düşmememizi istemektedir. Zalimleri, kâfirleri, münafıkları ve müfsitleri terk etmemizi istemektedir. Ayette; Hep birlikte Allah'ın ipine (İslam'a/Kur'an'a) sımsıkı sarılın (hayatınızı ona göre düzenleyin) ve (İslam'la çelişen davranışlarınızla gruplara ayrılarak) birbirinizden kopmayın! Allah'ın üzerinizdeki (İslâm) nimetini düşünün ki, cahiliyet devrinde birbirinize düşmanlar iken O, sizin kalpleriniz arasında ülfet (yakınlık) meydana getirdi de O'nun nimeti sayesinde din kardeşleri oldunuz. Hem siz ateşten bir çukurun tam kenarında bulunuyordunuz da oraya düşmekten sizi (Kur'an ile) O kurtardı. İşte Allah size âyetlerini böylece açıklıyor ki, doğru yola eresiniz. Âl-i İmrân-103

Ayet gayet açıktır.

Evet,  BOYKOT şuuruna sahip olanlar, Allah’ın vahyini şuurlu bir şekilde yaşayanlar gevşemeden zalimlerle, müfsitlere, münafıklara karşı durmak ve her türlü ilişkilerini kesmekle mükelleftir.

Ayette; “(Ey inananlar zalimlere, yeryüzünde fesat çıkaranlara karşı) gevşemeyin, (yaptıklarından dolayı da) üzülmeyin! Eğer (gerçekten) mü'minseniz mutlaka onlara galip geleceksiniz (ve inandığınız sürece de galip gelmeye/üstün olmaya devam edeceksiniz). Âl-i İmrân-139”

Hâsılı kelâm şimdi gevşememe ve direnme zamanıdır.

Zalimleri boykotla, her türlü münasebeti kesmekle ademiyete ve yokluğa terk etme zamanıdır. Çünkü

 BOYKOT hayattır.

Boykot izzettir.

Boykot şereftir.

Boykot namustur.

Boykot kurtuluş yoludur.

Boykot direniştir.

Boykot sabırdır.

Boykot topyekûn Allah’ın ipine sarılmadır.

Boykot zalimlerin ateşini söndürmedir, ondan korunmadır.

Selam ve Sabırla… 19.12.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?