26 Aralık 2023 Salı

Gazze ve Dünyanın Her Yerinde Küresel Soykırımcılar Sahada

 Gazze ve Dünyanın Her Yerinde Küresel Soykırımcılar Sahada

Veysi ERKEN Dr.

 Gazze’de soykırım ve işgalini sürdüren vahşiler “Evrensel Kraliyet”i kurmaya çalışanlardır. Bunun için “Evrensel Terör” uygulamaktadırlar. Terörleri her sahadadır.

“Günümüzün dünyasında “evrensel terör” vardır. Bu terörün müsebbipleri Tapınak Şövalyeliğini devam ettiren ve bin yedi yüzlü yıllardan beri “yenidünya düzeni” peşinde koşan “Evrensel Kraliyetçiler”  soykırımcı vahşilerdir.

“Mabet ve Loca” isimli eseri okuyanların hemen fark edebilecekleri bir durumdur evrensel terör.

Evrensel terörün arka planında “evrensel kraliyet” anlayışı yatar. Evrensel kraliyet peşinde olan bir avuç tapınakçı bütün dünya ülkelerinde maşaları vasıtasıyla insanlara kan kusturmaktalar.

Evrensel kraliyetin peşinde olanlar için her yol ve her eylem mubahtır. Amaçlarını gerçekleştirmek için her düzeni ve düzenbazlığı oluşturmaktan geri durmazlar. Son marifetleri “Küresel Komutanlık” hayaliyle ilgilidir. (Yeni Şafak 25.10.2001) Felsefeleri Makyavelist görüşe paraleldir. Kim bilir belki Makyavel de onlardan birisi ve atalarıdır.

Kendilerinin icra ettikleri meşhur on bir Eylül eyleminden beş yıl önce Kisenger’in söylediği şu söz unutulmamalıdır. İki bin on yılına kadar Afganistan ve Pakistan diye devlet olmayacak (Allah’ın lütfü keremiyle başaramadılar) diyordu.

Evrensel kraliyet peşinde olan tapınakçılar her ülkede kendi çıkarlarını ve politikalarını koruyacak ve devam ettirecek piyonlar kullanırlar. Nasibini almayan ülke yok gibidir. Genel anlamda ülkelerde istihdam edilen piyonlar o ülkenin kültürüne ve insanına yabancı olanlardan seçilir ve ona göre yetiştirilir.

Tapınakçıların kurdurdukları kolejlerden ve liselerden mezun olanlar arasından özenle seçilen piyonlar zamanı gelince yönetimde söz sahibi haline getirilmeye çalışılır. Bunun farkına varamayan halk piyonları kendinden sayar ve onları yönetimde söz sahibi yapar.

Yarım asra yakın bir zamandan beri Kisenger’in himayesine mazhar olmuş ve Bilderberg toplantılarına katılmış kişilerin bilinmesi Evrensel Kraliyet peşinde olanların piyonlarını anlama ve deşifre etmek babında önemlidir.

Uluslar arası terörü ve teröristleri anlamak için terörle Evrensel Kraliyet arasındaki bağın bilinmesine bağlıdır. Bu bağı kuramayanlar mevzii olarak gerçekleşen hadiseleri doğru okumakta ve yorumlamakta zorlandıkları görülür.

 Günümüzün dünyasında Evrensel Kraliyet anlayışında olanların sahip oldukları dev finans merkezleri ve bankaları vasıtasıyla her türlü terör eylemini gerçekleştirdikleri ve destekledikleri bir vakıadır. Para onlarda, silah onlarda, güç onlarda. Üstelik her ülkede piyon hazırdır.

Ülkeler Piyonlar tarafından merkez tapınağın emelleri ve hedefleri doğrultusunda yönlendirilir.

Medya ve sosyal medya olarak bilinen iletişim vasıtaları yönlendirilmede en etkin silahtır.

Beyinler onunla iğfal edilir.

Zihinler onlarla alt-üst edilir.

Ülkelerin içine düştüğü girdabı ve yaşadığı kaosu çözmek tapınağın ve piyonların tanınması ve etkisizleştirilmesiyle mümkündür. Hadiseye kendi ülkemiz açısından baktığımızda insanımıza büyük görevlerin düştüğünü görmekteyiz.

İnsanımız büyük tapınağın emir kulları durumundaki piyonları hayatından çıkarmak mecburiyetindedir.

Peki, bu piyonlar bilmek mümkün mü?

Elbette mümkün.

Malum mabetin ve Bilderberg toplantılarının müdavimleri Oktay Sinanoğlu Beyin tabiriyle Tutiyi Garbiyyun( Vahşi Batının Papağanları) Evrensel Kraliyet peşinde olan tapınağın piyonlarıdır.  Yaşayışlarından, ağızlarından akan salyalardan, havlamalarından, içtiklerinden, zıkkımlandıklarında anlaşılır ve bilinirler.

Haydi, onları siyaseten hayatımızdan çıkarmaya, özümüze Gazze’de, Doğu Türkistan’da devam eden katliamları durdurmaya...

Selam ve Sabırla... 26.12.2023

Not: Bu yazı 15.02.2002 tarihinde yayınlanmış ve az bir değişiklikle tekrar paylaşılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?