8 Ekim 2023 Pazar

“Aksa Tufanı” ÇİRMEN Zaferini Hatırlattı

 “Aksa Tufanı” ÇİRMEN Zaferini Hatırlattı

Veysi ERKEN Dr.

 Bir Cuma günü fitnecilere, fesatçılara karşı Allah Allah nidalarıyla  “Aksa Tufanı” harekâtı ile uyandık.

Fitnecilere karşı büyük bir zaferle sonuçlanacak inşallah. Allah; “Fitne ortadan kalkıncaya ve dinin tamamı Allah için oluncaya kadar onlarla savaşın. Vazgeçerlerse kuşkusuz Allah yaptıklarını görmektedir. Enfal-39

Fitne ortadan kalkıncaya ve din yalnız Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın; fakat vazgeçerlerse, artık zalimlerden başkasına saldırmak yoktur. Bakara-193

Evet.

Fitne ortadan kalkıncaya ve din Allah’ın oluncaya kadar “Aksa Tufanı” devam edecek inşallah.

Tabii ki, bu tufan yeryüzünün her tarafındaki fitnenin söndürülmesi için bir başlangıçtır inşallah.

Rabbualemin rızasına uygun yapılan her eylemi ve fiili zaferler sonuçlandırır. Tabii ki imtihan dünyasında sıkıntılar, yenilgiler, eziyetler de olacak. Ama Allah’ın yardımı ve zafer her zaman yakın olmuştur. Buna inanıyoruz, yeter ki, niyetimiz ve amelimiz halis olsun.

Ayetlerde; “Ey iman edenler! Sizi, elem verici azaptan kurtaracak bir ticareti size göstereyim mi? Allah’a ve resulüne iman edersiniz, Allah yolunda mallarınızla ve canlarınızla cihad edersiniz. Bilirseniz bu sizin için daha hayırlıdır. O sizin günahlarınızı bağışlar, sizi altından ırmaklar akan cennetlere, adn cennetleri içindeki güzel köşklere koyar. İşte büyük kurtuluş budur. Hoşunuza gidecek bir şey daha var: Allah’ın yardımı ve yakın bir fetih! Haydi, müminleri müjdele. Saff 10-13 zafer ve fethin yakın olduğu müjdelenir.

Tarihte bunun örnekleri vardır.

Yeter ki inanalım ve sabredelim. Zafer inananlarındır. Mutlak galip Allah’tır. ÇİRMEN zaferini bilenleriniz vardır diye düşünüyorum. “Aksa Tufanı” bana ÇİRMEN zaferini hatırlattı.

Evet, ÇİRMEN zaferi.

Bir tarafta 70 bin Sırp bir tarafta 800 Osmanlı. Rabbim zaferi nasip edince 800 kişi 70 bin kişiye galip gelir ve gelmiştir. Düşmanın sayıca kaç kat olduğunu düşünün.

Arkalarında bir de Haçlı dünyası olduğu halde zafer nasip olmuştur.

Çünkü Osmanlının niyeti halis ve temizdi. Din Allah’ın oluncaya kadar cehd etmelerinin gereğine iman etmişlerdi ve bu imanın ve niyetin karşılığı zafer olmuştu ÇİRMEN’ DE.

Çirmen zaferini videodan dinleyin.https://www.youtube.com/watch?v=CC0S4K3sRyE

Tarih tekerrür eder mi?

“Aksa Tufanı” ile tekerrür edecek ve zaferler devam edecek inşallah.

Zaferler sadece Filistin’de değil, bütün mazlum coğrafyalarda gerçekleşecek biiznillah.

Yeter ki, niyetimizi ve amelimizi Allah’ın rızasına uygun kılalım.

Ayette az kişinin çok kişiye galebe çalacağı ve zafere ereceğini Allah bildiriyor. “Ey peygamber! Müminleri savaşa teşvik et! Eğer sizden sabırlı yirmi kişi bulunursa inkâr edenlerden iki yüz kişiyi yener, sizden yüz kişi olursa bin kişiyi yener; çünkü onlar yaptıklarının bilincinde olmayan bir topluluktur.  Enfal-65

Evet.

Fitneciler ne yaptıklarının bilincinde değil, esfel varlıklardır, Müminler şuurlu olurlarsa zalimlere, fitnecilere, müşriklere, müfsidlere sayı bakımından az olsalar bile galebe çalar, zafere kavuşur biiznillah.

“Aksa Tufanı” bütün fitnecilerin bentlerini ve setlerini yıkmanın başlangıcı olsun inşallah.

Selam ve Sabırla… 08.10.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?