2 Ekim 2023 Pazartesi

Türk ve Müslüman dünyasının en güçlü kalesi Türkiye'dir

 Türk ve Müslüman dünyasının en güçlü kalesi Türkiye'dir*

Veysi ERKEN Dr.

İslam düşmanları ve içimizdeki Müslüman görünümlü uşaklar farkında. Türkiye güçlendikçe Türk-İslam dünyası ve mazlumlar coğrafyası güçleniyor, ayağa kalkıyor, sömürgeci haydutlara meydan okumaya başlıyor.

Türkistan’da, Afrika’da, Filistin’de meydan okumalar çoğaldı. Türkiye onlar için ilham kaynağı.

Türkiye’deki Müslüman görünümlü Gayrı Müslim taife bu durum karşısında saçını başını yoluyor, ağıtlar yakıyor.

Bu gerçeği merhume Ganire Paşayeva da yıllar önce dile getirmişti. Olay ve olguların farkındaydı.

“Türkiye üzerinde oynanan oyunun görülmesi gerektiğine dikkat çeken Paşayeva, sözlerini şöyle sürdürdü:"Türk ve Müslüman dünyasının en güçlü kalesi Türkiye'dir. Bu çökerse ya da zayıflarsa Türk dünyası zayıflar, Müslüman dünyası hepten gider. O yüzden gençlere söylüyorum. Ön tarafta gözükenler terör örgütleridir. Siz bir de işin arka kısmına bakın. Bu terör örgütlerine para verenleri, silah verenleri, politik destek verenleri, çadır kurmasına göz yumanları da görmemiz gerekir."* https://www.aa.com.tr/tr/dunya/azerbaycan-milletvekili-pasayeva-turk-ve-musluman-dunyasinin-en-guclu-kalesi-turkiyedir/548796” diye haykırıyordu her yerde.

Evet.

Medya ve sosyal medya insanları esir etmiştir. Adeta dünya bir avuç insanın şekillendirmesiyle dönüyor. Türkistan’da, Azerbaycan’da, Irak’ta, rakan’da, Suriye’de, Afrika’da cereyan eden işgaller, katliamlar, tecavüzler gizleniyor, hayatlar yok ediliyor.

Ekranların arkasındaki güçleri deşifre etmedikçe zihinlerin iğfali bitmez. Hakikatler görülmez.

Bugün İslam coğrafyası kan revan içindedir. Bölünmüşlük ve parçalanmışlık had safhadadır.

Özellikle medyadaki şeytanlar efendilerinin emirleri doğrultusunda bu parçalanmışlığı gizleme ve arttırmanın hesabındalar.

Ülkemizde medyada kalem oynatan veya yorum yapanların tamamına yakını bu ihanetin içindedir. Karabağ’da, Kosova’da olup bitenler onun için görmezlikten geliniyor.

Benim gözümde İslami kimlik ile piyasaya sürülen Gayrı Müslimler, münafıklar daha şerirdir. Zira diğerlerinin kahpelikleri ortadadır ve bilinmektedir. Bunlar Müslüman kimlikle kötülükleri çoğaltmaktalar,

            İslami kimlikli Gayrı Müslim ve münafık şeytanlar yazı ve yorumlarıyla Siyonist haçlı çetesine katkı sağlamaktadır.

İslam coğrafyasını kana bulayan Siyonist haçlı çetesine bu coğrafyada, Azerbaycan’da, Kosova’da, Suriye’de ne işiniz var denileceğine çetenin haydutluklarını ve işgallerini masum gösterme çabasındalar.

İslam coğrafyasını yönetenler ve medyada yazı yazıp yorum yapanlar Siyonist haçlı zihniyetine bu coğrafyada, Azerbaycan’da, Kosova’da, Afrika’da yeriniz yok diyebildikleri zaman “felah” başlar.

Türkiye “hayır”, “burada işiniz yok” demeye başladığı için haydutlar çetesi bu kadar kudurmuştur.

Türkiye “hayır demeye başlamıştır. Bu ses dünyada ve özellikle İslam ve mazlum coğrafyasında yankı bulmuş ve bulacaktır inşallah.

Bütün dünya mazlumlarına sesleniyorum.

Geliniz hep birlikte bu Siyonist çeteye dur diyelim. Azerbaycan’da yükselen ses Afrika’da yankı bulsun. Birlikten kuvvet doğduğunu unutmayalım.

“Hadiselere günlük bakmamak gerekir. Günlük bakılırsa olay ve olgular doğru anlaşılmaz.

Türkiye’ye karşı kahpelikler, hainlikler, şerefsizlikler ve saldırılar artmıştır. Saldıranları bu ifadelerle nitelemek kolaycılıktır.

Elbette ki, bu saldırılar kahpecedir, haincedir, kalleşçedir ve şerefsizcedir. Önemli olan bu şerefsizliklerin sebeplerini ve müsebbiplerini bilmek ve bunları yaptıranların ellerini kırmak ve beyinlerini dağıtmaktır.

Aksi takdirde bu hainliklerin önü alınamaz.

Alınamaz diyorum çünkü bu hainlikleri yaptıran güçler maşa ve piyon kullanmaktadır.

Bu hainliklerin tek sebebi vardır “Hayır Diyebilen Türkiye*”in önünü kesmektir. Bilinmelidir ki, Tapınakçıların ve Siyonistlerin tek hedefi ve gayesi vardır.

Bunların asıl hedef ve gayeleri “Türkiye”ye diz çöktürmektir. “Hayır Diyebilen Türkiye”yi engellemektir.

Osmanlı öncesinden de bu böyledir.

Osmanlı zamanında da bu böyle olmuştur.

Bugün de niyet aynıdır. Tapınakçılar bunun için şiddeti, işgali, soykırımı arttırmıştır.

Merhume Paşayeva bu gerçeği dile getirmiştir.

Müslüman olan ve İslam ve mazlum coğrafyaların güçlenmesinden yana olanlar bunun için Türkiye’nin gülü olmasını arzu ediyor.

Paşayeva’nın tespitiyle "Türk ve Müslüman dünyasının en güçlü kalesi Türkiye'dir. Bu çökerse ya da zayıflarsa Türk dünyası zayıflar, Müslüman dünyası hepten gider. O yüzden gençlere söylüyorum. Ön tarafta gözükenler terör örgütleridir. Siz bir de işin arka kısmına bakın. Bu terör örgütlerine para verenleri, silah verenleri, politik destek verenleri, çadır kurmasına göz yumanları da görmemiz gerekir” yazıyı noktalayalım.

Selam ve Sabırla… 02.10. 2023

           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?