24 Ekim 2023 Salı

Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır.

 Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır.

Veysi ERKEN Dr.

Evet. 

Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi; "Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır." Sadece Gazze değil, Suriye, Yemen, Libya, Afrika ve adaleti temin eden Osmanlı ve Selçuklu ecdadımızın bütün yerleri toprağımızdır. Bilhassa Filistin bölgesi Siyonist Haçlının hile ve desiselerle çaldığı toprağımızdır.

Sayın Devlet Bahçeli haklı ve yerinde bir teklifte bulunmuştur. Vahşet ve katliam hemen durdurulmalı ve ecdadımızın misyonunun gereği yapılmalıdır.

Vahşeti durdurmayan her yer hedef alınmalıdır.

Esasında Filistin’e sahip çıkmak, korumak ve kollamak Türkiye’yi kollamak ve korumaktır.

Asla unutulmamalıdır ki asıl hedef Türkiye’dir.

Siyonist haçlı zihniyeti ve uşakları biliyorlar ki, İslam ve mazlum coğrafyaların öncülüğünü sadece Türkiye yapabilmektedir. Onun içindir ki, asıl hedefleri yıkmak istedikleri Türkiye’dir.

İçteki uşakları onun için kahpeliklerini arttırmışlardır.

Bunun için Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Gazze hemen himaye altına alınmalı ve vahşet durdurulmalıdır.

Bahçeli; “Görüldüğü kadarıyla İsrail-Filistin arasındaki çatışmaların kesilmesi bir yana, tırmanması ve yaygınlaşması hususunda alçak bir tertip ve tezgâh kesintisiz ilerlemekte, kategorik olarak işlerliğini muhafaza etmektedir. Elbette bu kanlı ve kahredici süreç böyle gitmemelidir. Dünya kuzuların sessizliğine gömülmüşken, Gazzeli yavru kuzuların ölümüne insanım diyen hiç kimse, hele hele Türk milleti sessiz kalamaz, kalmamalıdır, kalmayacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır.

Türkiye Cumhuriyeti, Gazze’yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi yapmaya hazırdır, buna da and olsun, hamd olsun muktedirdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın aktif ve çok boyutlu diplomatik mücadelesinde de Türk milleti ve tüm inananlar yanındadır.” https://www.indyturk.com/node/668791/siyaset/devlet-bah%C3%A7eli-24-saat-i%C3%A7inde-ate%C5%9Fkes-sa%C4%9Flanamazsa-t%C3%BCrkiye-s%C3%BCratle-devreye diyerek yol ve yöntem göstermiştir.

Toprağımızın Siyonist haçlı zihniyetinden kurtarılması için Bahçelinin çağrısı yerindedir ve gereği yapılmalıdır.

Benzer bir çağrıyı Nihal Atsız 53 yıl önce yapmıştı. O zamanlarda çağrının gereği yapılsaydı bugünkü felaketler yaşanmayabilirdi. İşte o çağrı; “Yeni bir Arap-İsrail savaşının bütün bölgeye bulaşması ihtimalinden de siyaset ve strateji uzmanları söz etmektedir. Demek ki durum Türkiye bakımından da kritik olmaya doğru gitmektedir. Şu halde Türkler’le Araplar’ın çıkarları bir noktadan sonra birleşmektedir. O halde bunu önlemenin tek çaresi, artık pek işe yaramadığı belli olan askerî ittifaklar değil, bölgedeki Arap devletlerinin Türkiye ile konfederasyon halinde birleşmesidir. Türkiye’nin başkanlığında, 20-25 yıl için kurulacak konfederasyona Suriye, Lübnan, Ürdün ve Mısır girecektir.

Bu konfederasyon Arap devletlerinin bağımsızlığını kaldırmayacak. Hatta onların bazı ülkeler de kendi özel elçilerini yollamasına engel olmayacaktır. Fakat 20-25 yıllık konfederasyon süresince Ordu ve Hariciye tek elden idare olunacak ve şüphesiz ordular Türk Genelkurmayının yönetiminde bulunacaktır. Böyle bir konfederasyon Suriye’nin hükümet darbesi ve İsrail’in Arap ülkelerine saldırması tehlikesini önleyecek, Ortadoğu uzun süre barışı sağlayarak Üçüncü Cihan Savaşının bu bölgeden çıkmasına engel olacak ve 20-25 yıl sonra, Arap ülkeleri kendi başlarına İsrail’e karşı koyacak duruma geçince yürürlükten kalkacaktır. 17.Mayıs 1970 Ötüken”  https://huseyinnihalatsiz.com/makale/arablari-kurtarmak-icin-teklif/

Hâsılı kelâm.

Sayın Devlet Bahçelinin teklifi behemehâl devreye sokulmalı komşu ülkeler sınırlarını açmalı, gerçekten İslam’ı yaşayanlar Siyonist haçlı zihniyetini boykot ederek Filistin bölgesini himayelerine alarak vahşeti durdurmalıdır.

Selam ve Sabırla… 24.10.2023

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?