18 Ekim 2023 Çarşamba

Onların arasından ölen hiç kimsenin namazını kılma, mezarı başında da durma*

 Onların arasından ölen hiç kimsenin namazını kılma, mezarı başında da durma*

Veysi ERKEN Dr.

Gazze yanarken, yıkım ve soykırım devam ederken Gazze bizim ilgi alanımız diyenlerin tamamı Moizin torunları olduğunu dünyaya ilan etmeli ve bırakın onların cenaze namazlarını kılmayı aynı ortamlarda da bulunulmaması gerekir, hatta farzdır denilebilir.

Merhum Abdurrahim Karakoç ağabeyimiz bu zındık esfelleri

“İlim adamıyım der, araştır mason çıkar.

Dört makale yazmışsa dördü de fason çıkar.

Hele bir araştır bak aslını-astarını

Büyük dedesi Yorgi, babası Mişon çıkar.”

Ve.

Mıgırdıç’ı sever de Osman’ı sevmez zındık

İti-domuzu sever, insanı sevmez zındık

İster ki diz üstüne çökertilsin Türkiye

Ekmeğini yer amma vatanı sevmez zındık” biçiminde tarif eder.

Evet.

Maalesef içimizde Moiz’in, mişon’un veletleri veya veletleşenleri çoğalmış, zıvanadan çıkmış, asıllarına dönmüş ve iki ayaklı bayağı şeytanlar olduklarını ayan beyan eylemiş.

Bunların ne cenaze namazları kılınır, ne taziyelerinde bulunulur. Bu Allah’ın emridir. “Allah’ın Resulünün çağrısına uymayarak seferden geri kalanlar yerlerinden ayrılmamış olmaktan dolayı sevinç duydular; canlarıyla mallarıyla Allah yolunda savaşmak istemediler, üstelik “Bu sıcakta sefere çıkmayın” dediler. De ki: “Cehennem ateşi çok daha sıcaktır” anlayabilselerdi!

Yapıp ettikleri karşısında artık az gülsünler, çok ağlasınlar!

Şayet Allah seni onlardan bir toplulukla tekrar karşılaştırır da başka bir sefere çıkmak için senden izin isterlerse, de ki: “Bundan böyle benimle asla sefere çıkmayacak ve benim maiyetimde düşmana karşı asla savaşmayacaksınız. Mademki ilk defasında oturup kalmayı yeğlediniz, şimdi de geride kalanlarla birlikte oturmaya devam edin.”

Ve onların arasından ölen hiç kimsenin namazını kılma, mezarı başında da durma! Çünkü onlar Allah ve resulünü inkâr ettiler ve (fasık) yoldan sapmış olarak öldüler.*

Onların malları ve evlâtları seni imrendirmesin; çünkü Allah onlara dünyada bütün bunlarla eziyet vermeyi ve canlarının da inkârcı olarak çıkmasını murat ediyor. Tevbe 81-85”

Bu emre uyan hiçbir Müslüman Siyonist haçlının tarafında olan, uşak ve piyonluğunu yapan, Gazze, Türkistan, Arakan, Afrika kıyamlarının aleyhine konuşan, desteklemeyen hiçbir ademin cenaze namazını kılamaz, taziyesinde bulunamaz ve onları dost edinemez. Kazak Abdal bu iki ayaklı müfsit, münkir, münafık, kafir Müslüman görünümlü gayrı Müslimler için;

“Münkir münafıkın soyu
Yıktı harap etti köyü
Mezarına bir tas suyu
Dökenin de avradını

Derince kazın kuyusun
İnim inim inilesin
Kefen dikmeye iğnesin
Verenin de avradını

Dağdan tahta indirenin
Iskatına oturanın
Hizmetini bitirenin
İmamın da avradını

Müfsidin bir de gammazın
Malı vardır da yemezin
İkisin meyyit namazın
Kılanın da avradını” diyor.

Aynen katılıyorum.

Ve. Onlara ancak “essamu aleykum” denilir. Onlara ancak Ölüm sana/size, ölüm üzerine/üzerinize olsun anlamında 'essamu alayküm' denilir.

Selam ve Sabırla… 18.10.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?