25 Ekim 2023 Çarşamba

Gitmeyen Namert, Dönen alçak, Karşı Çıkan Haindir

 Gitmeyen Namert, Dönen alçak, Karşı Çıkan Haindir

Veysi ERKEN DR.

Sayın Devlet Bahçeli feryad ediyor. Gazze’de ve her yerde vahşet bitsin, katliam ve işgaller dursun, çocuklar büyüsün diye.

İçteki hain, alçak ve şerefsizler yılanlar gibi inlerinden vızıltılarını yükseltiyor. Karşı çıkıyor, efendilerine köle olduklarını ispat etmeye çalışıyorlar.

Evet.

Ülkücüler bir şeye karar verdiler mi yaparlar, her şeyin sonunu düşünmezler, ileri atılırlar.

Ülkücüler daim olarak şu haykıra geldiler ve gereğini yaptılar. İSLAM MİRAÇTIR ÜLKÜ SANCAKTIR MUKADDES YOLDAN DÖNEN ALÇAKTIR”

İslam ülkücüler için daim miraçtır. Daim ülkü denen sancaklarını yükseklerde taşımaya çalışırlar ve Alparslan gibi geriye bakmadan yola revan olurlar.

Bunun için Sayın Devlet Bahçeli inandığının, dediğinin gereğini yapar. Sadece Bahçeli değil her ülkücü inandığının gereğini yapar yeryüzündeki bütün alçaklara, şerefsizlere ve hainlere rağmen.

Gidiş mümkün olursa Sayın Bahçeli ile revan olmaya hazırım ve her ülkücü hazırdır.

Sayın Bahçelinin talebi geciktirilmeden dikkate alınmalı ve gereği yapılmalıdır.

Devlet Bahçeli, "Bazıları önden siz buyurun diye alaycı şekilde karalama kampanyasına girdiler. Milletim istesin, devletim istesin Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim. Bu vatanın çocuklarını ateşe atmak istiyormuşuz, ne işimiz varmış Gazze'de, çatışma bizim de meselemiz değilmiş. Bu ifade sahipleri kalpleri küle dönmüş bir avuç çapulcudur." dedi. İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:

Bugün Filistin yarın da Türkiye'nin kuşatılması amaçlanıyor

Bunun için insan olmak, insani değerleri savunmak kâfidir. Hastaneler bombalanıyor, okullar vuruluyor. Çocuklar kelime-i şehadet getirerek can veriyor.

Bugün Filistin yarın da Türkiye'nin kuşatılması amaçlanıyor. Biz tarafız, haklının, insan onurunun, kardeşlerimizin tarafıyız. 24 saat dolmuştur. Bizde geri adım yoktur.

Şafak sökmeden orada olmayı iyi biliriz

İslam ülkeleri atıl şekilde Gazze'nin bombalanmasını izlemektedir. Gazze'yi koruma kollama misyonu Türkiye'nin üzerindedir. Gazze'ye gitmek gerekirse de Mescid-İ Aksa'nın ihtişamı ile aranan her yerde şafak sökmeden olmasını da gayet iyi biliriz. Bebekler, kadınlar ölmesin. Zalimler kahrolsun. Huzur ve istiklal çatışma bölgesine hâkim olsun."

https://www.yenisafak.com/bahceli-gazzeye-mi-gidecek-son-dakika-haberleri-h-4569867

Evet, bu talebin gereği yapılmalı ve Gazze’de çocuklar büyümelidir. “Hanzala” gibi hep on yaşında kalmamalı ve ölmemeli.

Siyonist haçlı zihniyetinin uşaklarına, piyonlarına rağmen bu talep yerine getirilmelidir.

Maalesef içimizde epey uşak ve piyon vardır. Bu alçakların kimi “hamas terörü”, kimi “hamas militanları” kimi oralar bizi ilgilendirmez der.

Ortak özellikleri gayrı Müslim, alçak ve uşak olmalarıdır.

Oralar bizi ilgilendirir çünkü oralar hile ve desiselerle çalınmış topraklarımızdır. O çocuklar ve insanlar bizi ilgilendirir çünkü insan, mazlum, mağdur ve zalim hayvanların tasallutunda.

Yazılacak çok şey var da gereği yok.

Hâsılı kelam Sayın Devlet Bahçelinin talebi hemen karşılanmalı, adına İslam ülkesi ve Müslüman denilen her kişiye çağrıda bulunmalı, Filistin’le sınırlar açılmalı ve Gazze ile birlikte ilk kıblemiz Kudüs esaretten ve işgalden kurtarılmalıdır.

Bizler sefere hazırız biiznillah.

Sefer bizden zafer Allah’tandır.

Selam ve Sabırla… 25.10.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?