29 Ekim 2023 Pazar

Küresel Terör Gazze’de ve Başka Yerlerde Vahşetini Sürdürüyor

 Küresel Terör Gazze’de ve Başka Yerlerde Vahşetini Sürdürüyor

Veysi ERKEN Dr.

Siyonist haçlı zihniyeti bütün dünyada haydutluklarına, hırsızlıklarına ve vahşetine devam ettiriyor.

Küresel haydutlar doğrudan veya dolaylı örgütlerler ile sömürülerine, katliamlarına ve vahşetlerine devam ediyorlar.

Bir(leş)miş milletler, NATO, İMF, Dünya Bankası, DSÖ ve diğer örgütler ilk akla gelenlerdir.

Sömürü ve vahşetin devamı için bir de silahlı terör örgütleri vardır.  Gazze’de, Türkistan’da, Arakan’da, Afrika’da silahlı terör örgütleri efendilerinin emriyle vahşetlerini sürdürüyorlar.

Maalesef günümüzün en kanlı vahşeti, soykırımı, sömürüsü Gazze'de işlenmekte ve Küresel haydutlar sessiz kalmakta, katliamın ve vahşetin durdurulmasını engellemekte ve devamını sağlamaktadır.

Türkiye bu vahşetin, işgalin, sömürünün durdurulması için canhıraş çaba sarf etmekte. Bilinen bir gerçektir.

Küresel haydutların asıl hedefleri Türkiye’dir. Türkiye’yi yıkma istekleri ve hedefleri yeni değildir. İlk haçlı seferinden beri devam eden bir durumdur.

Türkiye içteki ihanet şebekelerine ve Siyonist haçlı uşaklarına rağmen bu durumu biliyor ve tedbir almaya çalışıyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması bunun açığa vurumudur.

“- İsrailli yöneticilerin en üst seviyede dile getirdiği kavramların altını kazıyın, hepsinin içinden ülkemiz topraklarını da kapsayan ihanet haritası çıkar.

- 1947'de Gazze, Filistin neydi, bugün ne? İsrail sen buralara nasıl geldin? Nasıl girdin? Sen bir işgalcisin, sen bir örgütsün.

- Dün Ukrayna-Rusya savaşında katledilen siviller için timsah gözyaşları dökenler, bugün binlerce masum çocuğun ölümünü sessizce seyrediyor.

- Herkes biliyor ki İsrail bölgede sadece, günü geldiğinde feda edilecek bir piyondur.

- Ey Batı size sesleniyorum. Yeniden bir hilal-haçlı mücadelesi mi estirmek istiyorsunuz? Eğer böyle bir gayretin içerisindeyseniz biliniz ki bu millet ölmedi.

- Batı dünyası Gazze'deki çocuk, kadın, masum katliamını meşrulaştırmak için siyasetçisinden medyasına seferber oldu, İsrail açıkça savaş suçu işliyor.

- Gazze'deki katliamın en büyük sorumlusu işte bu Batı'dır. Gazze'de yaşanan katliam topyekûn Batı'nın eseridir.

- Bunlar öldürmeyi iyi bilenler. Yahudileri gaz odalarında topluca yok ediyor, atom bombasıyla içindeki insanlarla şehirleri haritadan siliyorlardı.

- İsrail biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz, bunun hazırlığı içerisindeyiz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız.

- Bölgede oynanan oyunun asıl sahipleri İsrail yönetiminin şımarıklıklarına kol kanat gerenlerdir. Çünkü İsrail onlara rağmen adım atamaz.

- Ne kadar çocuk, kadın, yaşlı ölmesi lazım ki siz ateşkesi ilan edin. Batı'nın günah defteri bir kez daha oyunu fersah fersah aşmıştır.

- Ey dünya! Bütün bu gerçekleri görüyorsunuz, BM Genel Sekreteri haykırıyor, ama duymuyorsunuz, sağır oldunuz, kör oldunuz.

- Gazze'de savunma değil açık, alçak bir katliam yürütülmektedir. Gazze halkını açlıkla, susuzlukla sağlık hizmetlerini çökerterek topluca yok etme peşindeler.

- İnşallah zalimlerin Filistin halkının hayatından defolup gidecekleri günleri de göreceğiz. Zalimin zulmünün sonsuza kadar sürdüğü baki değildir.

https://www.ekonomim.com/gundem/erdogan-israili-savas-suclusu-ilan-edecegiz-haberi-713408

Evet.

Siyonist haçlı zihniyetinin küresel haydutları bir kere daha açık açık faş edilmiştir.

 Bu vahşet ülkemizi de sarmadan acil bir şekilde durdurulmalı, Gazze’ye müdahale edilmeli ve başta İsrail olmak üzere haydutların piyonları olan bütün örgütler dağıtılmalıdır.

Allah’ın izni, keremi ve lutfüyle Türkiye bunu gerçekleştirecek kudrettedir. Müslüman ve mazlum coğrafyaların insanı Türkiye’nin yanında duracaktır ve zulüm çarkı durdurulacaktır inşallah.

Allah’ın ayetlerdeki vaadini unutmayalım

“Hoşunuza gidecek bir şey daha var: Allah’ın yardımı ve yakın bir fetih! Haydi, müminleri müjdele. Saff-13”,

“Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer (gerçekten) iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz. Âl-i İmrân-139”

Ey iman edenler! Allah'ın üzerinizdeki nimetini anın: Hani (Hendek savaşında sizi yok etmek için kâfirlere ait) ordular size gelmişti de, biz onların üzerine bir rüzgâr ve görmediğiniz (meleklerden ibaret) ordular salıvermiştik. Allah ne yapmakta olduğunuzu görüyordu. Ahzab-9

Selam ve Sabırla… 29.10.2023

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?