6 Kasım 2023 Pazartesi

Bir (LEŞ) miş (M) illetler

 Bir (LEŞ) miş (M) illetler

Veysi ERKEN Dr.

 

Siyonist haçlı zihniyeti bütün dünyada haydutluklarına, hırsızlıklarına ve vahşetine devam etmek ve devam ettirebilmek için muhtelif örgütler kurdurmuş ve kurdurmaya devam ediyor.

Haydutların en geniş örgütlenmesi “Birleşmiş Milletler” denilen örgüttür.

Esasında Birleşmiş Milletler “Birmiş İlletler” diye okunmalıdır. Zira ortada bir LEŞ var ve bu LEŞ’i, kadavrayı BEŞ’li bir çete idare ediyor.

Doğrusu bu kadavra üzerinde ameliyatları üç beş kişi gerçekleştiriyor. ABD, İsrail, İngiltere ve yardımcıları olan AB operasyonları yapıyor.

Bir(LEŞ)miş (M)illetler vasıtasıyla vahşet ve sömürülerini devam ettirmek isteyen Küresel Haydutlar yardımcı örgütlerini, maşalarını piyasaya sürmekten geri durmuyor.

Bir(leş)miş (M)illetler vasıtasıyla oluşturulan maşa örgütler NATO, İMF, Dünya Bankası, DSÖ vs ilk akla gelenlerdir.

Ve.

Küresel haydutlar doğrudan veya dolaylı örgütlerler ile sömürülerine, katliamlarına ve vahşetlerine devam ediyorlar.

Bahsi geçen örgütlerin dışında mahalli olarak pek çok örgüt, gazeteci, sanayici, iş adamı, akademisyen vs. eleman kullanılır.

Maalesef günümüzün en kanlı vahşeti, soykırımı, sömürüsü Gazze'de, Türkistan’da ve Afrika’da işlenmektedir.

Ve Küresel haydutların örgütleri başta Bir (LEŞ) miş (M) illetler sessiz kalmakta, katliamın ve vahşetin durdurulmasını engellemekte ve devamını sağlamaktadır.

Türkiye bu vahşetin, işgalin, sömürünün durdurulması için canhıraş çaba sarf etmekte.

Artık idrak edilmiş vaziyettedir.

Küresel haydutların asıl hedefleri Türkiye’dir. Türkiye’yi yıkma istekleri ve hedefleri yeni değildir. İlk haçlı seferinden beri devam eden bir durumdur.

Türkiye içteki ihanet şebekelerine, etki ajanlarına ve Siyonist haçlı zihniyetinin uşaklarına rağmen bu durumu biliyor ve tedbir almaya çalışıyor.

Bilinen bir gerçektir.

Dünya beşten büyüktür.

Müttefik bildiklerimiz bu katliamın ve vahşetin ortaklarıdır haykırmaları bunun birer göstergesidir.

Türkiye bir uyanık olarak bütün uyuyanları uyandırmaya çalışıyor.

Maalesef Müslüman ülkeler LEŞ’leştirildikleri için sessiz kalmaktadır.

Temennimiz “Aksa Tufanı” gaflet, dalalet ve hatta hiyanet içinde olan ülkelerin uyanmasına ve Siyonist haçlı zihniyetinin yıkılmasına vesile olur.

Dünya Küresel haydutların örgütü olan başta Bir (LEŞ) MİŞ (M) illetler olmak üzere bütün maşa örgütlerin tasallutundan kurtulur ve Türkiye’nin öncülüğünde Küresel vicdan ve merhamet örgütleri kurularak âleme İlây-ı Kelimetullah için nizâm verilir, adaletin var olacağı bir yapılanma gerçekleşir.

Gazze’de ve şiddete, vahşete, soykırıma maruz bırakılan bütün coğrafyalarda kurtuluşun ilk adımı Bir (LEŞ) miş (M) illetler’den kurtulma adımı olur inşallah.

Adil bir dünya için haydin.

Yeniden Bismillah.

Selam ve Sabırla… 06.11.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?