21 Kasım 2023 Salı

Gazze İçin Ne Yapılabilir Ne Yapılmalıdır

 Gazze İçin Ne Yapılabilir Ne Yapılmalıdır

Veysi ERKEN Dr.

“Zulüm kısmak istediği sesi nâra yapar. Ve bazı ölüler, yaşayanlardan daha yüksek sesle konuşur.” diyor merhum Malcolm X (Malik Şahbaz) ve devam ediyor  “İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı. Kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.”

Evet.

Zulüm Gazze’de sesi nâra yapıyor ve Kuklacı’ya doğru nişan alıyor.

Gazze’de ve başka yerlerde İsrail Terör Örgütü katliam, vahşet ve soykırım işliyor bir kukla olarak.

Kuklacılar ABD, AB ve İngiltere’deki Siyonist haçlı zihniyeti.

Maalesef Türkiye’de yaşayanların ekseriyetinin zihni işgal altındadır. Kuklacıları görmezler, anlamazlar hatta yaylarında dururlar, mallarını kullanırlar ve satın alırlar. Tabii ki, zihinleri işgal altında dediğim ağırlıklı olarak toplumu yönlendiren kesimdir. Kimisi gazeteci, bir kısmı akademisyen veya politikacı kimlikli, bir kısmı sanatçı, zanaatçı, sanayici ve tüccar kılıklıdır.

En hafif tabiri ile zihinleri işgal altında olduğundan hep Siyonist haçlı zihniyetine hizmet ediyorlar.

Bilinmelidir ki, Siyonist haçlı zihniyetinin temel hedefi, bütün İslam ve mazlum coğrafyalarda “topraksız insan, insansız toprak” emelini gerçekleştirmektir.

Bu temel hedef yeni değildir.

Müslümanların haçlı sürüleriyle mülaki oldukları ilk günden beri vardır. Bütün katliamların, yıkımların, vahşetlerin temelinde bu felsefe yatar.

İber yarımadasındaki katliam (Endülüs Devleti), Amerika’daki ( onların ifadesiyle yerli ve Kızılderili katliamı) Ruanda’da, Bosna’da, Kosova’da, Arakan’da, Çeçenistan’da, Türkistan’da, Libya’da, Suriye’de vs. bütün coğrafyalardaki katliamın temelinde bu anlayış vardır.

Her şeye rağmen Gazze için açilen bir şeyler yapılmalıdır.

Zira Gazze’yi yakmaya çalışanların asıl hedefi Türkiye’yi yakmak, yıkmak ve soykırıma tabi tutmaktır.

Ne yapılabilir.

Türkiye Gazze’deki vahşeti durdurmak için öncelikle civar ülkelerin sınırlarını dostlarıyla birlikte açtırmalıdır. Bu becerilirse gönüllü seferberliği ile Filistin topraklarına acil bir şekilde insanların gitmesi sağlanmalıdır.

Bu çaba yeryüzündeki bütün insanlara yönelik olmalıdır ki, netice alınabilsin ve Kuklacıların soykırımı durdurulabilsin.

Gazze’deki ve dünyanın başka yerlerindeki vahşetlerin bitirilmesi için gayret sarfedenler vardır. Sadece Müslümanlar değil, başka dinlere mensup olanlarda vardır.

“Mavi Marmara” konyonu bunun bir delilidir. O konvoya sahip çıkılsaydı belki bugünkü vahşet ve soykırım olmazdı.

Evet.

Konu dünü tartışmak değil, yapılabilirliliği gündeme taşımaktır.

Ayette; ““Şartlar ne olursa olsun, hafif ve ağır silahlarınızı, teçhizatınızı alarak, sahip olduğunuz araçlarla ve yaya olarak evlerinizden fırlayarak seferber olun, savaşa çıkın. Mallarınızı, servetlerinizi, canlarınızı ortaya koyarak Allah yolunda, İslâm uğrunda cihad edin. Eğer siz, hayrın ne olduğunu bilen kişilerseniz, işte bu sizin için daha hayırlıdır.”

“Hıfâf ve Sikal” kelimelerinden genç-ihtiyar, fakir-zengin, yerli-yabancı, enerjik ve tembel herkes anlaşılır. Tevbe 41 Ahmet Tekin Meali https://www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php?sure=9&ayet=41

Hâsılı kelam Kuklacılara karşı her türlü imkan ve boykotla cehd etmek “İnsan”ım diyen herkes için şarttır, görevdir,vazifedir ve Müslüman için farzdır.

Selam ve Sabırla… 21.11.2023

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?