3 Kasım 2023 Cuma

Siyonistlerin İçimizdeki Etki Ajanları

 Siyonistlerin İçimizdeki Etki Ajanları

Veysi ERKEN Dr.

Gazze asrın zulmü, yıkımı ve soykırımı pençesinde.

Türkistan’daki, Arakandaki soykırım gibi Gazze’deki vahşet ve soykırım bütün Müslümanları derinden yaralamakta ve gerçekten katıksız iman sahipleri Mazlumlara sahip çıkma ve yardım etme çabasında.

Tabii ki içimizde “etki ajan”ları bunu kırma gayreti ve çabası içinde.

Etki ajanları ve fitneciler boş durur mu?

Elbette durmayacaklardır. Zira tasmaları Siyonist haçlı zihniyetinin elindedir.

Özellikle içimize yerleştirilmiş kimi parti başkanı, kimi gazeteci, yazar vs. kılıklı ajanlar Mazlumlar ve soykırıma uğrayanlarla dayanışmayı ve yardımlaşmayı engellemek için, Hamas militanları ve Terörü diyecek kadar alçak olduklarını göstermişler ve göstermeye devam etmektedirler.

Bilhassa parti başkanı kılıklı Sabatayist ve göç etmiş Siyonist inançlılar tamamen devreye sokulmuş durumdalar.

Hepsi fondaş ve beslemedir.

Olmayan olay ve olguları olmuş gibi göstererek İsrail terörünü masum göstermeye, fitne ve fücur oluşturmaya devam ediyorlar.

Gördüklerini çarpıtmaktan geri durmazlar. Olan ve olabilecek bütün iyilikleri ve güzellikleri kötülemekten geri durmazlar.

Ülkemiz, Gazze, Türkistan ne kadar harap olursa o kadar sevinirler.

Kışkırtıcılık vazifesini ifa eden bu iki ayaklı şeytanlar, her alçaklığı kolaylıkla yapar, halkı galeyana getirmeye çalışır.

Canlı yayınları izlemek ve yazılanları okumak yeterlidir.

Parti başkanı ve gazeteci kılıklı “etki ajanları” ülkemiz için bir güvenlik sorunudur.

Bunların kitlelerden tecrit edilmesi gerekir.

Gün uyanık olma günüdür.

Gün etki ajanlarını teşhis ve tecrit günüdür.

Etki ajanlarını teşhis ve tecrit her müminin yapması gereken bir iyiliktir.

Gün birlik ve dayanışma günüdür. Gün ülkemize, Gazze’ye ve bütün soykırıma uğrayan yerlere sahip çıkma günüdür.

Gün etki ajanlarının etkilerini kırma ve yok etme günüdür.

Gün etki ajanlarının partilerini, gazetelerini, imalatlarını, ürünlerini ve fitnelerini terk ve boykot etme günüdür.

Medine döneminde nasıl ki, münafıklar “etki ajan”ları idiyse, haçlı seferlerinin ilkinden beri içimizde “etki ajanları” söz konusu olmuştur.  Etki ajanı: fikri, kariyeri, pozisyonu ve kişiliği itibarıyla kişi ve toplumları etkileme, mevcut görüşlerinin güçlendirilmesi veya değiştirilmesini sağlayabilecek, tehkik-tahkiki yapılarak psikolojik harekâtta kendisinden yararlanmak amacıyla seçilen, angaje edilen, sevk ve idaresi servisçe yürütülen ajanlardır. https://eksisozluk.com/etki-ajani--1575224

Tanımdan anlaşılacağı üzere “Etki ajanları” içinde yer aldıkları kurum, kuruluş, devlet vs. için değil onları yetiştiren, yerleştiren ve besleyen “sahipleri” için çalışır.

Dün tapınakçı haşhaşi anlayışı nasıl ki “etki ajan”lığı görevini ifa etmişse günümüzde Siyonizm dininin mensupları olan Parti başkanı, gazeteci kılıklılar da aynı tarz faaliyeti ve ihaneti oluşturdukları yapılarla yürütmekte ve yürütmeye devam ettirmektedirler.

Mustafa Güldağı “etki ajanlarını şu şekilde ifade eder.Etki ajanları istihbarat servislerine ve uluslararası şirketlere çalışır. Etki ajanları;

Politikacı, İş adamı, Hoca, Sanatçı, Asker, Bürokrat, Siyasetçi, Akademisyen, Medya, Gazeteci, Yazar, Hukukçu gibi her alandan olurlar.

Hizmet ettiği güç adına yönlendirme yapar. 

Bazen dini, seküler veya laik bir kurum ve yapının en başındaki etki ajanıdır. Bağlı olanlar bunu bilmez, liderleri ne derse ona uyarlar. İşte bu faciadır. Dolaylı yoldan binlerce, milyonlarca kişi farkına varmadan etki ajanına çevrilmiş olur.”

https://twitter.com/mustafa_guldag/status/1311276624650940422

Hâsılı kelam.

İçimizdeki etki ajanı olan parti başkanı ve gazeteci, yazar, bürokrat, sanatçı kılıklıları teşhis ve tecrid etmek mecburiyetindeyiz ki, Gazze ve diğer yerler azad olsun, soykırım dursun.

Selam ve Sabırla… 03.11.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?