12 Kasım 2023 Pazar

“Yemezsen, İçmezsen, Kullanmazsan Ölmezsin, Yersen Ölürler”

 “Yemezsen, İçmezsen, Kullanmazsan Ölmezsin, Yersen Ölürler”

Veysi Erken Dr.

“Yemezsen, içmezsen ve kullanmazsan ölmezsin; yersen, içersen ve kullanırsan ölürler” tespiti doğrudur.

Bir Müslüman’ın Siyonist haçlı zihniyetini topyekûn boykot etmesi farzdır. Gücü yettiğince Siyonist haçlıyı “ademiyet”e terk etmesi kaçınılmazdır.

Bilindiği üzere asırlardır Hilal- Haç, Siyonist haçlı İslam inancı mücadelesi sürüyor ve sürecek.

Bu mücadelede Siyonist haçlı zihniyetinin başvurduğu yöntemlerden birisi Müslümanlar arasından eleman devşirmek sonra onları piyon, maşa, dai, fedai olarak kullanmak ve Müslümanlar arasında fitne ve fesadı yaymaktır.

Gazze’deki son vahşet ve soykırım içimizde ne kadar elemanın devşirildiğini göstermektedir.

Birkaç yüzyıldır maalesef Siyonist haçlı zihniyeti bunda Muvaffak olmuş ve başta Osmanlı, Selçuklu, Delhi coğrafyası olmak üzere neredeyse tüm Müslüman ve mazlum coğrafyalarını dağıtmış ve perişan etmiştir.

Dağıttığı yerlere hukuk diye dayattığı ilkelerle o insanları aynı zamanda yaşayış (İslami yaşayış) soykırımına tabi tutmuş, kalkınma, gelişme ve teknolojileşme süreçlerine ket vurmuştur.

Son yüz yılarda İttihatçı zihniyet ve günümüzde fetö Siyonist haçlı zihniyetinin tipik maşalarıdır.

Ve aynı fiillerini efendileri için icra etmeye devam etmektedirler.

Türkiye’de oylanan oyun budur.

Türkiye’nin önünü tıkamak ve gelişmeleri durdurmak bu mel’un zihniyetin vazgeçilmezidir.

Bu sebeple millet ve ümmet olarak

“Yemezsen, içmezsen ve kullanmazsan ölmezsin; yersen, içersen ve kullanırsan ölürler” ilkesini uygulayarak Siyonist haçlıyı süpürme durumunda olmalıyız. Bu bizim İslamî ve insanî görevimizdir.

Unutulmamalıdır ki, Siyonist haçlı zihniyeti Türkiye’ye ve İslam dünyasına muhaliftir. Türkiye’deki ve İslam dünyasındaki her gelişmeye ve yerlileşmeye, İslamlaşmaya karşıdır.

Temel amaçları ve görevleri b aşta İslam dünyası olmak üzere bütün dünyada katliamı, soykırımı ve vahşeti gerçekleştirmektir. Türkiye’yi ve bütün Müslüman mazlumları zayıflatmak, geriletmek ve yok etmektir.

İçimizdeki hainleri anlamak için yıllar öncesinin ifadelilerine gitmeye gerek yok. Kimisi topraklarımızı yabancılara peşkeş çekeceğini vaat ediyor, diğeri teknolojik her gelişmeye dokunmaktan, yok etmekten bahsediyor, bir başkası Ayasofya’yı müzeye çevireceğini söylüyor camilere, köprülere karşı çıkıyor. Ya diğerleri onlar geri kalır mı?

Gazze’de, Suriye’de, Libya’da, Karabağ’da ne işimiz var diyen sefiller, Türkiye’yi kana bulayacağız diyen teröristler vs.

Özetle “vahşet ve soykırım” çatısı altında cem edilmiş bir “şer” ekibi vardır içimizde ve dünyada. İmha etmek ve ademiyete terk etmek için “Yemezsen, içmezsen ve kullanmazsan ölmezsin; yersen, içersen ve kullanırsan ölürler” ilkesini hayatımızın her anında uygulamakla mükellefiz.

Bu oyunu bozmak, zilleti tarihin karanlık sayfalarına süpürmek ve gömmek her Müslüman’ın görevidir.

Merhum Esat Coşan hoca   “, sosyal bünyesi zayıf, halkları cahil ve şuursuz, ilim ve teknikte geri ülkeleri ya doğrudan doğruya istila ederek sömürürler ya da kendi yandaşları ve ajanlarını iktidara getirerek, onları kullanarak yönetirler; o milletin kendi öz vatansever evlatları –ezkaza– herhangi bir yolla iktidarı elde ederlerse hemen onları ihtilallerle, iç ve dış gailelerle bertaraf etmeye çalışırlar. Bu bakımdan dünyanın her yerindeki Müslümanların çok uyanık olmaları, oyuna gelmemeleri, siyaset ve yönetimin dinî ve millî menfaatlere uygun yönde çalışması için çalışmanın, hem en büyük ve en temelli hakları, hem de en ciddi ve önemli görevleri olduğunu asla unutmamaları gerekir. …

Maddî ve mânevî benliğimizi kaybetmeden, haklarımızı çiğnetmeden, yurt zenginliklerimizi, ekonomik ve kültürel varlıklarımızı yağmalatmadan, hürriyet ve istiklalimizi elden kaçırmadan, vatanı böldürtmeden, her tür varlığımızı daha da geliştirmeye, genişletmeye, yükseltmeye çalışmalıyız. …. Bir taraftan çok dürüst ve idealist, diğer yönden de fevkalade pratik ve pragmatik olmamız gerekiyor. Birlik ve beraberliğe engel olan her şeyi, her ne pahasına olursa olsun aşabilmeli, her müşkülü halledebilmeliyiz, küçük pürüzlere takılıp kalmamalıyız.”

Evet, gün “Yemezsen, içmezsen ve kullanmazsan ölmezsin; yersen, içersen ve kullanırsan ölürler” ilkesini uygulama ve dünyada  “İzzet” için “Siyonist haçlı” zihniyetini çöplüğe süpürme günüdür.

Selam ve Sabırla… 12. 11. 2023

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?